Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.585
Поени од реакции
6.322
здраво росоњери а и росоњерки добри сте не грижете се ке ја најдете вистинската форма.ајде милан за вас навивам во италија:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
Јас мислам дека редно време е веќе Анџелоти да го напушти Милан доста му беше колку можел и колку сакал направил не е доживотно избран за тренер па толку да му ја мислат Барселона им тргна баш добро со новиов тренер зошто и кај нас да не биде така иако ризик е сега да се мењава тренер, ама сега прочитав изгледа после завршување на сезоната ќе го замени Анџелоти.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Леонардо фаворит за местото на Анчелоти!
Линк

Ова е веќе закон вест!:sport1:
Ваљда че е нешто од овие шпекулации, ама ја мислам дека џабе се замараме со ова - Галијани ќе излези со изјава "Анчелоти не си оди":(

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Стварно многу ви се грди но комент :)

Иначе за во недела ќе го имаме Пато додека Кака нема да ја играа ни оваа утакмица,иначе за ова што беше со Јанко со наша тв возвратната утакмица ќе ја давале а не оваа првава како што очекувавме:helou:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ќе биде тешко со Каљари стварно! имаат убиствена контра а и сами знаеме дека у одбрана сме како швајцарско сирење .
Потегот што кака неигра пред се се должи на возвратната со Вердер која и таа не е така лесна ама врз основа на првиов резултат верувам дека ќе ги победиме на сан сиро а и + би можело да се пушти некој од надежите при крај да се осети како се игра на европска сцена
Па Леонардо и не е така лош човек за трењер на Милан ама немам поима има ли негде некое искуство како трењер?
Јас би го бутнал Ван бастен за трењер зашто знае да изигра поотворено а ќе ни треба таков трењер зашто имаме доста полушпицови кои би требало (пожелно е да играат во ист тим) да играат заедно ради тоа што знаете се се играчишта кои сакаат да бидат во прв состав!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ќе биде тешко со Каљари стварно! имаат убиствена контра а и сами знаеме дека у одбрана сме како швајцарско сирење .
Потегот што кака неигра пред се се должи на возвратната со Вердер која и таа не е така лесна ама врз основа на првиов резултат верувам дека ќе ги победиме на сан сиро а и + би можело да се пушти некој од надежите при крај да се осети како се игра на европска сцена
Па Леонардо и не е така лош човек за трењер на Милан ама немам поима има ли негде некое искуство како трењер?
Јас би го бутнал Ван бастен за трењер зашто знае да изигра поотворено а ќе ни треба таков трењер зашто имаме доста полушпицови кои би требало (пожелно е да играат во ист тим) да играат заедно ради тоа што знаете се се играчишта кои сакаат да бидат во прв состав!
Лео нема искуство како тренер, барем јас така знам:)

Kaка се враќа на тренинзите.
Линк

Добра вест, ама ако игра како на последните утакмици, слободно нека се задржи на тренингот подолго време.:kajg:

Жулио Баптиста:бев блиску до Милан.
Линк

Бил близу до Милан, уште кога играл за Севиља, леле тогаш беше ѕвер у буквална смисла!Се гледа дека Серија А му леже, ако дојдеше во Милан наместо Реал, мислам дека ќе беше еден од најдобрите играчи на планетава! Исто така во интервјуто нагласува дека Меси е најдобар играч во светот, но дека Пато може да стане како него.За Тиаго Силва вели дека е одличен дефанзивец и дека го потсеќа на неговиот соиграч од Рома, Хуан/Жуан.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ме бендисува ова со Леонардо, може конечно ќе гледаме офанзивен фудбал :)

Инаку овие швабиве Вердер бараат од Милан 50.000 евра, дека и покрај тоа што биле опоменати дека не смее да имаат BWIN на дресовите во Германија Милан не го почитувале тоа - детално :toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ме бендисува ова со Леонардо, може конечно ќе гледаме офанзивен фудбал :)

Инаку овие швабиве Вердер бараат од Милан 50.000 евра, дека и покрај тоа што биле опоменати дека не смее да имаат BWIN на дресовите во Германија Милан не го почитувале тоа - детално :toe:
Ќе му дадеме бе и нака ќе земеме 500.000 со победата против Вердер и пласманот понатаму, осеќам Пато ќе му го опне сув.:hump:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.227
Leonardo is currently studying for his coaching badges and he has always stayed close to the club he once played for since hanging up his boots. Another season with no silverware is unimaginable at San Sir

Болдот е клучен момент на веста, значи Леонардо моментално учи за тренер!!!
Не се лажете по Гвардиола, он е уникатен случај што јас бар прв пат го гледам, за тренер без искуство (мада и он тренирал деца) да води успешно голем клуб.
За Леонардо сум рекол, имам поштовање за него и како играч ми беше од омилените како скаут е феноменален и неверојатно корисен, ама за тренер не знам баш. :icon_neut

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Leonardo is currently studying for his coaching badges and he has always stayed close to the club he once played for since hanging up his boots. Another season with no silverware is unimaginable at San Sir

Болдот е клучен момент на веста, значи Леонардо моментално учи за тренер!!!
Не се лажете по Гвардиола, он е уникатен случај што јас бар прв пат го гледам, за тренер без искуство (мада и он тренирал деца) да води успешно голем клуб.
За Леонардо сум рекол, имам поштовање за него и како играч ми беше од омилените како скаут е феноменален и неверојатно корисен, ама за тренер не знам баш. :icon_neut

Да да и ја не сум баш за Лео да ни биде тренер, нека си остане скаут, а мие да земемо некој асален, ја би сакал највише Ван Бастен, он игра добар фудбал, атрактивен напаѓачки а и не се плаши да буцне некое детиште у тим

И да не заборавиме, Гвардиола го има можеби најдобриот тим во моментов :wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.227
и јас бев за Ван Бастен пред да видам дека е трет во Холандија со 12 бода минус првите...а ние таков си имаме и сега :):)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
и јас бев за Ван Бастен пред да видам дека е трет во Холандија со 12 бода минус првите...а ние таков си имаме и сега :):)
Eпа да го земемо Ван Гал. Он е прв у Холандија :pos2:

Или Куман :pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Абе не плачете,Пејо барем ти не беше плачко што ти стана.Да бидеме реални Милан оваа година нема ни капацитет да биде шампион.Едина светла точка во тимот ни е средината.Одбрана нула,без класа голман.За разлика од Интер кој има многу јаки играчи во одбраната.За да не крекате одма и да реплицирате,нека ви текне кога Милан беше шампион колку гола имавме примено,само 8 верувале или не:)А сега примаме само 4 од Јубе.Па сеа видете до кај сме.
Затоа сакам да ви кажам Анчелоти ке се задржи се до тогаш кога ке се средат сите позиции и Анчелоти не направи ништо.Е тек тогаш ке лета,а сеа за сеа ке си биде тренер и понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom