- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 2.802
- Поени од реакции
- 99
Jas deca nikad ne zboram na PAMET..
go slusav ovoj sponzorushov sto traska nema on vrska od zivot soslusajte ja storijava pa ako sakate verujte ako nejke te ne morate
Jas dur ziveev u Spanija me fati nekoja nostalgija ke se zenam so nasha picka ...i so napraiv se staiv na sajt za zapoznavanje ( ex yu so devojki i od RM )
profil ludilo posto sum inteligenten plus moi sliki ( a ne sum bred pit ) ama najvaznoto bese ZIVEAM U SPANIJA ... sakam da se smiram !
Imase tamu lista na najpozeljniji muskarci ... pogodete sto ... jas tri meseca bev u TOP 10 ...dobivav pozivi sami mi se javuvaa dnevno nad 20 devojki so cel da me zapoznaat...
Ja gi staiv na kupce najarnite im se javiv od Spanija da cujat deka sum tamu i napraiv OBIKOLKA ...
Da da dragi moi , verovali ili ne 15 devojki za mesec i nesto ... site gi skapav od ebenje od edna do posledna oti se alchni... U Makedonija ne mi bese problem posto imam kola so stranski tablici - takanarecen jebarnik pokreten u Srbija idev so autobus i me precekuvaa kako TITO.
Dinar ne sum izvadil osven za hotel kaj nekolku od niv , i me castea me onadea se so cel da gi odnesam u SPANIJA . A mene kao kreditnata kartica nesto me zeza ... abe i karta mi plakale , kafani chuda aj da ne zboram
U meguvreme imav jas edna moja specijalka koja ja sakav i koja stvarno sakav da ja ozenam ... taa beshe na stand by a ja i vikav deka idam da vrtam biznis niz Srbija i ona si kuteshe ... vazno tuka sum ke ja zenam.
I ne mi kazujte telo tebalo da se navezbash , ubavini trebalo treba da imash mozok ... ama toa kratko trae.
Imav uste eden profil kolku za shega staiv slika od lepotan italjanski glumec , so naznaka ziveam vo Skopje, nevraboten sum no fin sum i posten znaam da sakam ... Znaete kolku devojki mi se javija na toj profil ???? Od iljadnici samo 5-6 i bea postari i neubavi ... a ovie 15 bea TOP pa ajde sea ne mi traskajte Vie mene i ne mi se fraerishe ovoj wanna bee jebovec mene tuka ...citash li be puzach ??? Uci finti jebem te smotanog ...ja kad sam jebao po Amsterdamu ti si kopao sa nosom u kosata klupa shabane . U zivot sto sum platil sto sum nasol slucajno na sharm sum imal preku 100 zeni i pak ne mislam deka sum nekoj tezok fraer... Ah da i starki sum ebel za pari u London ... i ti ke mi kazesh za zensko telo be shapshal ...jas megu drugoto sum i MASER ... uchi ...
Tie sto me znaat znaat kolkava budala sum i kolku sum nashetan i ishljifan no sum budala sto uste veruem u ljubov u tie jebeni 5 % .
I zatoa koga cika Kure Vi ke kaze samo 5 % se normalni TAKA E I TOCKA provereno testirano !
PS da koga se opustiv gleda Gospod se zaljubiv u edna prepredena skriena sponzorusha ja ostaviv zena mi pred svadba radi nea ... i se trudev so meseci da ja iznesam na prav pat ama KURVA jednom KURVA uvek KURVA.
Ajde te molam Ajnshajne kako go objasnuvash ovoj fenomen ? MIslam sto imam od toa ako lazam ...ke gi izgubam potencijalnite picinja... tuka se pretstvauvam kako proracunat ... ova e antireklama ... a ja ne sum glup ako sakam da ebam po forumov zar ke go kazev ova ?
Dakle jas sum uvek otvoren i iskren dosta luge znaat kolku sum oduvek bil principielen...
Pretpostavi deka ova e vistina kako go objasnuvate fenomenot ?
mnogu ubavo,zenite znaat deka ne e tvoja slikata,i se javile samo avanturistki.sto baraat bilo kakvo masko.
Od kaj znaat ne bese profesionalna slikata ko prvo... i ne beshe samo edna slika ... abe jas sum profi za tie raboti...
A kako znaea deka e moja realnata slika ???? Za ovoj znaat za mene ne znaat ... niti kamera sum im pustil nisto...
Kapiras ti deka zena se peca na iluzija za mok i pari ili jok ke ostanes tvrdoglav ?