Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Доста Критики кон своите играчи!
Нема среќа едноставно ... видете сега Диего каков слободен изведе ... ама пак некако успеа да ја одбрани голманот нивни... не ги сака гостинските играчи топката денеска и тоа е тоа... сепак надешта не треба да ја губите, Јувентус е тим на кој му е потребна мала концентрација и 10 минути за пресврт!
Така да ја мислам на крај давате погодок е дали ќе бидат и два.. ќе видиме од понатамошниот тек на мечот ... ама сепак 2-2 FT!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мамицата да му ја е**м на Ферара за изменава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дај не треси молим те .... си ја знае Ферара работава... Диего не беше доволно спремен за цела утакмица...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
При резултат од 2:0 Ферара става во игра двајца бекови :tapp:
Ги вади двајцата креативци , Диего и Каморанези :tapp:
Во нападот се тројца напаѓачи ( чекачи ) , а позади нив нема ниту еден креативец . Па како ќе дадеш гол ,ако нема кој да им даде топка на тие тројца
Јакинта е влезен во некој филм УПМ , мисли семоќен е
Кога се ќе се собере :pop::pop::pop:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Малку несреќа малку грешки. Со здравје да си го носиме и по паузата да бериме ум. Нека поминат емоциите на Шинтерашите па ќе постирам шо мислам за мечов.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Дај не треси молим те .... си ја знае Ферара работава... Диего не беше доволно спремен за цела утакмица...
Диего небеше , Зебина небеше ... Каморанези е будала ... Поулсен е ретардиран , Гросо е неспособен, Амаури во опасна криза .. па добро де , Ферара зошто воопшто ги става кога не се 100 % спремни, Зебина ќе скинеше конци при крај. Значи Ферара ги планира измените пред почетокот на натпреварот , а не во зависност од резултатот.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Еве што се случува кога се игра по принципот "ДАЈТЕ МУ НА АМАУРИ ДА ДАЕ ГОЛ"...лоша лоша игра:nenene:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
3 натпревари без победа ... не ми се допаѓа тоа ... најнезадоволен сум од напаѓачите,едноставно ништо не покажуваат ..

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
nemam komentari za natprevarod do kameno kamen, na kameno kamen, pod kameno kamen, i da ne kritikuvam mnogu ke se javi nekoj od strucnjacine na fanklubov da me ubeduva... ciro so izmenite i mene me razocara nemaa nikakva logika.pinturicio e vo pravo za cekacite koj ke im dade topka GRIGERA hehe, ni fali delpiero ni fali i uste eden napagac kako nego so vakvi gotovani ne ne biva mnogu sto pati kazav site ne naucija kako selski bikvar nemozeme na site utakmici da igrame so nafrleni topki.toa e pak komentirav se nadevam deka nema zabeleski od strucnjacive.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
3 натпревари без победа ... не ми се допаѓа тоа ... најнезадоволен сум од напаѓачите,едноставно ништо не покажуваат ..
Четири ( Џенова , Болоња , Баерн , Палермо ... ако се додаде и Бордо , тоа е навистина лошо )

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
J.Zanetti те молам поштеди не од твоите коментари ако имаш нешто лично против саше прати му порака, ако си слушнал постои и тоа, сите сме нервозни сега и може да ти вратиме ептен лошо такашто ако немаш нешто паметно да напиштет чао.

Е сега се прашувам дали му се допаѓаше на Ферара начинот на кој што Раниери го водеше тимот па сега почна да го копира, измените вечерва беа Раниери лајк, ептен безвеза, ние немавме никаква игра, тој иде и ги вади Диего и Каморанези(не дека овие изиграа нешто ама ајт), а капакот беше влегувањето на Григера, браво за вечерва Чиро не остави без коментар! Браво за Киелини другите беа за никаде вечерва, Буфон би го оставил на неутрала за головите немаше што да направи!

П.С. Проклети да им бидат милионите што ги зимаат, покажаа вечерва сицилијанците како се игра од срце!

С

сашенко

Гостин
другар јас ич не би ни пишал овде да не дојдеше пријателчето ваше да провоцира кај нас.
пораката беше упатена директно кон него а не кон целиот фан клуб.

Јас не провоцирав кај вас на форум само дадов мое мислење и имам право зашто тоа не е ваш форум тоа си е форум дел од кајгана форумот на кој сите имаме право да кажуваме свои мислења.И пишав само што мислам и тоа мислење беше неутрално немаше провокации никакви ниту беше мешан јувентус.Враќаш овде само зашто знаеш дека сум фан на јуве а ина4е немаше ни П од провокација во тој пост.Него признај си дека ти гореше душичката да изнервираш некого овде па затоа пишуваш такви работи.Ако немаш друга работа иди број ги поразите на интер остај ни ги нашите на нас.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Уште ова заборавив да го кажам со кој памет Чиро му дава одмор на Маркисио, кога 3 ни се повредени таму, па нели гледа дека овој Поулсен обичен пас не знае да даде бе, да не зборам за центаршут, шут, дриблинг итн.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шо ви стана бе аман од кога го примивте тој голот во 90та минута катастрофа сте во играта :tapp:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Незз по кој пат играте лошо против Пларемо. Секад коа играте со нив губите или нерешено е тешко да го победите нив дома!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom