Мак Хит на 2008ма година

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е Мак Хитот за 2008 година?

• Влатко Лозаноски - Обичен Без Тебе

Гласови: 6 9,5%
  • Туна - Прашувам Без Глас

Гласови: 5 7,9%
  • Роберт Билбилов - Не Ме Држи Место

Гласови: 5 7,9%
  • Паркети - Strawberry

Гласови: 7 11,1%
  • Јован, Тони и Ламбе - Итно Ми Требаш Ти

Гласови: 13 20,6%
  • Кристина - Зошто

Гласови: 2 3,2%
  • DNK и Врчак - Навлечен На Тебе

Гласови: 17 27,0%
  • Next Time - Не Верувам Во Тебе

Гласови: 7 11,1%
  • Димитар Андоновски - Ми Зеде Се

Гласови: 0 0,0%
  • Бојана - Зборови

Гласови: 1 1,6%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Абе, нели поубаво звучи “со солзи во очите зелени“? Или сите само спотот го гледавте? :icon_lol: Како и да е, гласам за оваа песна.
а како е уствари текстот? :kesa:
Песната на Туна најмногу ми се допаѓа и за мене е Хит 2008, по квалитет.
Мене ми беше апсолутен хит Туна и Прашувам без глас ама после Врчак ја украде музиката на Браун и направи текст за Навлечен на тебе и се смени ситуацијата :pipi:

Од Влатко Лозановски песната највише ми прае ќејф :vozbud:

Јован, Тони и Ламбе - Итно Ми Требаш Ти

Od ovie Tuna-Prasuvam bez glas. Mn dobra pesna. A jas licno bi rekla na Deana-Ludilo, poso ja pustaa cesto na radiostanicite vo mk, ni bese hit u drustvo i uste ni e, kako i na mn drugi,ali poso ne e ponudena glasav za Tuna!

. A jas licno bi rekla na Deana-Ludilo, poso ja pustaa cesto na radiostanicite vo mk, ni bese hit u drustvo i uste ni e, kako i na mn drugi,ali poso ne e ponudena glasav za Tuna!

Muahahahhahahah :pos2:
44472668_980479300b_m.jpg

Од понудениве, мене најмногу ми се бендисува од Туна - Прашувам без глас, а инаку најмногу отекоа со Итно ми требаш ти - Јован, Тони и Ламбе.

Навлечен на тебе. Дефинитивно хит за 2008 за мене.
Не ме држи место на 2 место :)

Muahahahhahahah :pos2:

Moze da objasnis zaso se iznasmea, ako ne ti se sviga pesnata, vo red, toa si e vkus, ete i ja go sakam Vlatce mn, kako tebe i ko doaga u Stip, sekogas odam na negova svirka, no ne e vo red taka "muahaha". Poso za razlika od drugite na Vrcak, Jovan itn so bea hitvoi,a se plagijati i slicni edna na druga, ovaa pesna e na Dojcin (eden od originalnite i najdobri kompozitori u mk), a tekstot e na Vesna Malinova, taka da, ja ne zboram na pamet, tuku sum del od radiostip i znam koja pesna kolku se slusala(kaj nas bese edna od najbaranite). Pesnava bese hit i na antenna radio, i kaj niv bese na 1-vo ili 2-ro vo maktop5 i ja pustaa non-stop, den-denes ja pustaat na radio skopje i kanal 77, na radiomk.com momentalno e nominirana za makhit na godinata i e so najveke glasovi, a sega e nominirana i na radiofortuna (ako ne veruvas slobodno odi na ovie sajtovi i proveri-*se izvinuvam za posocuvanjeto na drugi strani, no ova e samo za dokaz).

Не ја сакам многу ама сепак мислам дека Навлечен на тебе беше сепак највртена низ сите радиа и кафулиња во Македонија.

Ја сакам и Обичен без тебе од Влатче :pipi:

*Тоше секоја година ќе биде хит. На пример, во Будва на Архитектуријада 700 студенти од екс-ју ги збрлавев со две пуштања на Македонија навива за вас. Сите ја научија, ја коментираа дека е супер, им се допадна атмосферата која ја правевме и која сите ја прифатија. Делириум. Ама како нити еден од пејачите тука не може(ше) да му се фати за малото прсте музички гледано, не ни треба да биде во ваква конкуренција.

Се согласувам во целост за Тоше. Само, муабетот ми беше дека постои навика да се вметнува Тоше во секоја тема, па очекував и овде да се случи истото, ама ете, за среќа не е така :)

а како е уствари текстот? :kesa:
ете кој зјапал во спотот. :) “со солзи во очите ѕвездени“.

Od ovie Tuna-Prasuvam bez glas. Mn dobra pesna. A jas licno bi rekla na Deana-Ludilo, poso ja pustaa cesto na radiostanicite vo mk, ni bese hit u drustvo i uste ni e, kako i na mn drugi,ali poso ne e ponudena glasav za Tuna!

Секс & Д Сити стори, имате ваши фори? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom