Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:[/

и јас се нервирам брат мислев од 22:30 па ке заседнеме по што ми е паднат интернето и од 00:00 e први тамн ке ги гледавме последните 15 мин и ке пиеневме некое пивце а овака:nerv: ама не е битрно диего е цар сакам ферара да го стае со реал да игра. не сум ја гледал утакмицата со сеогнам ама мислам дека со еден потег диего покажа што е всушност.мислам дека и мело ќе се прилагоди.јако ќе биде:vozbud::salut:
:salut:
Битно е ги тепаме Реал а дали сме ја гледале или не не е важно за тоа е тука ЈуТуб:vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Не можеме да го ангажираме Касерес се додека Поулсен не замине.
Еве денес, читам дека Поулсен го одбил Фулам. Како што кажува агентот на Поулсен, Англија е добра дестинација, меѓутоа не го прифатиле Фулам затоа што Поулсен не сакал да се пресели на позајмица, туку како целосен трансфер.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Битно е ги тепаме Реал а дали сме ја гледале или не не е важно за тоа е тука ЈуТуб:vozbud:
Во право си брат има да ги скршеме мислам дека џовинко и легротаље треба да играат оваа постава е ок:

Буфон
Зебина Легротаглие Киелини Салихамиџич

Фелипе Мело Тиаго

Џовинко Диего

Амаури Јакинта

Јакинта покажува подобри перформанси од Трезеге мислам дека заслужува прв тим.Џовинко и Диего се многу брзи па со Реал оваа тактика мислам дека е ок.Тиаго покажува дека може и мислам Чиро со право го става во прв состав.Џовинко би можел да му го земе местото на Дел пиеро и тоа како.Синоќа видовте ли како му центрираше на Легротаље-како ја стаса топката што му ја даде Каморанези.А не го спомнав и Каморанези и он исто така е ногу јак заслужува 1 состав ама не ми е јасно сите се добри и не ми е јасно како Ферара ке може да го состави тимот стварно е тешко на мене ми е тешко и тоа ногу.Пробам ннекој стаам у игра ама па викам и овај е добар (пример Дел пиеро И Џовинко,Мело-Сисоко и др.)Ногу е јак.Гледав слики .Кога се со Легротаље еден до друг како Давид и Голијат се .:pos2::pos2: али не е битно и двајцата се џинови.Ке ги тепаме реал со околу 3-4 парчиња.Очекувам Ферара да направи веќе добар состав зошто до сега имаше време да виде кој што е.Поздрав:helou::helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Во право си брат има да ги скршеме мислам дека џовинко и легротаље треба да играат оваа постава е ок:

Буфон

Фелипе Мело Тиаго

Џовинко Диего

Амаури Јакинта

Јакинта покажува подобри перформанси од Трезеге мислам дека заслужува прв тим.Џовинко и Диего се многу брзи па со Реал оваа тактика мислам дека е ок.Тиаго покажува дека може и мислам Чиро со право го става во прв состав.Џовинко би можел да му го земе местото на Дел пиеро и тоа како.Синоќа видовте ли како му центрираше на Легротаље-како ја стаса топката што му ја даде Каморанези.А не го спомнав и Каморанези и он исто така е ногу јак заслужува 1 состав ама не ми е јасно сите се добри и не ми е јасно како Ферара ке може да го состави тимот стварно е тешко на мене ми е тешко и тоа ногу.Пробам ннекој стаам у игра ама па викам и овај е добар (пример Дел пиеро И Џовинко,Мело-Сисоко и др.)Ногу е јак.Гледав слики .Кога се со Легротаље еден до друг како Давид и Голијат се .:pos2::pos2: али не е битно и двајцата се џинови.Ке ги тепаме реал со околу 3-4 парчиња.Очекувам Ферара да направи веќе добар состав зошто до сега имаше време да виде кој што е.Поздрав:helou::helou:
Абе 12 си ставил:pos::pos::pos::pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.001
Се зезаш така, или и ти ко уште еден член пред скоро месец дена ( не ми текнува кој беше ), Фелипе Мело го рачунаше ко два играча . :wink:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
E овоа богами да ти кажам и мене ме изнасмеја и тоа ногу.ај сга кажувајте добар ли е овај состав пред малку што го пишав или не.ај пишувајте.ја мислам дека е екстра

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
manogu sme jaki nema so! va sezona vaka ke stane se ke utepame namesto.pozz..i neka kaze nekoj na koja ke gi davaAT JUVENTUS - REAL

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562

Буфон

Фелипе Мело Тиаго

Џовинко Диего

Амаури Јакинта

Тешко изводлив состав оти ќе има голема дупка на центарот на теренот. Најдобар состав за Јува за оваа сезона е

Буфон
Зебина---------Канаваро----Џорџо---------Брацо
Мело-----------Сисоко
Џовинко-------Дел Пиеро-------Диего
Јакинта(Амаури)
:smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Абе што правете вакви глупи состави? Се знае како ке биди составот за оваа сезона, без разлика сега како што го прави Ферара.
Еве вака треба да изгледа:

Буфон

Зебина -- Келини -- Канаваро -- Де Чеље

Каморанези -- Сисоко -- Фелипе Мело

Диего

Амаури -- Дел Пиеро

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
-----------------------Buffon-------------------------
Zebina----Cannavaro-----------Chiello--------De Ceglie
Camoranesi------------Sissoko---------------Melo
----------------------Diego---------------------------
--------------Amauri------------Del Piero(Iaquinta)----

Ова е според мене најдобрата формација, сепак долга е сезоната ќе има повреди, ќе има за сите време да играат, а имаме одлични резерви, Легро, Маркизио, препородениот Тиаго, Џио, Трез . . .

П.С. Наполи купи уште еден напаѓач, и по се изгледа дека Лавези ќе биде продаден, мислам дека треба да реагираат нашиве, Трезеге беше очаен синоќа, жалосно е ова, и треба да се обидат да извадат некој денар од него, а на негово место помладиот Лавези.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Реално гледано, и Јакинта вчера беше дрвце. Сепак ова се само пријателски натпревари и нормално е играчите да не се оптоваруваат премногу со цел да се избегнат несакани повреди. Трезе е голем шампион и јас сум убеден дека не го кажал последниот збор во дресот на Јуве. Мислам дека треба да добие шанса уште сезонава да покаже што знае и умее.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
__________________Буфон____________________

Џони____Кана ( Легро ) ______Киело_______Де Чеље

______________________________Сисоко_______________

_______Мело________________________________________

_______________________Диего_______________________

_____________________________________Џовинко________

____________Амаури_________Јакинта___________________

Малку бесна формација со мали шанси во стварноста. Али со ваков напаѓачки фудбал има да играме многу атрактивно :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе што правете вакви глупи состави? Се знае како ке биди составот за оваа сезона, без разлика сега како што го прави Ферара.
Еве вака треба да изгледа:

Буфон

Зебина -- Келини -- Канаваро -- Де Чеље/Молинаро

Каморанези -- Сисоко -- Фелипе Мело

Диего

Амаури -- Дел Пиеро
ја мислам овој ќе биде на почеток сезона само место Де Чеље-Молинаро и Киелини и Канаваро обратно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom