Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци како е? јас 2 дена сум вон темата и гледам дека на добар пат сме да го донесеме Касерес...За вечерашниот натпревар очекувам лесен тренинг за Диего и Мело посебно:vozbud:FORZA JUVENTUS !!!
да да брат се чека сеа да се официјализира трансферот иначе за вечер чиста победа ко солза и влез во полу финале :vozbud::vozbud:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Знам дека ќе речите дека зборувам глупости ама јас мислам дека вечер ќе биде нерешено. Секогаш сме стигнувале до целта со најмалку напор така да мислам дека нема вечер да се форсираме премногу. Можна е и победа од 1 гол разлика. Одвај чекам да дојде петок да играме со Реал па да види Перез која куќа мрсно јади. Најголем страв имам од Григера бидејќи ако игра тој играме исто како со хендикеп. Многу се радувам за заминувањето на Ибра бидејќи ми е интересно како навивачите на Интер си прават илузии дека можат да бидат први, а ќе бидат први кога ќе си легниме да спиеме :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Можда Зебина ќе игра многу е подобар од Григера со среќа на Диего и Мело вечерва а некој да го постираше составот за вечер?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еве можен состав според Гол.ком

Probable Starting XI:
Manninger, Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grygera; Marchisio, Tiago, Zanetti, Diego, Del Piero, Amauri.

И нивниот Предикшн:

Juventus 3-0 Seongnam

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Еве можен состав според Гол.ком

Probable Starting XI:
Manninger, Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grygera; Marchisio, Tiago, Zanetti, Diego, Del Piero, Amauri.

И нивниот Предикшн:

Juventus 3-0 Seongnam
Јас прочитав дека Џиџи ќе брани, незнам колку е релевантно...

Покрај Диего, се надевам на одредена минутажа и на Џовинко, Трезеге и Мело. Со среќа нека ни е вечер. Ги гледав Корејциве со Севиља, не ме импресионираа воопшто, така да не би требало да имаме проблеми.. Не треба да се потценат, и наши се. :wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
na vecchiasignora.com pisuva deka Caceres potpisa dogovor. Link Here
Ај нека ни е честито.

Џиџи не вервам дека ќе брани оти се жалел на некоја полесна повреда па невервам за овие шупаците да го ризикуваме. Мело незнам колку би бил уигран за да учествува ама во секој случај ако имаме резултат можи да му се дај шанса не е некој дебил дане се снајди.

Се надевам ќе ми чини интернето вечер да гогледам дебито на Диего

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Нема да бидам во можност да го следам натпреварот,очекувам висока победа ... мака ми е што ќе го пропуштам дебито на Диего,но ќе го гледам хајлајтот :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ајде уше 15 мин цел ден чекам моја прогноза 3-1 за нас

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
osven toa sto vecer ke go gledame diego sakam da go vdiam i melo neznam koj spomna me mrzi da baram vo vrska so spremanjeto ili takvo nesto- sigurno ne e zaboravil da igra fudbal za uigranost ne treba da se pravi muabet kaj dobri igraci i poedinci ne treba uigranost sto ke uci sut dribling, ajde jas so netrpenie cekam da posne me interesira diego ne veruvam deka ke me izneveri,FORZA JUVE FORCA DIEGO

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Salihamdzic; Camoranesi, Zanetti, Tiago; Diego; Trezeguet, Iaquinta.

Oва се стратните 11, сепак Буфон е на голот. Диего :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Salihamdzic; Camoranesi, Zanetti, Tiago; Diego; Trezeguet, Iaquinta.

Oва се стратните 11, сепак Буфон е на голот. Диего :vozbud:
Не знам што сака да проба со Занети и Салихамиџич али ајде пријателска е ич не ги сакам во Јуве и Трезеге во состав браво.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ај нека ни е со среќа. Исто така нека му е со среќа дебито на Диего.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom