Кој/а ракометар/ка ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто би имала причина да го мразам некој човек кога не ми згрешил ништо. Нема луѓе што ги мразам (океј, сестра ми, но таа не е човек, неандерталец е), има само луѓе што ми шетаат на нерви. И тоа повремено.
Не можам да мразам луѓе што си ја вршат работата, што прават нешто за што се платени. Не ми убиле фамилија па да ги мразам. Тоа е нивна работа и си ја спроведуваат како што треба, а сега ако биле подобри од мене и јас ги мразам поради тоа, тоа би бил мој проблем, не нивни.

Гледам Ф. Лазаров сте го набројале, за лошата игра. Па не е тој крив, криви се тие што го ставаа во игра, тој го покажа тоа што знае и умее.:toe:

Можеби треба темава да се вика "Kој/а ракометар/ка ве нервира", ама нека седи вака. Вакви теми исполнети со хејтеризам не водат никаде, поготово со неколкуте постови што ги избришав. За точно си постои репутација. Добро сте почнале да ја водите, со дискусии, продолжете така. Ако видам играчница постови, ќе постапам како моите колеги во "Фудбал" подфорумот :).
Да потсетам де :)

Знам и јас ти одам на нерви ама тоа сум јас,и прееска на фудбал форумот ме предупредија за непостоечко нешто.А за ракометариве како немаме причина да ги мразиме.
Тој Strawberry не тури нас ама и во фацана е неподнослив.
Филип Лазаров не отепа на сите.
Балич мислам сите машки го мразат.
позз до сите што мислат како мене а и тие што не мислат.плус позз на нашата драга модераторка што се грижи за нас!!

Мене најмногу ме изнервира ВАЛЕНТИНА РАДУЛОВИЌ за потегот кој го направи минатата година и спречи поголем успех и подобра афирмација и развој на женскиот ракомет во Македонија!

Вале да не ми ја вреѓаш, супер си е, немам лош збор за Вале.

Метличиќ,Балиќ,Медвед(или како и да се викаше таа србинката) Фаркаш(има играно против Кометал незнам точно за која екипа)

Знам и јас ти одам на нерви ама тоа сум јас,и прееска на фудбал форумот ме предупредија за непостоечко нешто.А за ракометариве како немаме причина да ги мразиме.
Тој Strawberry не тури нас ама и во фацана е неподнослив.
Филип Лазаров не отепа на сите.
позз до сите што мислат како мене а и тие што не мислат.плус позз на нашата драга модераторка што се грижи за нас!!

Не е ова радио па да упатуваме поздрави и честитки. Припази малку штом си бил опоменат за нешто. Ако според тебе е непостоечко, пријави кај админите.

Тој Строубери не` отепа како што велиш ти, ама тоа му е работа. Дечкото си игра ракомет, за тоа е платен и тренира по можеби 7 часа на ден. И мене ми шеташе на нерви кога видов како игра, ама тоа затоа што играше против нас. Има цел, амбициозен е и сака да си ја постигне. За Филип Лазаров пишав погоре, дека не се става тој самиот во игра и дека толку знае и умее. Балиќ може да го мрзи и 90 проценти од светот (налик Кристијано Роналдо) а тој да си зема награди и да биде помеѓу најдобрите ракометари на светот. :wink: Тоа дека на некој му фали око, имал долга коса, изгледал како педер, како шмизла, е најмалце важно во спортот, нели? Не е пресуден изгледот, туку умеењата.

Кјелинг она ѓубрено од Норвешка што го мавна Маркоски и пак нешто педерски направи со Ангелов.Се изнервира и бесот врз нас.Епа нема така ѓубре едно педерско.

Кјелинг она ѓубрено од Норвешка што го мавна Маркоски и пак нешто педерски направи со Ангелов.Се изнервира и бесот врз нас.Епа нема така ѓубре едно педерско.

а него го мразам многу да дајт господ да му го акнит некој црнец!!

Не знам зошто би имала причина да го мразам некој човек кога не ми згрешил ништо. Нема луѓе што ги мразам (океј, сестра ми, но таа не е човек, неандерталец е), има само луѓе што ми шетаат на нерви. И тоа повремено.
Не можам да мразам луѓе што си ја вршат работата, што прават нешто за што се платени. Не ми убиле фамилија па да ги мразам. Тоа е нивна работа и си ја спроведуваат како што треба, а сега ако биле подобри од мене и јас ги мразам поради тоа, тоа би бил мој проблем, не нивни.

Гледам Ф. Лазаров сте го набројале, за лошата игра. Па не е тој крив, криви се тие што го ставаа во игра, тој го покажа тоа што знае и умее.:toe:

Можеби треба темава да се вика "Kој/а ракометар/ка ве нервира", ама нека седи вака. Вакви теми исполнети со хејтеризам не водат никаде, поготово со неколкуте постови што ги избришав. За точно си постои репутација. Добро сте почнале да ја водите, со дискусии, продолжете така. Ако видам играчница постови, ќе постапам како моите колеги во "Фудбал" подфорумот :).
Да потсетам де :)
Абе фала богу дека не ги мразиме, така е зборот. :smir:

Немав некој таков ракометар,се до финалето на ова СП.Вори од Хрватска максимално ме изнервира кога намавна по судијата со топката.Не можеше со игра па со сила :zid:

еј не зборете така за балич, Ивано е еден од најзаслужните за развојот на модерниот ракомет, не велам дека ако не беше тој немаше да изгледа вака како што е денес, меѓутоа и карабатич и сите други учеа од него а сега се подобри од учителот :)

WTF?!?!
Човечка психа да се мрази се што е добро... ах... :)

Инаку ако мора да одберам некој дефинитивно тоа би бил Паскал Хенс, не знам зошто, едноствано антипатичен ми бил отсекогаш типот :)

WTF?!?!
Човечка психа да се мрази се што е добро... ах... :)

Инаку ако мора да одберам некој дефинитивно тоа би бил Паскал Хенс, не знам зошто, едноствано антипатичен ми бил отсекогаш типот :)

Хенс е добар играч и еден од најдобрите бекови!Незнам зошто го мразиш а плус е и Германец и не треба да го мразиш!

Хенс е добар играч и еден од најдобрите бекови!Незнам зошто го мразиш а плус е и Германец и не треба да го мразиш!

Смири доживљај малку... :wink:
Не го мразам, како може да мразам некој шо не познавам, реков дека ми е антипатичен типот (башка и чкарт фризура има :icon_lol:)

Али ај чим ти велиш, никогаш никогаш веќе во животот нема да мразам Германци :vozbud: ... или било која друга Ариевска раса :pos2:

Aња Андерсен, сите добро знаеме зашто излишно е да се зборува за тоа.
Медвед- многу прљав играч.

Од маживе Рогиш од Германија.

Тери Омејер незнам оти ама многу ме нервира исто како и сите српски ракометар и/ки

Тери Омејер незнам оти ама многу ме нервира исто како и сите српски ракометар и/ки
1. Нормално најјаките играчи се мразат.
2. Омејер не е хрват.
4. Значи ти сите добри играчи ги мразеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom