Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Во последните неколку дена медиумите често шпекулираат за можноста Давид Трезеге да се пресели во Милан иако спортскиот директор на Јувентус, Алесио Секо отфрли продажба на Французинот на тим во Италија.
Агентот на Трезеге вели дека на неговата агенда нема состанок со управата на Јувентус и додава дека има огромна разлика помеѓу говорење за можноста напаѓачот да се пресели во Милан и комплетирање на една таква зделка.

“Околу можноста Трезеге да се пресели во Милан, тоа беа само размена на мислења околу можноста Росоњерите да бидат заинтересирани за играчот и условите за Јувентус да го продаде играчот.” – рече Антони Калиендо.
“Но помеѓу тоа и кажување дека трансферот е комплетиран има огромна разлика, речиси како половина море.”
“Кога ќе има волја ќе седнеме на маса и ќе пронајдеме решени. Јас никогаш не сум раскинал договор пред време.”
“Состанок со Јуве? Во моментов се немам слушнато со Секо. Сега нема закажано никакви состаноци но не знам дали ќе се случи нешто во иднина.”
Калиендо исто така говореше и за физичката подготвеност на неговиот клиент.
“Оние што го гледаа Давид на неодамнешните пријателски натпревари можат да ја видат желбата на играчот за настап, тој е подготвен како шампионатот да ќе започне утре.”
“Тој секогаш е голем професионалец. Доколку не може да даде 100% тој се повлекува. Сега нема никакви проблеми со колената.”
“Сите потребни ’состојки’ се тука за да се осигура дека играчот може да има одличен шампионат.”
Овој се чукнал малку во главата:vozbud:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Утрово напишав нешто поголем пост ама ми се изгуби ФФ па да пробам да вратам нешто :(

Од хајлајтите шо успеав да ги видам презадоволен сум од Манингер (ги имаме двата најјаки голмани во светот). Уште лани мислев дека ни е најдоброто засилување и среќен сум шо си ги оправдува парите. Зебина исто игра на ниво и само нека продолжи онака па ќе заврши во тим на сезоната. За останатите неможам да коментирам оти не видов многу Јакинта ми е последен за коментар - секоја чест за смртоносните шутови.

Нешто шо ме мачи од вчера е играта. Тимот шо почна мислам дека беше за формација 442 а нели треба да се спремаме за овие модификациите. Ако после ја сменавме тактиката дајте кажете нешто како играја со таа тактика. И уште една работа, дозволивме Севиља да има превласт на теренот, ок победивме шо е важно типична италијанска игра ама нели ќе игравме како Барса со гооолем посед на топка. Барем така коментираја Чиро и компанија. Очекувам во некој од следните мечови да ги видиме и новајлиите па да осетиме како ќе биди следната сезона.

@Кико: да ти оздрави тој на слика и шо побрзо да се врати и да победва.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Нешто шо ме мачи од вчера е играта. Тимот шо почна мислам дека беше за формација 442 а нели треба да се спремаме за овие модификациите. Ако после ја сменавме тактиката дајте кажете нешто како играја со таа тактика. И уште една работа, дозволивме Севиља да има превласт на теренот, ок победивме шо е важно типична италијанска игра ама нели ќе игравме како Барса со гооолем посед на топка. Барем така коментираја Чиро и компанија. Очекувам во некој од следните мечови да ги видиме и новајлиите па да осетиме како ќе биди следната сезона.
Чиро изјави дека дури трипати ја менал формацијата на натпреварот..Започнал со 4-4-2, па потоа 4-3-1-2 па на крај да заврши со 4-3-3..Чиро доби многу пофалби за измените, кои беа вметнати токму кога беше најпотребно, нешто што му беше голем минус на Руинери..Чиро исто така бил многу задоволен од перформансите кои ги покажал Тиаго..

Интервјуто на Диего за Газета Дело Спорт..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еве по одморот пак на нет па појма неам шо се дешава со Јувентус видов дека ја тепале Севиља.До каде се трансверите играaa ли мело и диего?Против кого ќе се игра понатака???

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
transferite se do 31 avgust. Sega ke igrame so Seongnam Ilhwa Chunma, ekipa od juzna korea, na 28 juli, vtornik 20:30 casot.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Еве по одморот пак на нет па појма неам шо се дешава со Јувентус видов дека ја тепале Севиља.До каде се трансверите играaa ли мело и диего?Против кого ќе се игра понатака???
vaka brat sea da tepavme so sevila inace diego i melo se zavrseana rabota i diego ke go nosi brojot 28 a melo 4 dosea izigravme so cisko roma pobeda od 4:1 vtora utakmica izigravme so nanncy nereseno 1:1 posle so vicenca isto taka 1:1i vcerasniot natrprevar so sevila naredna utakmica ni e so Seongnam Ilhwa na 28 juli i vo dobar plan sme da go angazirame martin casseres od barselona inace za poulsen se zaitereseirani barselona i nekolku kluba od anglija :toe: dossea realizirani transveri
Transferi 2009

IN:
Cannavaro - Real Madrid
Diego - Werder Bremen
Melo - Fiorentina
Almiron - Fiorentina
Bianco - Bari

OUT:
Nedved - Penzija
Paolucci - Siena
Mellberg - Olyimpiacos
Criscito - Genoa
Knezevic - Livorno
Marchionni - Fiorentina

IGRACI NA POSUDBI:
Zalayeta - Napoli
Palladino - Genoa
Lanzafame - Palermo
Cuneaz - Mantova
:salut:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Знае ли некој колку е сериозна повредата на Камо?:nesum:

Овие корејциве би требало да се ситна риба за нас:vozbud:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ako David Trezeguet ke bide prodaden, Juve veke ja imat novata opcija. Se interesiraa za Ezequiel Lavezzi, igracot na Napoli, koj vo posledno vreme se karal so predsedatelot De Laurentis, i sega e izlezen vo merkato. Spored 4-4-2.com, web stranicata od germanija, Juventus veke se ima dogovoreno so igracot, no se se zavisi ako David ke go napusti Juve. Link Here

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ako David Trezeguet ke bide prodaden, Juve veke ja imat novata opcija. Se interesiraa za Ezequiel Lavezzi, igracot na Napoli, koj vo posledno vreme se karal so predsedatelot De Laurentis, i sega e izlezen vo merkato. Spored 4-4-2.com, web stranicata od germanija, Juventus veke se ima dogovoreno so igracot, no se se zavisi ako David ke go napusti Juve. Link Here
Ова веќе ми се допаѓа, не дека сакам да си иде Трез, али се некако ми изгледа дека ќе си отиде, а ако веќе решил се надевам нема тоа да е Милан, не дека ќе им се плашам нив после али, сепак самата помисла Трезеге да игра во Милан ме иритира . . . , а Лавези би бил голем плус за тимот, може да игра на повеќе позиции и со него во тимот убеден сум дека повеќе би играле со 4-2-3-1 формацијата.

П.С. Кој е тој кај Кико на сликата??

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
И јас мислев дека е тој али пошто не знаев што се случило денеска и не сватив зошто ставил негов аватар, леле ама лошо се повредил, значи колкав малер треба да бидеш да се случи тоа :S:S Му пожелувам што побрзо оздравување:smir:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ete i slikovi vo vrska so incidentot na Felipe Massa Link Here

Inaku spored Sky Sport 24, Martin Caceres ke potpise za Juventus vo vtornik

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Inaku spored Sky Sport 24, Martin Caceres ke potpise za Juventus vo vtornik
SKY SPORT 24, беше првиот медиум што изјави дека Мело ќе потпише за Јувентус, така да се надевам дека и овој пат ќе биде во право..

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се во свое време, а неговото за жал повредите му го завршија предвреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom