- Член од
- 2 август 2008
- Мислења
- 743
- Поени од реакции
- 460
еј лепотане.Се надевам дека ти се допаѓа да ти викам така алииии немој да си мислиш дека ти се лижам за да ми напрајш некоја услуга.Затоа што правилото да се лигавиш секаде каде што ќе стасаш не важи и за тебе.Види сега вака...Факт бр еден е дека ти треба да прошеташ малце наоколу и да разгледаш дали всушност сите девојки се спонзоруши,затоа што по ова шо го кажуваш почнуваш да ми оставаш впечаток дека од родниот град никаде понатаму не си мрднал и дека итно ти треба да посетиш некој козметички салон кога велиш дека сите девојки ги купуваш.Факт бр 2 ти е дека ораторските способности ти се на нула,да не речам тргнале кон минус па да бидам многу сурова... зашто на сите им си како трн во очите и сите ти реплицираат и се караат со тебе без разлика дали имаат ист став како твојот или обратно.Што значи дека страшно им одат по нерви на луѓето твоите постови.Никој не ти ги крши копјата,можеш да си го бранеш она што го мислиш али на поинаков начин.Со тоа што го викаш ми оставаш впечаток бр два за тебе,а тоа е дека си толку безвреден шо ти се лепат само спонзоруши.Каде се лепотиците кои шеткаат наоколу тебе со голем коефициент на интелегенција и со кои нема да го гледаш филмот дека лесно ќе ти се дадат?Логично е дека не те забележуваат!Такви како тебе не им требаат кои сите девојки ги сметаат за спонзоруши и се обидуваат се да си купат со пари.Жената која што има достоинство не дозволува другите да ја купуваат како да е некоја стока и сака да биде почитувана.Ама нема смисла ова тебе да ти го кажам,џаба ми е кога иди дека две чисти немаш од тоа,али ај некој мора да те подучи малце.Знаеш што?Малку ми е жал за тебе-кој ми е крив шо сум чувствителна особа.Srce si , i ti ja samo potvrduvash mojata teorija deka finite devojchinja koi bi se plesnale i for free ziveat samo na forumot :smir: :back::back:
Dakle site devojki se isti , barem forumskive ona nadvor sto e se 95 % sponzorushi :tv:

Само искомплексирана личност како тебе може да се изразува вака и да вели дека сите девојки се спонзоруши.Не велам дека бројот на спонзорушите е мал,но дека сите се спонзоруши:nenene:.НЕ!
Подобро е да го научиш значењето на поимите со кои се користиш и уште еднаш ти давам совет затоа што многу те сакам - Прошетај и разгледај наоколу.За секој патник има воз.:back: