:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:
Хаха зашто бе?Кај и ди си кога игра Јуве пред тв да си :tv::nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:
тт ддмКе паднат реал бе не им се плаштете лани со каков состав ги тепавме оваа година нема да гио тепамеАјт честито победа.Многу сме јаки.:smir:
Абе после 00:00 ке ми се покачи лимитот за тоа ми беше:kesa:Иначе можеби ке ја даваат на некоја програма знае ли некој?Хаха зашто бе?Кај и ди си кога игра Јуве пред тв да си :tv:
Можда ќе даваат негде незнам види на ОБН такви програми.Али кога игра Јуве посебно со Реал Мадрид треба да се снајдеш иди кај некој другар или во нет кафе ова онатт ддмКе паднат реал бе не им се плаштете лани со каков состав ги тепавме оваа година нема да гио тепаме
Абе после 00:00 ке ми се покачи лимитот за тоа ми беше:kesa:Иначе можеби ке ја даваат на некоја програма знае ли некој?
Обавезно ама како и да накрајот ке бидам задоволен и со хајлајцМожда ќе даваат негде незнам види на ОБН такви програми.Али кога игра Јуве посебно со Реал Мадрид треба да се снајдеш иди кај некој другар или во нет кафе ова она
Сврти една страна поназад бе мрзлак.Дечки ај нека ни е честито победава па и на Реал така да ги издишеме дај стајте хајлајт пошо не го гледав натпреварот ... ќе заборавев за малку.... ДИЕЕГОООО
абе сакав да видам и некоја шанса не само головитеСврти една страна поназад бе мрзлак.
Еми ка требало да га гледаш дека беше?абе сакав да видам и некоја шанса не само головите
не бех дома шефе ... ај нема да се повторе веќе .. лолЕми ка требало да га гледаш дека беше?
:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:[/
и јас се нервирам брат мислев од 22:30 па ке заседнеме по што ми е паднат интернето и од 00:00 e први тамн ке ги гледавме последните 15 мин и ке пиеневме некое пивце а овака:nerv: ама не е битрно диего е цар сакам ферара да го стае со реал да игра. не сум ја гледал утакмицата со сеогнам ама мислам дека со еден потег диего покажа што е всушност.мислам дека и мело ќе се прилагоди.јако ќе биде:salut:
:salut: