- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.585
- Поени од реакции
- 6.322
здраво росоњери а и росоњерки добри сте не грижете се ке ја најдете вистинската форма.ајде милан за вас навивам во италија:helou:
Ваљда че е нешто од овие шпекулации, ама ја мислам дека џабе се замараме со ова - Галијани ќе излези со изјава "Анчелоти не си оди"
Така е :pos2::pos2:Феномен НЕ ПОСТУВАЈ ГАДЕН ТИ Е АВАТАРОТ!:pos2:
Лео нема искуство како тренер, барем јас така знамЌе биде тешко со Каљари стварно! имаат убиствена контра а и сами знаеме дека у одбрана сме како швајцарско сирење .
Потегот што кака неигра пред се се должи на возвратната со Вердер која и таа не е така лесна ама врз основа на првиов резултат верувам дека ќе ги победиме на сан сиро а и + би можело да се пушти некој од надежите при крај да се осети како се игра на европска сцена
Па Леонардо и не е така лош човек за трењер на Милан ама немам поима има ли негде некое искуство како трењер?
Јас би го бутнал Ван бастен за трењер зашто знае да изигра поотворено а ќе ни треба таков трењер зашто имаме доста полушпицови кои би требало (пожелно е да играат во ист тим) да играат заедно ради тоа што знаете се се играчишта кои сакаат да бидат во прв состав!
Ќе му дадеме бе и нака ќе земеме 500.000 со победата против Вердер и пласманот понатаму, осеќам Пато ќе му го опне сув.:hump:Ме бендисува ова со Леонардо, може конечно ќе гледаме офанзивен фудбал
Инаку овие швабиве Вердер бараат од Милан 50.000 евра, дека и покрај тоа што биле опоменати дека не смее да имаат BWIN на дресовите во Германија Милан не го почитувале тоа - детално
Leonardo is currently studying for his coaching badges and he has always stayed close to the club he once played for since hanging up his boots. Another season with no silverware is unimaginable at San Sir
Болдот е клучен момент на веста, значи Леонардо моментално учи за тренер!!!
Не се лажете по Гвардиола, он е уникатен случај што јас бар прв пат го гледам, за тренер без искуство (мада и он тренирал деца) да води успешно голем клуб.
За Леонардо сум рекол, имам поштовање за него и како играч ми беше од омилените како скаут е феноменален и неверојатно корисен, ама за тренер не знам баш. :icon_neut
Eпа да го земемо Ван Гал. Он е прв у Холандија :pos2:и јас бев за Ван Бастен пред да видам дека е трет во Холандија со 12 бода минус првите...а ние таков си имаме и сега
Абе не плачете,Пејо барем ти не беше плачко што ти стана.Да бидеме реални Милан оваа година нема ни капацитет да биде шампион.Едина светла точка во тимот ни е средината.Одбрана нула,без класа голман.За разлика од Интер кој има многу јаки играчи во одбраната.За да не крекате одма и да реплицирате,нека ви текне кога Милан беше шампион колку гола имавме примено,само 8 верувале или неА сега примаме само 4 од Јубе.Па сеа видете до кај сме.и јас бев за Ван Бастен пред да видам дека е трет во Холандија со 12 бода минус првите...а ние таков си имаме и сега