Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas deca nikad ne zboram na PAMET..

go slusav ovoj sponzorushov sto traska nema on vrska od zivot soslusajte ja storijava pa ako sakate verujte ako nejke te ne morate

Jas dur ziveev u Spanija me fati nekoja nostalgija ke se zenam so nasha picka ...i so napraiv se staiv na sajt za zapoznavanje ( ex yu so devojki i od RM )

profil ludilo posto sum inteligenten plus moi sliki ( a ne sum bred pit ) ama najvaznoto bese ZIVEAM U SPANIJA ... sakam da se smiram !

Imase tamu lista na najpozeljniji muskarci ... pogodete sto ... jas tri meseca bev u TOP 10 ...dobivav pozivi sami mi se javuvaa dnevno nad 20 devojki so cel da me zapoznaat...

Ja gi staiv na kupce najarnite im se javiv od Spanija da cujat deka sum tamu i napraiv OBIKOLKA ...

Da da dragi moi , verovali ili ne 15 devojki za mesec i nesto ... site gi skapav od ebenje od edna do posledna oti se alchni... U Makedonija ne mi bese problem posto imam kola so stranski tablici - takanarecen jebarnik pokreten u Srbija idev so autobus i me precekuvaa kako TITO.

Dinar ne sum izvadil osven za hotel kaj nekolku od niv , i me castea me onadea se so cel da gi odnesam u SPANIJA . A mene kao kreditnata kartica nesto me zeza ... abe i karta mi plakale , kafani chuda aj da ne zboram

U meguvreme imav jas edna moja specijalka koja ja sakav i koja stvarno sakav da ja ozenam ... taa beshe na stand by a ja i vikav deka idam da vrtam biznis niz Srbija i ona si kuteshe ... vazno tuka sum ke ja zenam.

I ne mi kazujte telo tebalo da se navezbash , ubavini trebalo treba da imash mozok ... ama toa kratko trae.

Imav uste eden profil kolku za shega staiv slika od lepotan italjanski glumec , so naznaka ziveam vo Skopje, nevraboten sum no fin sum i posten znaam da sakam ... Znaete kolku devojki mi se javija na toj profil ???? Od iljadnici samo 5-6 i bea postari i neubavi ... a ovie 15 bea TOP pa ajde sea ne mi traskajte Vie mene i ne mi se fraerishe ovoj wanna bee jebovec mene tuka ...citash li be puzach ??? Uci finti jebem te smotanog ...ja kad sam jebao po Amsterdamu ti si kopao sa nosom u kosata klupa shabane . U zivot sto sum platil sto sum nasol slucajno na sharm sum imal preku 100 zeni i pak ne mislam deka sum nekoj tezok fraer... Ah da i starki sum ebel za pari u London ... i ti ke mi kazesh za zensko telo be shapshal ...jas megu drugoto sum i MASER ... uchi ...

Tie sto me znaat znaat kolkava budala sum i kolku sum nashetan i ishljifan no sum budala sto uste veruem u ljubov u tie jebeni 5 % .

I zatoa koga cika Kure Vi ke kaze samo 5 % se normalni TAKA E I TOCKA provereno testirano !

PS da koga se opustiv gleda Gospod se zaljubiv u edna prepredena skriena sponzorusha ja ostaviv zena mi pred svadba radi nea ... i se trudev so meseci da ja iznesam na prav pat ama KURVA jednom KURVA uvek KURVA.

Ajde te molam Ajnshajne kako go objasnuvash ovoj fenomen ? MIslam sto imam od toa ako lazam ...ke gi izgubam potencijalnite picinja... tuka se pretstvauvam kako proracunat ... ova e antireklama ... a ja ne sum glup ako sakam da ebam po forumov zar ke go kazev ova ?

Dakle jas sum uvek otvoren i iskren dosta luge znaat kolku sum oduvek bil principielen...

Pretpostavi deka ova e vistina kako go objasnuvate fenomenot ?

mnogu ubavo,zenite znaat deka ne e tvoja slikata,i se javile samo avanturistki.sto baraat bilo kakvo masko.

Od kaj znaat ne bese profesionalna slikata ko prvo... i ne beshe samo edna slika ... abe jas sum profi za tie raboti...

A kako znaea deka e moja realnata slika ???? Za ovoj znaat za mene ne znaat ... niti kamera sum im pustil nisto...

Kapiras ti deka zena se peca na iluzija za mok i pari ili jok ke ostanes tvrdoglav ?

Saglam mozes da najdes vo detska gradinka ili vo osnovno uciliste ama samo do cetvrto oddelenie :pos2::vozbud::kesa::baeh:

Зошто тогаш сите си имате девојки и убаво ви е со нив? Ако нема саглам ниедна или сите ќе бевте педофили, или ќе бевте сами и ќе плескавте женки од вечер за вечер како ќе се потрефи плодна или неплодна ноќ...
Не ми се верува значи и разочарана сум од вашево мислење општо на машкиве и на одговорите на темава...:uvo:

Winston напиша:
Od kaj znaat ne bese profesionalna slikata ko prvo... i ne beshe samo edna slika ... abe jas sum profi za tie raboti...

A kako znaea deka e moja realnata slika ???? Za ovoj znaat za mene ne znaat ... niti kamera sum im pustil nisto...

Kapiras ti deka zena se peca na iluzija za mok i pari ili jok ke ostanes tvrdoglav ?
znaat oni za slikata ,ne se sekiraj,primetuvaat,i da tocno e deka zena se peca so mok i pari ili barem so takva iluzija,jas toa ne sum go ni poreknal,ama ti nikako da svatis deka ima mnogu poveke nacini da upecas zena,a ne samo taka.zena moze dfa bide osvoena na mnogu nacini.

Зошто тогаш сите си имате девојки и убаво ви е со нив? Ако нема саглам ниедна или сите ќе бевте педофили, или ќе бевте сами и ќе плескавте женки од вечер за вечер како ќе се потрефи плодна или неплодна ноќ...
Не ми се верува значи и разочарана сум од вашево мислење општо на машкиве и на одговорите на темава...:uvo:
i iskreno da ti kazam i so pravo si razocarana,i jas mislam kako tebe.

Ok primetuvaat ...sto ne e tocno al ajde ...

kako be sveedno toash im bese i nisto drugo ne im bese vazno osven faktot sto ziveev u viila so bazen a u garaza Porshe a pozadina zamisli Spanija ???

Ajde pojasni go fenomenot... ?

Sto se inatish ko decata sea... primetile slikata shio mi ga Djuro... ist kvalitet bea i moite i tie slikite na toj nepoznati Italijanski glumec lepotan ... ama jebiga nevraboten intelektualec ...

Ne se lazi dete para na para ide, a sponzorusha na para ide i sponzor na dobra picka dava pari i toa e toa ...

Ok primetuvaat ...sto ne e tocno al ajde ...

kako be sveedno toash im bese i nisto drugo ne im bese vazno osven faktot sto ziveev u viila so bazen a u garaza Porshe a pozadina zamisli Spanija ???

Ajde pojasni go fenomenot... ?

Sto se inatish ko decata sea... primetile slikata shio mi ga Djuro... ist kvalitet bea i moite i tie slikite na toj nepoznati Italijanski glumec lepotan ... ama jebiga nevraboten intelektualec ...

Ne se lazi dete para na para ide, a sponzorusha na para ide i sponzor na dobra picka dava pari i toa e toa ...
ti ne svakas deka samiot ti si im kazal deka ne si ti toj na slikata,razmisli malku sto si kazal.
da ti stavam jas tebe slika od nevrabotena,sama,osamena,a slika od nekoja preubava devojka,sto ke pomislis?covek ubavinata pari nosi,toa e fakt.i eve eden primer, bas eden takov italijanski maneken i e svrsenik na ivanka tramp.i batka ,najgolemata sponzorusa na ovie prostori,KARLEUSA se razvede od najgolemiot bogatas vo srbija KARIC zatoa sto ja fati kako se seksa so negoviot telohranitel.zatoa i taa nisto ne dobi od nego.
ima mnogu vakvi primeri.

O boze u kakvi ti ekstremi ides KARLEUSHA i bez nego e puna ko brod ...

nego...daj bre JAS NE SUM IM KAZAL DEKA NE SUM TOJ NA SLIKATA , naprotiv tie sto se javile sum kazal da ja sum ovoj lepiov...

POENTATA e sto NE SE NI JAVILE 99 % od zenite na toj UBAVECOT koj e od skopje intelektualec no momentalno nevraboten ...

Poentata e cue li deka imas tocak ... ne te esapi be dva posto...

Koj crna ubavina nosi zenski be ? daj be ateriraj ... NEMA DA STANES AMERICKI ZIGOLO ... ne vo MAKEDONIJA ... ne si ti Richard Gir ... daj be molim te ne se tripaj vishe smesno izgleda zimi ti

Muska lepota u Makedonija samo nosi gay tripovi ne se zanesuj nego praj pari

Ajde be sto tolku forsirash lepota

Ti ubav si ?

O boze u kakvi ti ekstremi ides KARLEUSHA i bez nego e puna ko brod ...

nego...daj bre JAS NE SUM IM KAZAL DEKA NE SUM TOJ NA SLIKATA , naprotiv tie sto se javile sum kazal da ja sum ovoj lepiov...

POENTATA e sto NE SE NI JAVILE 99 % od zenite na toj UBAVECOT koj e od skopje intelektualec no momentalno nevraboten ...

Poentata e cue li deka imas tocak ... ne te esapi be dva posto...

Koj crna ubavina nosi zenski be ? daj be ateriraj ... NEMA DA STANES AMERICKI ZIGOLO ... ne vo MAKEDONIJA ... ne si ti Richard Gir ... daj be molim te ne se tripaj vishe smesno izgleda zimi ti

Muska lepota u Makedonija samo nosi gay tripovi ne se zanesuj nego praj pari

Ajde be sto tolku forsirash lepota

Ti ubav si ?
ti seuste ne svakas kako te procitale, sto da ti kazam.tvoja rabota ne e moja.jas ti kazuvam uste ednas ,nemam jas problem so niedna devojka.i ne se ni obiduvam tebe da te razubeduvam,tvoj zivot e ne e moj.jas mojot si go ziveam i nemam problem jas so nikakvi sponzorusi.samo da si znaes deka kaza mnogu kontradiktorni raboti na temava.
pa stom mozam da imam devojka bez da platam,a ne sum bogat sigurno e do nesto drugo.i ova jas sto go kazuvam,e stopati potvrdeno,i od decki koi sto imaat mozebi najjaki koli vo makedonija,i koi i pokraj toa odat vo teretana,i vezbaat zdravo, ako tebe poimot nekolku milioni evra vo koli ti znaci nesto,i takvi decki go tvrdat toa sto go tvrdam i jas.SE E RELATIVNO.

i objasni ja vrskata na ALEKSANDAR MALENKO so ruskata bogataska.ete ti toj e makedonec.a taa vrska i e poznata na javnosta,iako ima uste eden kup koi ne se poznati vo javnosta.

На тв сретнав интересна емисија која ја разработуваше баш оваа тема.
Поставија еден човек на излог, го облекоа во малтерски тренерки и една капа за сонце му ставија. Кога поминуваа жени покрај излогот, истражувачот ги прашуваше која оценка од 1 до 10 би му ја дале.
Повеќето женски му даваа 0, некои едвај 1, а една кутра жена само 2.

Истиот човек, наредниот ден го поставија во истиот излог, но сега го облекоа во костум, дотеран како некој познат бизнисмен или политичар. Кога поминуваа женските покрај излогот, истражувачот ги прашуваше повторно каква оценка би му дале.
Повеќето жени беа за 7, некои за 8, дури и две-три се изјаснија за 9.

Заклучок - не се сите жени исти во однос на размислувањето за љубовта, но се многу...многу слични.

На тв сретнав интересна емисија која ја разработуваше баш оваа тема.
Поставија еден човек на излог, го облекоа во малтерски тренерки и една капа за сонце му ставија. Кога поминуваа жени покрај излогот, истражувачот ги прашуваше која оценка од 1 до 10 би му ја дале.
Повеќето женски му даваа 0, некои едвај 1, а една кутра жена само 2.

Истиот човек, наредниот ден го поставија во истиот излог, но сега го облекоа во костум, дотеран како некој познат бизнисмен или политичар. Кога поминуваа женските покрај излогот, истражувачот ги прашуваше повторно каква оценка би му дале.
Повеќето жени беа за 7, некои за 8, дури и две-три се изјаснија за 9.

Заклучок - не се сите жени исти во однос на размислувањето љубовта, но се многу...многу слични.
a sto ocenuvale,izgled ili ?

Да избереш нешто што изгледа пристојно и убаво наспроти непристојно и неубаво не е каратктеристика само на жените. Секој човек избира и поубаво и посрдено и поситуирано. Нема дискусија тука.

Џимеј, ако женските се исти, тогаш и машките се исти. А од мое искуство знам дека не се исти сите машки, па по таа логика и женските не се сите исти, ниту слични. Таа програма не докажува ништо.

aleks67 напиша:
i objasni ja vrskata na ALEKSANDAR MALENKO so ruskata bogataska.ete ti toj e makedonec.a taa vrska i e poznata na javnosta,iako ima uste eden kup koi ne se poznati vo javnosta.

Abe utripan...ne si ti Malenko ... toj e POZNATA LICNOST ...SLAVEN ne e bitna lepotata aman kako ne kapirash

Majmun da stavam na TV po odredeno vreme ke bide ubav na zenite toa ti e MASS MEDIJA ...marketing kako ne kapiras razlika ?

A ti so ocekues od tie bogatite so kolite da ti kazat ...ne be nema vrska kolite sto gi imam ne e toa bitno vazna e lepota ????
:pos2:
Pa koj kur im se kolite toash ? Sto ne idat so tocak ...i taka e zdravo fitness
:pos2::pos2:

Ubav li e Al PAchino ...ne e ubav ama picki kolku sakas mislat deka e ubav...Riobert de Niro isto ...MASS MEDIJA ...ti ne si MASS MEDIJA niti ke bides...star si za toa imas 28 godini ... ateriraj :helou:

A toa deka ti imash zenski bez pari ti toa go velish ... i ja mozam ti kazam deka sum Quen of England i ucam Makedonski sea

Pak ke te prasham UBAV LI SI ?

Да избереш нешто што изгледа пристојно и убаво наспроти непристојно и неубаво не е каратктеристика само на жените. Секој човек избира и поубаво и посрдено и поситуирано. Нема дискусија тука.
pa normalno sekoj covek se stremi kon podobro.

Pa sto e podobro u denesno vreme da ima masko ako site se stremat kon toa

UBAVINA ili PARI

a isti karakter ? ete zamisli situacija isti total karakter koj ke go izberat zenite

ubaviot a nesituiraniot ili ruznot pu ko brod ????n

Treti pat te prasuem UBAV LI SI i dali imas muda ti ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom