Барам програм .... ?

• Креатор на темата Креатор на темата pallo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 ноември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Дали некој може да ми каже програм во кој можам да запишувам филмови , игри , програми и др. , и да има search ? ????

Барам програм ..
за читање на текст на англиски .. знам дека ги имаше ... и бесплатни .. но неможам да се снајдам да најдам некој ...
значи напишан текст на англиси ... си бирам глас .. и ми го чита ... по можност да можам и да го снимам :)
било каква помош или опција е добродојдена .. фала унапред :)

Барам програм ..
за читање на текст на англиски .. знам дека ги имаше ... и бесплатни .. но неможам да се снајдам да најдам некој ...
значи напишан текст на англиси ... си бирам глас .. и ми го чита ... по можност да можам и да го снимам :)
било каква помош или опција е добродојдена .. фала унапред :)

Види ова дали има нешто со тоа што го бараш овде

Види ова дали има нешто со тоа што го бараш овде

Супер брат . фала ...
ова бесплатново само еден глас има .. и не сум сигурен дека снима .. ама белким ќе заврши работа :smir: у секој случај ќе го симнам и ѕирнам ...

ако некој друг има нешто друго можеби и со повеќе опции нека каже :)

Супер брат . фала ...
ова бесплатново само еден глас има .. и не сум сигурен дека снима .. ама белким ќе заврши работа :smir: у секој случај ќе го симнам и ѕирнам ...

ако некој друг има нешто друго можеби и со повеќе опции нека каже :)
И ова нешто ако врши работа, колку што разбрав може да зборува и машко и женско, а и повеќе јазици

Порано користев еден софтвер, интернет радио, има радио канали од 90% од државите, можеш и да снимаш програма, на Sh почнуваше ако не се лажам, иконката беше портокалово кругче внатре со некои бели линии ко звучник. Некој да му текнува на името?

Порано користев еден софтвер, интернет радио, има радио канали од 90% од државите, можеш и да снимаш програма, на Sh почнуваше ако не се лажам, иконката беше портокалово кругче внатре со некои бели линии ко звучник. Некој да му текнува на името?

Shoutcast? Тоа е пребаруваш на радиа. Страницата се отвара и преку winamp, лево во Media library ќе отвориш SHOUTcast radio. Преку winamp можи и одма да се отвараат и да се слушаат радијата.

Дали некој знае програмче за изработка на фактури?

поздравец :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom