Папагал што го свири пајдушкото и папагал рапер

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Еве Ви две видеа. Мене многу ме изнасмејаа па погледнете ги. Се надевам, дека и Вас ќе ве насмејат. Уживајте!

Го сакам раперчево за дома.. Има да се изнаденса кај мене :pos2:
Закон видеа :pos2::pos2:

Ист ваков дома имам, ама труп отепан е.Ни а, ни б не знае.Дивтар невиден, само за досадување го бива:)

Ист ваков дома имам, ама труп отепан е.Ни а, ни б не знае.Дивтар невиден, само за досадување го бива:)

Стави го пред компјутер нека ги гледа, белким ќе се засрами па ќе научи нешто. :helou:

Стави го пред компјутер нека ги гледа, белким ќе се засрами па ќе научи нешто. :helou:

Не бре.Само онаа мелодијана птица што свири, што кружи по мобилните, само таа му ја пуштам и ја повторува.Друго ништо:)

Не бре.Само онаа мелодијана птица што свири, што кружи по мобилните, само таа му ја пуштам и ја повторува.Друго ништо:)

Ами и тоа е добро. А кај мене едни роднини имаат папагал и откога ги видоа спотовите нон стоп со уста свират и го учат и него да просвири, а тој се крие позади кафезот и само бледо ги гледа онака со накривена глава знеш веќе.. Уста ги боли, ме кинат од смеа.:pos2:

Којзнае колку се скапи овие, А еден другар имаше папагал кој цело време викаше: ИГОР УЧИ, ИГОР УЧИ, ИГОР УЧИ...сигурно од мајка му на игор се научи:pos2:

Првоно интересно ама второно видео беше..:pos::pos::pos:
Сакам онакво папагалче бее...:pos2:И ко ќе сум тажна да ме изнасмејт

:pos2:Ај пред да излезам ме пресмеавте. Ам дај пуштимуго Бетовен ваљда ќе му се зголемит интелегенцијата и ќе почни да ти пејт:pos2:

Ами и тоа е добро. А кај мене едни роднини имаат папагал и откога ги видоа спотовите нон стоп со уста свират и го учат и него да просвири, а тој се крие позади кафезот и само бледо ги гледа онака со накривена глава знеш веќе.. Уста ги боли, ме кинат од смеа.:pos2:

Ех, да видиш како беше кога го учев да зборува.Го учев да каже Јас сум Ники.И почнав ака едно 50-ина пати.Абе овој не ме ферма, сам се изнервирав ќе се истепав зошто не ме слуша.Идиот:)

Ех, да видиш како беше кога го учев да зборува.Го учев да каже Јас сум Ники.И почнав ака едно 50-ина пати.Абе овој не ме ферма, сам се изнервирав ќе се истепав зошто не ме слуша.Идиот:)

Тој собира во себе и снима, па после кога најмалку се надеваш, оп ќе почне да зборува :pos2:

Леле папагалов е лудница... :vozbud:
Би било добро да имаш ваков папагал дома, рапер прва класа ем ќе се смееш ем ќе имаш најзакон папагал у маало :pos:

Леле папагалов е лудница... :vozbud:
Би било добро да имаш ваков папагал дома, рапер прва класа ем ќе се смееш ем ќе имаш најзакон папагал у маало :pos:

Ем ќе ги нервираш комшиите. Нели затоа се тие да ги нервираме.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom