Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Касерес пред потпис за Јуве

Огромен талент според мене,само да не се фрлаат многу пари ако седи на клупа,т.е ако го игра Канаваро прва постава.Може некој да напише кој би бил можниот прв состав на Јуве?

----------------Buffon---------------

Zebina--Cannavaro--Cheillini--Molinaro

Camoranesi--Sissoko--Melo

Diego

Amauri - - -Del Piero

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Касерес пред потпис за Јуве

Огромен талент според мене,само да не се фрлаат многу пари ако седи на клупа,т.е ако го игра Канаваро прва постава.Може некој да напише кој би бил можниот прв состав на Јуве?

----------------Buffon----------------

-------Cannavaro-----Chiellini---------
Zebina--------------------Moli(De Ceglie)

Camoranesi-------Sissoko---------Melo

----------------Diego-----------------

-----Amauri--------------Del Piero-----

П.С. Фосил ме претркал, нема врска исто мислиме.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Според Италијанската Википедија Касерес е впишан како нов играч на Јуве. Пишува дека денес е реализирана позајмицата , и дека за сума од 10 мил евра Јувентус може да го откупи Уругваецот наредната сезона и да потпише перманентен договор тука
( знам дека ова не е којзнае колку релевантна информација со оглед на тоа што секој може да пише што сака )

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Шинтер го продадоа Ибрахимович. Веќе на сите веб страни стигнуваат потврди од официјализирање на трансверот.
Искрено сакав да остане и да гледа како ке ја земеме титулата наредната сезона.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Шинтер го продадоа Ибрахимович. Веќе на сите веб страни стигнуваат потврди од официјализирање на трансверот.
Искрено сакав да остане и да гледа како ке ја земеме титулата наредната сезона.
Нека е ке се сретнеме догодина па ке го лапа:vozbud: А овој Адвисор појам нема од фудбалот бе продадена душа кои се први за нив навива :pos2::pos2::drk:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Инаку да ви се пофалам ќе одам на одмор заедно со Ибрахимовиќ. Ќе ми држи сенка со носот во радиус од 15м :pos2::pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Премиерлигашки клубови заинтересирани за Поулсен.

Тука

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Значи за следната сезона не гледам некоја посериозна конкуренција за Јуве за освојување на скудетото. Ако мислат Интер да се конкурентни со орангутенот Мунтари во средина, гадно се заебале. Него може да го стават на некоја нива да плаши чавки за друго не го бива. Је**га на човек не личи. Станкович да не ќе им ја држи играта? Абе гола вода. Со еден збор, очекувам прошетка до Скудетото. Ајде само нека почне првенството, едвај чекам, ме фаќа еуфорија каква што одамна ме нема зафатено.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Значи за следната сезона не гледам некоја посериозна конкуренција за Јуве за освојување на скудетото. Ако мислат Интер да се конкурентни со орангутенот Мунтари во средина, гадно се заебале. Него може да го стават на некоја нива да плаши чавки за друго не го бива. Је**га на човек не личи. Станкович да не ќе им ја држи играта? Абе гола вода. Со еден збор, очекувам прошетка до Скудетото. Ајде само нека почне првенството, едвај чекам, ме фаќа еуфорија каква што одамна ме нема зафатено.

mislam deka Mota go zaboravi:tv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
mislam deka Mota go zaboravi:tv:
Јас колку што знам вие Интерашите бевте против доаѓањето на Мота во Интер. Сега стигнавте да се крстите во него. Тоа покажува на какви гранки сте спаднале. Ако спаднавте на Мота, тури му пепелот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom