максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
ATI Radeon HDMI @ ATI R770 - High Definition Audio Controller
Ова тебе на звучна ти личи???ATI Radeon HDMI @ ATI R770 - High Definition Audio Controller
Па со оглед дека можеш да го изгасиш онбордот на плочата и сепак да добиваш звук преку звучниот чип на графичката, јас би рекол: "Да, на звучна ми личи!"Ова тебе на звучна ти личи море тапчо???
Многу зависи од звучките и појачалото, ако имаш компјутерски звучки или било какви други неквалитетни, нема да осетиш разлика меѓу онборд и асална звучна. Но ако имаш саглам озвучење (од 250 евра па нагоре збориме), ондак разликата меѓу онборд и асална звучна картичка е како ден и ноќ.onbord od maticnata "Audio 97".
i ako znae nekoj da objasni sto razlika ke dobijam vo zvukot ako staam nekoja skupa zvucna kartica
Цена :nesum: ?Денес баш се подновив со Delta 1010 [M Audio]...
$ 264.00Цена :nesum: ?
Провери во Артист системи или во една во Беверли, ама ич не ми текнува како се викаше...Кај можам да најдам ваква во Македонија?
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10769
Кој е застапник?
Ај некој предлог за добра звучна ама да е надворешна
Ти бе небива Тиесто ќе станувам$ 264.00
Шо ти е имам и поскупи ова не е ништо
Ако ти се прави музика прави и на онборд шо има везе...прво земи си мониторки или студио слушалици, па тек звучна...:wink: зошто кај со профи звучна на тапа озвучење?...