M
Mario Gómez
Гостин
Не знам зошто би имала причина да го мразам некој човек кога не ми згрешил ништо. Нема луѓе што ги мразам (океј, сестра ми, но таа не е човек, неандерталец е), има само луѓе што ми шетаат на нерви. И тоа повремено.
Не можам да мразам луѓе што си ја вршат работата, што прават нешто за што се платени. Не ми убиле фамилија па да ги мразам. Тоа е нивна работа и си ја спроведуваат како што треба, а сега ако биле подобри од мене и јас ги мразам поради тоа, тоа би бил мој проблем, не нивни.
Гледам Ф. Лазаров сте го набројале, за лошата игра. Па не е тој крив, криви се тие што го ставаа во игра, тој го покажа тоа што знае и умее.
Можеби треба темава да се вика "Kој/а ракометар/ка ве нервира", ама нека седи вака. Вакви теми исполнети со хејтеризам не водат никаде, поготово со неколкуте постови што ги избришав. За точно си постои репутација. Добро сте почнале да ја водите, со дискусии, продолжете така. Ако видам играчница постови, ќе постапам како моите колеги во "Фудбал" подфорумот.
Да потсетам де![]()
Знам и јас ти одам на нерви ама тоа сум јас,и прееска на фудбал форумот ме предупредија за непостоечко нешто.А за ракометариве како немаме причина да ги мразиме.
Тој Strawberry не тури нас ама и во фацана е неподнослив.
Филип Лазаров не отепа на сите.
Балич мислам сите машки го мразат.
позз до сите што мислат како мене а и тие што не мислат.плус позз на нашата драга модераторка што се грижи за нас!!