ЛШ: Ѓорче Петров - Икаст (недела, 14:50h)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги натепавме данчанкиве (сплет на околности де) ама важно ги натепавме :) одиме у КПК, сеа само спонзор да се најде салам...

Браво за девојќите! Секоја чест. Може и плата не земаат, а прикажаа таква игра и направија изненадувања. Мора да се најде некој спонзор...

Гладна кокошка, просо сонува.

Ќе биде тешко со Икаст, бидејќи тие се скандинавци, нема за нив неважен натпревар. Во секој влегуваат максимално мотивирани.

You were saying...?:back:

Сеа испаѓаме или 3 сме?

Затоа што Ѓер победи во Русија и ние ги победивме Икаст, ќе играме во КПК :)

Честито девојки, горди сме на вас.

Браво за играта на ракометарките,конечно дојдовме до тоа 3-то место,сеа ке играме со Баерн Леверкузен, можеме да ги победеме,инаку за баерн леверкузен брани Волтеринг голманката на германската репрезентација, другите не и се толку добри.Имаме Шанси!!!

Браво за нашите ракометарки.Се надевам можеме до крајот на ова натпреварување:smir:

You were saying...?:back:

Ме побија во секоја смисла на зборот. Честито.

Одлична игра, исто како на натпрварот со Звезда Звенингород. Заслужена победа. :wink:

Браво за играта на ракометарките,конечно дојдовме до тоа 3-то место,сеа ке играме со Баерн Леверкузен, можеме да ги победеме,инаку за баерн леверкузен брани Волтеринг голманката на германската репрезентација, другите не и се толку добри.Имаме Шанси!!!

Не ја заборавај и Коцевска. :pipi:

бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!
секоја чест на девојките. се гледа дека ги држи сеуште еуфоријата од првенството. браво. многу ми е мака што не можев да одам да ги бодрам (оти мора да учам:tapp:) ама мило ми е што се пласираа, па ќе има други шанси за подршка давање. се надевам дека сега ќе се понуди некој да ги спаси од финансиската криза во која се, бидејќи покажаа дека и без пари можат да се остварат резултати ако се игра со срце. зошто да не го освоиме кпк па,а?

сигурно против нив играме? оти јас ја слушав на радио преносот, оти кејблтел снема слика мамето нивно да им го **** и на радио кажаа оти ќе има ждрепка???

сигурно против нив играме? оти јас ја слушав на радио преносот, оти кејблтел снема слика мамето нивно да им го **** и на радио кажаа оти ќе има ждрепка???

Ждрепката е веќе извршена. Еве ги сите двојки за 1/8 финале во КПК.

Играме против Нате:)Одлично:vozbud:

Значи некогаш ептен не можам да се начудам на македонштината. Од сите отпишани, они па се запишат. Кога највеќе очекуваш, ќе те ебнат. :toe:
Нека им е честито и со среќа против Баер Леверкузен.

Одлично изиграно на последниот меч...иако со еден тон проблеми најдоа начин како и победија...браво девојки,следен меч оној со Баер Леверкузен :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom