Македонија ќе биде единствената безимена селекција на ЕП 2009!

Точно најголема испирација треба да имат ... :)) знаеме дека ке ги дадат последните сили... само за да ги победадат на гејците

М.м.е кој прв почна......па да видат :)

Ti ebam politicarite 20 godini nemozat ime da dogovorat. Ropaci nepismeni, najdoa ovci da gi glasaat pa sega udri, zalno.

I sega stvarno ke igrame BEZ IME ili uspeale nasite da izlobirat...
Inaku moe mislenje e deka treba da se napravi skandal i da se pojavime so dresovi na koi pisuva MAkedonija...A komitite da go razveat MAKEDONSKOTO zname od KUKUS...
So vakva provokacija sigurno gi pobeduvame , a ako ne isklucat od turnir neka im e ...
I onaka prvata pomisla mi bese bojkot...
Ama vaka e podobro neka gi vidat Gejcite sto stoka se...

I sega stvarno ke igrame BEZ IME ili uspeale nasite da izlobirat...
Inaku moe mislenje e deka treba da se napravi skandal i da se pojavime so dresovi na koi pisuva MAkedonija...A komitite da go razveat MAKEDONSKOTO zname od KUKUS...
So vakva provokacija sigurno gi pobeduvame , a ako ne isklucat od turnir neka im e ...
I onaka prvata pomisla mi bese bojkot...
Ama vaka e podobro neka gi vidat Gejcite sto stoka se...

Mene da me dupi nekoj ovaka nikad ne bi nastupil, ne evropsko ako ska svetsko prvenstvo u fudbal neka bide.

Mene da me dupi nekoj ovaka nikad ne bi nastupil, ne evropsko ako ska svetsko prvenstvo u fudbal neka bide.

NE e dobra ideja da ne se nastapi...
Podobro e da se nastapi kako sto ti rekov i kako sto rece nekoj pogore so dresovi na koi pisuva MACEDONIA pa ako treba i znameto od KUKUS neka go opnat na dresovite ama taka diskretno , samo Gejovskite ihgraci dole na terenot da go gledaat da im sveti vo oci...
Komitzite oni si ja znaat rabotata vo toa ne se somnevam...
Mislam deka e podobro da se predizvika planiran sklandal otkolku tivko da ne se prisustvuva...
Na MAkedonija i potrebna publikacija i svrtuvanje na vnimanie kon problemot koj go imame ...
A ne e loso i javno da se vidi stravot na Gejovite i nivnoto demokratsko odnesuvanje.,..

Odlicna ideja. Treba malce da pokazeme zubi, picka mu mater ednas se zivee.

Значи ако не го направат тоа пе*ере се. Па макар и да ги суспензираат, чудо големо, синќир ќе го освојат првенството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom