Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa koa nejkat da pridrzuvaat do temata ... i me prozivaat ...ucitelke

more idi na sajtovive ima i tipcinja tamam i taka ti e dosadno :wink: Ti ne kazuj posle od kaj si go nasla :helou:

Inaku dali site zenski se isti ne se 5 % ama kade se ajde tie postenite da receme ... :toe:

Pa koa nejkat da pridrzuvaat do temata ... i me prozivaat ...ucitelke

more idi na sajtovive ima i tipcinja tamam i taka ti e dosadno :wink: Ti ne kazuj posle od kaj si go nasla :helou:

Inaku dali site zenski se isti ne se 5 % ama kade se ajde tie postenite da receme ... :toe:
Ах какви ти сајтови ни сајтови ни типчина,лежам 6 дена на системи сум од време на време читкам нешто овде ради занимација и си се смешкам.Значи стварно темава сте ја дотерале до ...
Али ајде...ваша работа.Да не речите дека многу ви се мешам!А за поштени има има,само тешко е да најдеш игла во сено.Инаку ме изненадува колку ја знајш добро психологијава на спонзорушиве-потезите нивни и се што би рекле.Само единствено со процентиве не ти се согласувам ама ај секој чоек башка будала...не за џабе велат

Sorry i se obrakav na psy :smir: :kesa:

I da site zenski se isti koja god da sednala na internet se smuvala so nekoj od forum li, msn li, HI5 li aj ne mi se prajte svetici site toa go praite 100 % ili ke go napraite ... :back:

Ete u uste nesto u sto zenskite se isti :toe:

Sorry i se obrakav na psy :smir: :kesa:

I da site zenski se isti koja god da sednala na internet se smuvala so nekoj od forum li, msn li, HI5 li aj ne mi se prajte svetici site toa go praite 100 % ili ke go napraite ... :back:

Ete u uste nesto u sto zenskite se isti :toe:
Дека рече учителке ме збуни,оти претходно ми рече еднаш учителка.А то дека сите бараат на хај5 и вамте тамте и се муваат така е.Е сега кога си се слободни чупињата нека си прават шо си сакаат,неубај работи ќе бидат ако се зафатени ако прават превари.Ете тоа го викам не невера туку курвалак,ако не ти одговара скарај му се па мувај се..а не... али то е.Различни умој бе Винстоне тоа е објаснувањето за се.Само не ги прави жените толку безвредни,ќе ти се лутиме!Масакр ќе ти правиме!

Ne be dusho , ne gi praam jas obicno oni sami se praat so postapkite ... Ima i fini ama pak ke prasham kaj da se najdat tie ???? :toe:

Jas sto sum zapoznal od forumov sve bila koja od koja podobra i pofina alal vera :back:

Aj so preporacuvate da gi baram u biblioteka ?

Ne be dusho , ne gi praam jas obicno oni sami se praat so postapkite ... Ima i fini ama pak ke prasham kaj da se najdat tie ???? :toe:

Jas sto sum zapoznal od forumov sve bila koja od koja podobra i pofina alal vera :back:

Aj so preporacuvate da gi baram u biblioteka ?
На гугл барај поубо одма сега.Не ќе одиш до библиотека.Ајде ајде млад си имаш време ќе се најде некоја игла во сеното!

пеер, што се трудиш да докажеш со тоа шо ги омаловажуваш спонзорушите?
дека тие се глупи, курви вакви-онакви а ти си јак фраер?

да имаше барем Ф од ФРАЕР немаше да ти требаат ПАРИ ДА ФАТИШ ЖЕНСКА БЕ АЛООО!!!!
на правите мушки не им требаат пари за да легнат некоја!!!

уште се фали со тоа ејј, па на крај испаѓа дека си им и ПОД ниво на спонзорушите .. они барем СЕ ПЛАЌАНИ за тоа, имаат ЗАРАБОТКА, имаат иднина у животов!! [не викам дека тоа е некоја добра иднина, одвратно е знам, да АМА СЕПАК!]
само се понижуваш себеси со постовите ..
криво ми е шо нема ни да сфатиш што се трудам да ти кажам..

Abe aj ne zaebavaj... na ti tocak i 100 denari idi fati zenska :tapp:

Jas mnogu sakam da plakam zenski , obozavam toa go pravam po izbor ... ne rekov deka se glupi , a da polukurvi se ... a za nivoto e diskutabilno :toe:

I ti si izgleda maloletna a :smir: srcenca naivni :tv:

Abe aj ne zaebavaj... na ti tocak i 100 denari idi fati zenska :tapp:

Jas mnogu sakam da plakam zenski , obozavam toa go pravam po izbor ... ne rekov deka se glupi , a da polukurvi se ... a za nivoto e diskutabilno :toe:

I ti si izgleda maloletna a :smir: srcenca naivni :tv:
Чиче има форумџии што со точак и 100 денара ќе ја смуваат и ебнат и тоа кај неа дома.
Некој луѓе имаат талент-за се друго пости мастер кард, ај сеа на спиење и не туку лечи тинејџерски комплекси.

Чиче има форумџии што со точак и 100 денара ќе ја смуваат и ебнат и тоа кај неа дома.
Некој луѓе имаат талент-за се друго пости мастер кард, ај сеа на спиење и не туку лечи тинејџерски комплекси.

Ako si ti od tie SPOSOBNITE , daj ke ti dam 200 i tocak ... bujrum koga sakash da proverime tezata ... NEMOGUCHE 3+ da smuvash ti so tocak i 200 denari bilo koj...kladba stavam u sto sakate :nenene:

PAzi ne da ja zalapash i da se drzite za race nego brate da ja ebesh ... napraj go toa ja kolata ke ti ja dadam ...moze ?

Ako si ti od tie SPOSOBNITE , daj ke ti dam 200 i tocak ... bujrum koga sakash da proverime tezata ... NEMOGUCHE 3+ da smuvash ti so tocak i 200 denari bilo koj...kladba stavam u sto sakate :nenene:

PAzi ne da ja zalapash i da se drzite za race nego brate da ja ebesh ... napraj go toa ja kolata ke ti ja dadam ...moze ?
Јас не можам де...ама има кој можат...само дел од таа магија е тоа што таков човек никад не кажува и никад не се праи фраер така да...емпириски пример нема за тоа.
Но исто така и нема за ова ти што тврдиш...али баш интересно-кола викаш.
Ај ако е над 5000 евра ќе ме спомнам дали би се нафатил, се разбира се регулрано идеш у град ти бираш рендом цура и се тие ствари....али не би се нафатил од принцип.

Прашање до сите кои тврдат дека женските легнуваат за пари...Дали вашата мајка/сестра/жена легнала за пари? И ако да, за колку?

Drugi vreminja bile togash a i da ne bile moite sto mi se bliski spagaat u 5 % zastitena kategorija ...

Е сеа..Пари си се пари одувек.
А сестри, братучетки, сопруги..Све тоа може да биде младо сега, у сегашнава ситуација.
So?
За колку?

Jas neam sestra ne mozam da kazam , bratucedka imam edna ruzna e i ima pari taa ne e sponzorusha , drugata se omazi mlada ima dve deca ne e ni taa ama ne e ni taa nesto ubava...

Ama pari ne se pari porano SITE IMALE dovolno da ne mora da bidat sponzorushi ete toa e poentata...

Sega losho vreme dojde ...

Al ok ne e ubavo taka da se kazuva za necii majki kerki i taka nataka ama sea moralnite dilemi nastrana situacijata na terenot e taa ... al da pojasnam pak jas zboram za 3 + devojka deka 95 % e sponzorusha , nema utka tuka :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom