Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa sto e podobro u denesno vreme da ima masko ako site se stremat kon toa

UBAVINA ili PARI

a isti karakter ? ete zamisli situacija isti total karakter koj ke go izberat zenite

ubaviot a nesituiraniot ili ruznot pu ko brod ????n

Treti pat te prasuem UBAV LI SI i dali imas muda ti ?
covek ubaviot izbira,ne ceka da bide izbran,koga devojka ke bide vo blizina na prezgoden decko(a isto i vo obratna situacija) ,zaborava i kako se vika,a ne pa da racuna nekoi matematiki.i najgolemata sponzorusa e sepak samo covek,ne e robot,ima i nea koj da ja osvoi(ne samo so pari)
toa ti go dokaza primerot so KARLEUSA.

covek ubaviot izbira,ne ceka da bide izbran,koga devojka ke bide vo blizina na prezgoden decko(a isto i vo obratna situacija) ,zaborava i kako se vika,a ne pa da racuna nekoi matematiki.i najgolemata sponzorusa e sepak samo covek,ne e robot,ima i nea koj da ja osvoi(ne samo so pari)
toa ti go dokaza primerot so KARLEUSA.
Abe aleks ova tvoevo go ima samo na spanska serija beli ve me.Koj te gleda denes dal si ubav ili si ruzen,bitno e do kade ti se dzebovite dolgi,a toa za custvata i sponozrusite da gi imaat custvata ama ne pred da si ja ostvarat celta,a taa otkako sudno ke se namaci da zaraboti ne i e na nea treben nekoj klosar da go rani,taa e tatkoto na fintite ne ke frlas kamen so nea,kapis???

Abe aleks ova tvoevo go ima samo na spanska serija beli ve me.Koj te gleda denes dal si ubav ili si ruzen,bitno e do kade ti se dzebovite dolgi,a toa za custvata i sponozrusite da gi imaat custvata ama ne pred da si ja ostvarat celta,a taa otkako sudno ke se namaci da zaraboti ne i e na nea treben nekoj klosar da go rani,taa e tatkoto na fintite ne ke frlas kamen so nea,kapis???
a ti kapis deka ima i jas go znam toa i deka za sekoe sise ima kapace.mislis li deka nekoe masko koe e sposobno da odi so jaka devojka so puni dzebovi ne go interesiraat,eftini sponzorusi.i sto mislis ti deka sponzorusite se najpametnite sustestva na planetava?ima i nad niv,jas ne znam kako ne svakate,pa vie titulata SPONZORUSA ja izednacuvate so titulata DOKTOR NA NAUKI,ima lek i za sponzorusite,i ne e lekot samo vo parite.i na koe masko pa mu e potrebna nekoja klosarka da ja rani.devojko se sto kaza do sega vazi podednakvo i za maskite i za zenskite.sto mislis koga bi biralo nekoe masko pomegu TEBE i PARIS HILTON ,kogo ke izbere,eve sto mislis ti,KOGO KE IZBERE?
i samo da te prasam,bez navreda,ama dali si ti sponzorusa,posto taka mi izgleda po muabetive tvoi.

a ti kapis deka ima i jas go znam toa i deka za sekoe sise ima kapace.mislis li deka nekoe masko koe e sposobno da odi so jaka devojka so puni dzebovi ne go interesiraat,eftini sponzorusi.i samo da te prasam,bez navreda,ama dali si ti sponzorusa,posto taka mi izgleda po muabetive tvoi.i sto mislis ti deka sponzorusite se najpametnite sustestva na planetava?ima i nad niv,jas ne znam kako ne svakate,pa vie titulata SPONZORUSA ja izednacuvate so titulata DOKTOR NA NAUKI,ima lek i za sponzorusite,i ne e lekot samo vo parite.i na koe masko pa mu e potrebna nekoja klosarka da ja rani.devojko se sto kaza do sega vazi podednakvo i za maskite i za zenskite.

Ај сега да бидеме малку реални, спонзоруша си е спонзоруша и неа не ја интересира дали ти си убав, дали имаш памет или имаш добра душа.
Неа ја интересира дали си финансиски задоволителен и дали ги исполнуваш нејзините финансиски критериуми. Спонзоруша не паѓа на убавина, џабе да се лажеме.

се поретко има саглам цури што стварно вредат..за жал. со тебе е додека има некој интерес,немора да биде финансиски,али док си интересен ке биде со тебе,ич око нема да и трепне да ти го тури, а ти си правел за неа се да биде она среќна и задоволна..нема више љубов на прв поглед,романтика ово оно.. секоја чест на искључоците..дај боже да ги има:vozbud:

Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е.

Не разбирам на што точно мислиш кога викаш сите жени се “исти“. Ако мислиш дека жените те лажат темата е утната. Има и мажи што лажат и оговараат низ маало која каква е, ама тоа е индивидуална особина независно од полот. Плус гледам сте забегале накај поимот “Спонзоруша“ а има посебна тема за тоа.. :toe:

А инаку.. Ако ти рекла дека те сака не значи дека цел живот ќе те сака и никогаш нема да раскинете. Исто и обратно. Љубовта е чувство што се создало, функционира под одредени услови и еден ден се губи, нормален процес. Најпросто кажано, ти секогаш ќе бидеш посебна единица со име Зоки, а со Марија или Бранка може да бидеш само во федерација се додека на двете страни им е убаво. :helou:

OK sorry

daj definicija za FAKT i kako toj se odrazuva na toa dali site zenski se isti
i
definicija za pretpostavka i kako taa se odrazuva na toa dali site zenski se isti
i
definicija za iskompleksiranost i kako toa se odrazuva na toa dali site zenski se isti
i
definicija za narcisoidnost i kako toa se odrazuva na toa dali site zenski se isti
i
definicija za debilizam i kako toj se odrazuva na toa dali site zenski se isti

Eve trgni od sebe i zadrzi se na prvoto prasanje i posebno poslednoto te molam

Blagodaram ...lepi :back:

Ne sum off topik ama ich :tv:

Ti ne go razbiras poimot sponozrusa kako prvo.
ajde vaka da uprostime zs se inatis kako magare na most:sto e za tebe sponozrusa???nekoja so ke ti dojde v teretana i ke ja vezbas 1 h gratis ......i na nea od odma i ide da ti daj...nekoja sto ke i platis 1 pijacka vodka nalivna(albanska)....ili pak imas druga varijanta ke ja sarmiras so hamburger........ne be dusicke ti so vo zabluda .SPONOZRUSA TI E ZENA SO NATPROSECEN KOEFICIENT NA INETELEGENCIJA,znaci ne samo sto bilda gradi i zadnik paravi i mozocna gimnastika e tuka ti e tvojot deficit ne ja razbiras gimnastikata si se vdal samo vo tegovite,da ti uprostam sega znaci taa cita knigi ima zavrseno fax ili uci na fax,dobro izgleda se posvetila na sebe 24/7,i cisto sumnjam deka ti ke bides nejzinoto poklopce na siseto.
E sega sledi 2 del od tvojot post Dali sum jas sponzorusa:NE NE SUM.Se postvauva prasanjeto zosto:zatoa sto moite roditeli imaat dobar status vo opsetvoto i mene mi ovozmozile da se skoluvam,educiram nadograduvam sebe si kako lik ,i jas zaraboruvam 4-5 tvoi plati mesecno imam svoja kola i stan ,znaci mene ne mi treba nekoj da me finansira, i neka ne te plai ova zs za tebe sum zauzeta.
I kako 3 i polsedno za so tebe daj zbogati go toa recnikot da lazes oko zs proziren si.

Убо му кажа. :toe: Ама тој мисли дека оваа тема е отворена за него бе луѓе!

Дежура 24ч :kesa:

Него..викаш имаш своја кола и стан, ду ју нид а спонзоруш мејби :smir:

Пак си продолжувате по старо, а? Темава инаку не е за спонозруши, не е за француски бакнежи, особено не е за навредување меѓу себе. Навредување и расправање по ПП и МСН, не тука. Овој форум е за дискусии и дебати на ниво, а не за навредување. Клуч на темава, додека не оладите сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom