Српските весници не именуваат како БЈРМ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Vladimir Gligorov (b. 1945) is a prominent Economist and was a founder of the Democratic Party in Serbia in December 1989. He is the son of the first democratically elected President of the Republic of Macedonia,Kiro Gligorov.
Mr. Gligorov is Professor at the Vienna Institute for International Economic Studies

http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Gligorov

Voedno sovetnik i na B.C.

http://www.president.gov.mk/vladimirg_e.asp

Кретен.

едит: Абе ми го кратите коментарот? Кој ми го избришал првиот ред (оној кај што кажав дека на овој и без бомба под хауба очите му фалат де :icon_lol:) вошки да фати!!!

Ostajte iskopmleksiranite malokurefni deminutivi od otade severna granica.
Ne se spustajte na nivno, nisko, malokurefno nivo.

Ke gi potsetam deka gi preebavme po tret pat, posledovatelno, vo rakomet na ecropski prvenstva. Nasite zeni znaat kako da igraat bidejki se onodat so vistinki mazi, so mazjaci, a nivnite rakometarki imaat odnos samo so iskompleksirani malokurefni deminutivcinja ili naski, narodski receno, se onodat so pishman mazhena. Zatoa se takvi.

Tolku od mene.

Izlisen e ponatamosen muabet.

sinot na kiro gligorov vladimir gligorov e osnivac na demokratska patija na srbija?:uvo:

У касну јесен 1989. Војислав Коштуница, Коста Чавошки, Борислав Пекић, Душан Вукајловић и Марко Јанковић, са још неколицином интелектуалаца, међу којима су били и Драгољуб Мићуновић и Зоран Ђинђић, стварају Оснивачки одбор нове Демократске странке. У одбор су ушли и Милован Данојлић, Миодраг Перишић, Гојко Ђого, Владимир Глигоров, Слободан Инић и Радослав Стојановић. Написано је Писмо о намерама, прве активности на окупљању чланства предузете су у јануару 1990, а Оснивачка скупштина одржана је 3. фебруара у београдском Дому омладине. Година 1990. протекла је у борби за расписивање првих вишестраначких парламентарних избора од доласка комуниста на власт. После мучног оклевања режима, после пребијања политичких активиста и грађана (Борислав Пекић је обзнанио да му је полиција нанела исту повреду као батинаши из 1948. године), избори су расписани за децембар, и странка је на њима освојила седам посланичких мандата.

http://www.dss.org.yu/pages/article.php?id=54

Imeno, eve kako Iso Rusi socuvstuva so polukanjeto na Gligorov

http://www.aimpress.ch/dyn/pubs/archive/data/200005/00512-004-pubs-sko.htm

Ostajte iskopmleksiranite malokurefni deminutivi od otade severna granica.
Ne se spustajte na nivno, nisko, malokurefno nivo.

Ke gi potsetam deka gi preebavme po tret pat, posledovatelno, vo rakomet na ecropski prvenstva. Nasite zeni znaat kako da igraat bidejki se onodat so vistinki mazi, so mazjaci, a nivnite rakometarki imaat odnos samo so iskompleksirani malokurefni deminutivcinja ili naski, narodski receno, se onodat so pishman mazhena. Zatoa se takvi.

Tolku od mene.

Izlisen e ponatamosen muabet.
Е да си ми жив и здрав!

Они „Ј“ ја сметаат за своја, па така П„Ј“РМ за нив е како фетиш и се прават филм дека Македонија е нивна... упс... гејска. :D

Они „Ј“ ја сметаат за своја, па така П„Ј“РМ за нив е како фетиш и се прават филм дека Македонија е нивна... упс... гејска. :D

Па не си знаел? -Чирил и Методије то су Срби из Јужне Бановине:pos2::pos2::pos2:

iskopmleksiranite malokurefni deminutivi od otade severna granica.

Овдашњни народи су навикли да гледају само показну страну онога што им се представља. Читати између редова? Веома, веома тешко.

Чланак који цитирате објављен је у дневном листу ПОЛИТИКА. А дали знате колико је српска ПОЛИТИКА? - Исто онолико, колико су македонске ваше новине Дневник, Утрински, Вест итд. Шта ви мслите, када би власник вашег листа ДНЕВНИК био Македонац који води македонску политику, дали би он плаћао хонораре типовима као Фрчковски или Жарко Трајановски и објављивао њихове бљувотине редовно, свакодневно?

Лист ПОЛИТИКА је власништво јеврејско-хазарске компаније ВАЦ. У цитираном чланку ПОЛИТИКА не ради ништа друго до промовисања једне важне личности у хијерархији компаније ВАЦ. Крајњи циљ онога што чине ПОЛИТИКА и ДНЕВНИК, две различите полуге једног истог механизма, је јединствен и нема контрадикторности. Чак што више, ако пратите статистику, видећете да ДНЕВНИК далеко чешће него ПОЛИТИКА заступа тезу да немате право на државно име МАКЕДОНИЈА. Али, коме ја то објашњавам, ви сте издресирани да псујете Бугаре и Србе, а кладим се да ћете сви редом да гласате за директора ВАЦ-а да вам буде председник.

Ех, мој блудни синко. Мериш курац, и мислиш да ти је дугачак, а не видиш да ти је памет кратка.

Извадок од весникот ПОЛИТИКА

ВАЦ председник

Srdjan%20Kerim1800.jpg
(Илустрација Д. Стојановиќ)

Доктор Срѓан Керим је, кажу анкете, главни кандидат за дужност председника БЈР Македоније на предстојеќим мартовским изборима. Има три пута више гласова од противкандидата Алија Ахметија, јер, по тврдњама аналитичара, има подршку албанске заједнице.

Доктор Керим је из ВАЦ-а отишао да председава Генералном скупштином УН а сада ќе се изгледа винути до места председника БЈР Македоније.

Овдашњни народи су навикли да гледају само показну страну онога што им се представља. Читати између редова? Веома, веома тешко.

Чланак који цитирате објављен је у дневном листу ПОЛИТИКА. А дали знате колико је српска ПОЛИТИКА? - Исто онолико, колико су македонске ваше новине Дневник, Утрински, Вест итд. Шта ви мслите, када би власник вашег листа ДНЕВНИК био Македонац који води македонску политику, дали би он плаћао хонораре типовима као Фрчковски или Жарко Трајановски и објављивао њихове бљувотине редовно, свакодневно?

Лист ПОЛИТИКА је власништво јеврејско-хазарске компаније ВАЦ. У цитираном чланку ПОЛИТИКА не ради ништа друго до промовисања једне важне личности у хијерархији компаније ВАЦ. Крајњи циљ онога што чине ПОЛИТИКА и ДНЕВНИК, две различите полуге једног истог механизма, је јединствен и нема контрадикторности. Чак што више, ако пратите статистику, видећете да ДНЕВНИК далеко чешће него ПОЛИТИКА заступа тезу да немате право на државно име МАКЕДОНИЈА. Али, коме ја то објашњавам, ви сте издресирани да псујете Бугаре и Србе, а кладим се да ћете сви редом да гласате за директора ВАЦ-а да вам буде председник.

Ех, мој блудни синко. Мериш курац, и мислиш да ти је дугачак, а не видиш да ти је памет кратка.

пишува или не пишува БЈРМ во Политика??? задкулисните игри, политики интереси не ги и не моиже да ги знаеме...

форумот е политика не мегучовечки односи, ако некој треба да го осуди ова..тоа се србите..ако намерите им се искрени..наместо тоа редовно имаме српски развигор ефект...

така да не ми се потресувај што ете сме се дрзнале да регираме зошто пази ваш весник не навредил...

српче, све ти е на место шо си кажал, но на крај повторно како и секогаш (достојно на србин), изведуваш погрешен, да не кажам глуп заклучок! У исти котел сме сите братко...

Mali off

Ljudi živite punim plućima, batalite politiku, loše utiče na opšte zdravlje.:wink:

Како сакат нека не именуват ние не треба да потпаѓаме под нивните масла треба да мислиме позитивно.

^ И сега објасни ми зошто мораше да биде ова напишано на српски? Па како да не наречат поинаку бе море али Баба низаеден? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom