Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.607
Ферара потврди дека Поулсен останува во Јуве, и проговори за заминувањето на Кристијано Занети:
Уште еден доказ дека Кристијано Занети сам побарал трансфер, и праведно е од клубот да му го овозможи тоа..Се надевам дека Поулсен ќе ги покаже своите способности нареднава сезона и дека ќе се претстави во одлично светло..
Линк
„Тој имаше можност да оди во Фиорентина или да го продолжи договорот. Кога се работи за мене, немам намера да ги задржувам оние кои не сакаат да останат или кои остануваат против своја волја.. Во ситуацијата во која се најдовме, Поулсен нема да оди никаде. Кристијан секогаш тренираше со огромна сериозност и посветеност, и јас секогаш го пофалував за професионализмот кој го покажуваше во Пинцоло“He had this opportunity go to Fiorentina or lengthen the duration of his contract.For my part, there is no intention to retain those who do not want to stay or remain unwillingly. In the role we are covered, because at this point Poulsen will not go away .Christian has always trained with seriousness and commitment and I have also complimented him on the professionalism that we put in the withdrawal of Pinzolo.
Уште еден доказ дека Кристијано Занети сам побарал трансфер, и праведно е од клубот да му го овозможи тоа..Се надевам дека Поулсен ќе ги покаже своите способности нареднава сезона и дека ќе се претстави во одлично светло..
Линк