Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
a kaj da najdam link za da go vidam natprevarot Juventus A - Juventus B ....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Маркизио утре дебитира за Италија! :vozbud:

Полека но сигурно Липи почнува со подмладување на тимот, заедно со Маркизио ќе игра и Кришито а има и некои млади што ќе бидат на клупата, гуд џаб Липи!
па редно време е да ги отфрли Пирло, Канаваро, Каморанези ....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
1-1 прво полувреме..Еспозито и Трезеге стрелци.Јуве игра класична 4-3-3 формација, напред Трезеге,Амаури и Дел Пиеро..Дел Пиеро премногу е себичен напред и неколку шанси прокоцка поради тоа што сам сакаше да ја заврши акцијата..Младите се одлични...Очекувам интересно второ полувреме..

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Дел Пиеро се бори за живот инвазија на навивачите на терен 5 мин пред крајот:pos2:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
1-1 прво полувреме..Еспозито и Трезеге стрелци.Јуве игра класична 4-3-3 формација, напред Трезеге,Амаури и Дел Пиеро..Дел Пиеро премногу е себичен напред и неколку шанси прокоцка поради тоа што сам сакаше да ја заврши акцијата..Младите се одлични...Очекувам интересно второ полувреме..
А каде може да се гледа утакмицата??

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Браво за Касерас..Се гледа дека се работи за фудбалер со одлични карактеристики, и мислам дека тој е играч кој ќе донесе огромен квалитет во одбраната на Јувентус..Знае добро да се загради, да направи простор за одличен центаршут кон напаѓачите..Браво и за Салихамиџич, одлична партија и за него.Добар гол на Амаури, а ме радува што и Трезеге денес покажа одлични перформанси посебно првото полувреме. Молинаро повторно разочара, дури и кога излегуваше навивачите се радуваа на теренот..Мора да се поработи на неговата игра..

Џон Елкан потврди дека нема повеќе ангажмани на нови играчи во Јувентус во своето интервју дадено на полувремето од мечот..линк

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Колку завршивме?
Не можев да ја догледам утакмицава поради времето.
Само првото полувреме го гледав, искрено многу добро играт младите а и нашите не се лоши, браво за Трезеге можам да кажам добро изигра тоа ми се допаѓа полека полека флегува во форма, бидејки тапа беше, а и имаше и една добра прилика сакаше на волеј ама му скокна топката пред голот.
А и во првото полувреме многу себичен Дел Пиеро, што е проблемот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Колку завршивме?
Не можев да ја догледам утакмицава поради времето.
Само првото полувреме го гледав, искрено многу добро играт младите а и нашите не се лоши, браво за Трезеге можам да кажам добро изигра тоа ми се допаѓа полека полека флегува во форма, бидејки тапа беше, а и имаше и една добра прилика сакаше на волеј ама му скокна топката пред голот.
А и во првото полувреме многу себичен Дел Пиеро, што е проблемот.
3-1..Трезеге изигра добро прво полувреме, второто беше послаб..
Навивачки песни за :

Алесандро Дел Пиеро

Трезеге
Буфон
Павел Недвед
Амаури
Сисоко
Џовинко

Против Торино..TORO MERDA!!!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Поулсен е среќен што останува во Јуве..Изјави дека се почувствувал многу убаво кога му кажале дека Јуве го планира за нареднава сезона..

I am really happy, the Juve called me and told me that things have changed since Zanetti went to Florence. Now I'm part of a full-time team and count on me . It 'been a "difficult, but I wanted at all costs remain to show what they really worth," said the blonde median bianconero.
„Јас сум вистински среќен, Јуве ме повика и ми рече дека работите се смениле од кога Занети заминал во Фиорентина. Сега, јас сум дел од тимот, и сметаат на мене. Беше многу тешко, но јас сакав да останам во Јуве по секоја цена, и да покажам дека вистина вредам“

Браво за Поулсен..Се надевам дека оваа позитивна енергија ќе допринесе да неговата форма биде подобра од онаа минатата сезона..

Од друга страна, Занети за интервјуто за Газета Дело Спорт изјави дека не му бил понуден нов договор од страна на Јуве, и изјави дека мисли дека Секо се плашел да му понуди бидејќи цела сезона го мачеле повреди..Тој бил изиритиран, зошто Секо изјавил дека му бил понуден нов договор, а според него немало никаква понуда за обновување на договорот..

Недвед изјави дека Ферара му изјавил дека ќе го почека да донеси одлука до 20 Август дали ќе се врати во Јуве во техничкиот тим,но изјави дека негов нареден план е да игра во Америка, и дека моментално тренирал со аматерски клуб во градот каде што живее..Исто така сакал да се врати во Репрезентацијата на Чешка, зборувал со тренерот, но изјави дека за да се случи тоа мора да заигра во некој клуб..

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.759
Поени од реакции
3.803
Вечерва на натпреварот против Швајцарија, Канаваро ке стане италијанецот со најмногу натпревари во репрезентативниот дрес. Ке го надмине легендарниот Паоло Малдини кој застана на 126 натпревара и се до вечер го делат првото место со Кана.
Неговите настапи во 2006 беа пјур мастерпис кои ке останат запаметени. Јувентус му овозможи да го достигне врвот во својата кариера како на интернационален така и на клубски план.
Му посакувам се најдобро и да одигра уште 100 натправара во плавиот дрес.

:je::je::je:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Вечерва на натпреварот против Швајцарија, Канаваро ке стане италијанецот со најмногу натпревари во репрезентативниот дрес. Ке го надмине легендарниот Паоло Малдини кој застана на 126 натпревара и се до вечер го делат првото место со Кана.
Неговите настапи во 2006 беа пјур мастерпис кои ке останат запаметени. Јувентус му овозможи да го достигне врвот во својата кариера како на интернационален така и на клубски план.
Му посакувам се најдобро и да одигра уште 100 натправара во плавиот дрес.
Му посакувам уште многу успеси на Фабио, посебно на клубски план..Иако последната година во Реал Мадрид ја изигра во слаба форма, од него се очекува да придонесе за стабилноста на одбраната на Јувентус..Подготвителниве натпревари ги изигра на високо ниво, и мислам дека со Чиро како тренер,и со колегата од Италијанската репрезентација Киелини ќе биде причина одбраната на Јуве да биде поквалитетна од минатата сезона...

Зенит го возобновил интересот за Раниери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom