STAY CONNECTED FESTIVAL @ САЕМ - 13.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Poradi golemiot interes za nastanot, nastanot se premestuva vo Skopski Saem.
So sekoja kupena vleznica dobivate gratis SPAM energy drink

Је Даре, браво браво, на саем шо ќе е журчево... цената иста останува така? :)

Се глеаме на 13-ти... топовачо...

sto posto e sigurno, cenata na kartite ostanuva ista i plus so sekoja kupena karta dobivate besplaten enegy drink SPAM.
pozdrav

одлично.. ми се свиџа комбинацијата.... него да не има некој официјален флаер да тури???

Епа супер чим е на саем, мада сакав да видам како ќе биде у музејот :icon_lol: Уште Точни да го смени насловот
Јас сигурно идам (освен ако ми откаже дечкото погоре ):)

и јас ке идам, па макар и сам да отидам
Т.Е. да немам друштво

Јеее СПАААААМ!!!!
Ми текнува на промоцијата што ја имаа, ја гледав преку А1 Ексклузив и умрев од смеење. Таман лименка плус за мојата колекција.
Сања, ако ти откаже дечкото погоре, знаеш дека јас и Воткамиксс сме ти редовна екипа :)

Јеее СПАААААМ!!!!
Ми текнува на промоцијата што ја имаа, ја гледав преку А1 Ексклузив и умрев од смеење. Таман лименка плус за мојата колекција.
Сања, ако ти откаже дечкото погоре, знаеш дека јас и Воткамиксс сме ти редовна екипа :)

Дечкото погоре е водка:) не го кажав оти си знае тој, само да ме заборави :pishtoldz Ако ти си у комбинација со него значи јас сум со вас :icon_lol:

Дечкото погоре не откажуе, и ветер да коси и зима да носи, и снег да гаѓа, водка на журка у транс ќе паѓа. :pos: :pos: :pos: :vozbud:

Ја не ве знам таму ако ве видам :pos: :pos: :pos: фраеЛи низаедни!
040.gif

Браво колку толку солиден техно стејџ е изведен. Ако сум во можност по секако би дошол на мало разигравање во МСУ :)
PMG и текно во последно време слаба работа :)

лееејјј не могу да поверуем бе баци бе.
кога сум го видуел наслов на тема применуен сум се стаписуел :)
хихи браво људи. се надевам на снабдување со друшки за партиво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom