Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Со Реал играме на 31јули (Петок) 20:30 мислам во Севиља.Е тоа ќе биде утакмица али не се замарам пошо знам нашиот Алекс Дел Пиеро ќе му сркши кичма на Роналдо ќе го прати по цигари во најблиската трафика

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Со Реал играме на 31јули (Петок) 20:30 мислам во Севиља.Е тоа ќе биде утакмица али не се замарам пошо знам нашиот Алекс Дел Пиеро ќе му сркши кичма на Роналдо ќе го прати по цигари во најблиската трафика
:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ајт честито победа.Многу сме јаки.:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:
Хаха зашто бе?Кај и ди си кога игра Јуве пред тв да си :tv:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
леле.ќе бид едобра утакмица тоа знам јас.има да ги напраиме партали тие педерите од кралскиот клуб.diego денеска феноменален.колку само ке крши кичми сезонава низ серија а.:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ајт честито победа.Многу сме јаки.:smir:
тт ддм:vozbud::vozbud:Ке паднат реал бе не им се плаштете лани со каков состав ги тепавме оваа година нема да гио тепаме :vozbud:

Хаха зашто бе?Кај и ди си кога игра Јуве пред тв да си :tv:
Абе после 00:00 ке ми се покачи лимитот за тоа ми беше:kesa:Иначе можеби ке ја даваат на некоја програма знае ли некој?:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
тт ддм:vozbud::vozbud:Ке паднат реал бе не им се плаштете лани со каков состав ги тепавме оваа година нема да гио тепаме :vozbud:

Абе после 00:00 ке ми се покачи лимитот за тоа ми беше:kesa:Иначе можеби ке ја даваат на некоја програма знае ли некој?:vozbud:
Можда ќе даваат негде незнам види на ОБН такви програми.Али кога игра Јуве посебно со Реал Мадрид треба да се снајдеш иди кај некој другар или во нет кафе ова она :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Можда ќе даваат негде незнам види на ОБН такви програми.Али кога игра Јуве посебно со Реал Мадрид треба да се снајдеш иди кај некој другар или во нет кафе ова она :)
Обавезно ама како и да накрајот ке бидам задоволен и со хајлајц:toe:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Дечки ај нека ни е честито победава па и на Реал така да ги издишеме :) дај стајте хајлајт пошо не го гледав натпреварот ... ќе заборавев за малку.... ДИЕЕГОООО :vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Дечки ај нека ни е честито победава па и на Реал така да ги издишеме :) дај стајте хајлајт пошо не го гледав натпреварот ... ќе заборавев за малку.... ДИЕЕГОООО :vozbud:
Сврти една страна поназад бе мрзлак.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека ни е честита победата.

Диего ЗВЕР!! НЕМАМ ЗБОРОВИ! НЕКА МУ Е ЧЕСТИТ ПРВЕНЕЦОТ ВО ЦРНО БЕЛИОТ ШАМПИОНСКИ ДРЕС ДА ПУНИ УШТЕ МНОГУ МНОГУ:......................

Очекувам Реал да дојде пак на преглед. РЕдовни пациенти.

Исто како некогаш,ги ебеме како и секогаш :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
:nerv::nerv::nerv:е как се нервирам оти бе у 22:30 не га ставиле барем ке ги изгледаах последните 15-10 мин саа така на магаарто куро :nerv::nerv::nerv:[/

и јас се нервирам брат мислев од 22:30 па ке заседнеме по што ми е паднат интернето и од 00:00 e први тамн ке ги гледавме последните 15 мин и ке пиеневме некое пивце а овака:nerv: ама не е битрно диего е цар сакам ферара да го стае со реал да игра. не сум ја гледал утакмицата со сеогнам ама мислам дека со еден потег диего покажа што е всушност.мислам дека и мело ќе се прилагоди.јако ќе биде:vozbud::salut:
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom