Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
Maninger

Zebina canavaro Legro/Cielini Molinaro

Sisoko Melo

Camoranesi Diego

Amauri Jaquina

Eve de4ki ja so mislam...vaka ke bide super pa ke vidime kako ke gi stavi Ferarra..pozzz i dali ke ja davaat nekade JUVENTUS so real

Ama mislam deka i trezeguewt treba da poigra malku oti ima mnogu napraveno za juventus..ama sramota e ako ne go stavi i LEGENDATA DEL PIERO

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Maninger

Zebina canavaro Legro/Cielini Molinaro

Sisoko Melo

Camoranesi Diego

Amauri Jaquina

Eve de4ki ja so mislam...vaka ke bide super pa ke vidime kako ke gi stavi Ferarra..pozzz i dali ke ja davaat nekade JUVENTUS so real

Ama mislam deka i trezeguewt treba da poigra malku oti ima mnogu napraveno za juventus..ama sramota e ako ne go stavi i LEGENDATA DEL PIERO
Манингер пред Буфон ???

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/07/29/1410483/edgar-davids-juventus-are-ready-to-win-again

Давидс изјаве дека Јувентус се спремни повторно да победуваат па затоа сакам да отворам една дебата Дали Сисоко може да го надмине Давидс? Давидс е најдобриот дефанзивен средишен играч кој играл за Јуве а Сисоко според мене е меѓу најдобрите 3 дефанзивни играчи од средниот ред на денешницата. Мислите дека Сисоко може да направи подобра кариера од Давидс???

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
зошто да не му се укаже шанса ?
Шанси може да му се даваат на пријателски и неважни натпревари али ние си зборувавме за тоа со кој состав треба Јуве сезонава да одигра

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Касарес е на медицински прегледи скоро ќе се комплетира како играч на Јуве.Мислам дека е на позајмица ако не е тогаш би требало Поулсен да си оди.И со среќа на ждрепката на распоредот,Интер и Милан ги посакувам некаде 5-6то коло да ги смачкаме со овој состав кој ќе се уигра брзо.

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Конечно сабајле се вратив од одмор, сега станувам и кога отворив да прочитам и проследам што се случуваше периодов, не ме изненадуваат сите овие позитивни резултати што ги прави тимот, знаејќи го менталитетот и менаџментот на Чиро! Браво за сите, браво за Diego, со кого започнува нова ера на Јуве, едноставно чуствувам дека работите полека полека доаѓаат на свое место, се склопува победничката слагалица која личи на современо ремек дело и која допвра ќе ја оправда својата вредност!

п.с. Нетот ми е срање, неможам страна да отворам, па уште малку ќе бидам инактивен до почетоков на месецов, зошто се курчам како никој моментално:zid::nerv:

FORZA JUVE, SEMPRE CON TE, FORZA BIANCONERI!!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Касерес е се поблиску до Јуве. Голема благодарност до Барселона за позајмицата. Да можеме уште да го лапнеме Робен од Реал на позајмица би било топ. Ни треба замена за Каморанези. Често се повредува , а и не игра секад на ниво. Како и да е тука е Џовинко , али со Робен има дрим тим да имаме.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Касерес е се поблиску до Јуве. Голема благодарност до Барселона за позајмицата. Да можеме уште да го лапнеме Робен од Реал на позајмица би било топ. Ни треба замена за Каморанези. Често се повредува , а и не игра секад на ниво. Како и да е тука е Џовинко , али со Робен има дрим тим да имаме.
Добро ти текнало на Робен, но многу тешко е остварлив е овој трансфер, верувам дека и во Реал ќе игра како крило веројатно, но еве да кажеме дека би дошол кај нас е тогаш навистина јаки ќе бидеме, со Мело Сисоко Диего и Робен ниту средниот ред на Барса не би бил подобар, buut let's get back to reality now :D

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
http://www.justin.tv/gio46_7/old
Овде би требало да има директен пренос од извлекувањето на двојките за наредната сезона во Серија А!!

G

grande-juve

Гостин
против реал мадрид во петок 22и30, а Касерес најверојатно ќе биде купен за околу 12 милиони евра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom