Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Srce si , i ti ja samo potvrduvash mojata teorija deka finite devojchinja koi bi se plesnale i for free ziveat samo na forumot :smir: :back::back:

Dakle site devojki se isti , barem forumskive ona nadvor sto e se 95 % sponzorushi :tv:
еј лепотане.Се надевам дека ти се допаѓа да ти викам така алииии немој да си мислиш дека ти се лижам за да ми напрајш некоја услуга.Затоа што правилото да се лигавиш секаде каде што ќе стасаш не важи и за тебе.Види сега вака...Факт бр еден е дека ти треба да прошеташ малце наоколу и да разгледаш дали всушност сите девојки се спонзоруши,затоа што по ова шо го кажуваш почнуваш да ми оставаш впечаток дека од родниот град никаде понатаму не си мрднал и дека итно ти треба да посетиш некој козметички салон кога велиш дека сите девојки ги купуваш.Факт бр 2 ти е дека ораторските способности ти се на нула,да не речам тргнале кон минус па да бидам многу сурова... зашто на сите им си како трн во очите и сите ти реплицираат и се караат со тебе без разлика дали имаат ист став како твојот или обратно.Што значи дека страшно им одат по нерви на луѓето твоите постови.Никој не ти ги крши копјата,можеш да си го бранеш она што го мислиш али на поинаков начин.Со тоа што го викаш ми оставаш впечаток бр два за тебе,а тоа е дека си толку безвреден шо ти се лепат само спонзоруши.Каде се лепотиците кои шеткаат наоколу тебе со голем коефициент на интелегенција и со кои нема да го гледаш филмот дека лесно ќе ти се дадат?Логично е дека не те забележуваат!Такви како тебе не им требаат кои сите девојки ги сметаат за спонзоруши и се обидуваат се да си купат со пари.Жената која што има достоинство не дозволува другите да ја купуваат како да е некоја стока и сака да биде почитувана.Ама нема смисла ова тебе да ти го кажам,џаба ми е кога иди дека две чисти немаш од тоа,али ај некој мора да те подучи малце.Знаеш што?Малку ми е жал за тебе-кој ми е крив шо сум чувствителна особа.:toe:
Само искомплексирана личност како тебе може да се изразува вака и да вели дека сите девојки се спонзоруши.Не велам дека бројот на спонзорушите е мал,но дека сите се спонзоруши:nenene:.НЕ!
Подобро е да го научиш значењето на поимите со кои се користиш и уште еднаш ти давам совет затоа што многу те сакам - Прошетај и разгледај наоколу.За секој патник има воз.:back:

Engy pa ti da ne beshe ...jas nikad nemashe da kinisam od mojava peshtera i da vidam beli svet . Eve sea ke se spakuvam od ova partalchinjava sto imam i leka poleka , da se soocham so finite devojki koi gi ima ponasekade.

Sea ke ti kazam nesto prvo i prvo nemas ti draga moja poima sto e FAKT ...toa sto ti go zborish se pretpostavki a pretpostavki ne se fakt e toa e fakt .

Ako im odat na nervi imaat opcija be dusho preripaj ili ignorishi go korisnikot , sto togash se raspravaat so mene ?

Jas da ne pripagam na grupa sponzorushi zar jas bi se raspraval so nekoj sto vika deka ima 95 % sponzorushi ??? Trn vo okoto a , pa sto trn ako ne boli majkata a ?

Aj ponataka ...

Никој не ти ги крши копјата,можеш да си го бранеш она што го мислиш али на поинаков начин.

Poinakov nacin jok , nemozam da go spustam nivoto na konverzacija na ponisko nivo od ova zal mi e sto ne me razbirash ...seuste rabotam na opcijata WINSTON for DUMIES koga ke ja usovrsham prva ke bidesh sto ke bidesh izvestena . Dotogash ili citaj ili ne citaj imas kopce ignore u sekoj slucaj :smir:

Со тоа што го викаш ми оставаш впечаток бр два за тебе,а тоа е дека си толку безвреден шо ти се лепат само спонзоруши.

Majkata zar nie sponzorite nemame dusha i vrednost...ako nisto drugo pazarna vrednost ???? No najvazno e deka ti ostavam vpecatok , jas dosea ne sum te ni zabelezal tebe , dobro e sto najde nacin da te primetam :smir:

Каде се лепотиците кои шеткаат наоколу тебе со голем коефициент на интелегенција и со кои нема да го гледаш филмот дека лесно ќе ти се дадат?

Od kaj da znam , ja mislam deka se butnale na internet tie , taka me obavestija postenite 5 % tuka bile ...

Логично е дека не те забележуваат!Такви како тебе не им требаат кои сите девојки ги сметаат за спонзоруши и се обидуваат се да си купат со пари.Жената која што има достоинство не дозволува другите да ја купуваат и сака да биде почитувана.

Sea jas kriv sto ima zeni bez dostoinstvo kako ti sto kazuvas :tapp: Pazar be dusho moe e da prasham tvoe e da odbiesh a tebe uopste koj te prashal da mi dadesh piche ...jas posekako ne ... sto , se gurash preku red ... poleka ima za site :smir::smir:

Ама нема смисла ова тебе да ти го кажам кога иди дека две чисти немаш од тоа,али ај некој мора да те подучи малце.

E bas ti fala srce si ...najdobrata uchitelka do sea :smir: Da ne beshe od provincija ke pobarav i gratis chasovi vaka daleku si mi , nema se vishe novaca sve se potrosilo za ovaj mesec na sponzorushi nisto ne ostana za doobrazuvanje :uvo:

I na kraj ke kazam pak po 500 ti pat ... 95 % zeni se sponzorushi a ostanatite 5 % ziveat na internet znaci sepak NE SE SITE sponzorushi :smir:

No site ama bas site reagiraat ednakvo vo krizni situacii posto genski e toa taka zacrtano i kraj

Сите женски се исти во однос на љубовта.
Да преминеме во едно друго општество и друг менталитет, на пример наместо жените да бираат богати мажи, мажите да бираат богати жени.
Зошто?
- Затоа што мажот што ќе ја најде богатата жена, може да ја направи уште побогата.
-Жената што ќе го најде богатиот маж, може да го стави на цедило.

Има секакви луѓе бе нема врска дали се машки или женски

Engy pa ti da ne beshe ...jas nikad nemashe da kinisam od mojava peshtera i da vidam beli svet . Eve sea ke se spakuvam od ova partalchinjava sto imam i leka poleka , da se soocham so finite devojki koi gi ima ponasekade.

Sea ke ti kazam nesto prvo i prvo nemas ti draga moja poima sto e FAKT ...toa sto ti go zborish se pretpostavki a pretpostavki ne se fakt e toa e fakt .

Ako im odat na nervi imaat opcija be dusho preripaj ili ignorishi go korisnikot , sto togash se raspravaat so mene ?

Jas da ne pripagam na grupa sponzorushi zar jas bi se raspraval so nekoj sto vika deka ima 95 % sponzorushi ??? Trn vo okoto a , pa sto trn ako ne boli majkata a ?

Aj ponataka ...

Никој не ти ги крши копјата,можеш да си го бранеш она што го мислиш али на поинаков начин.

Poinakov nacin jok , nemozam da go spustam nivoto na konverzacija na ponisko nivo od ova zal mi e sto ne me razbirash ...seuste rabotam na opcijata WINSTON for DUMIES koga ke ja usovrsham prva ke bidesh sto ke bidesh izvestena . Dotogash ili citaj ili ne citaj imas kopce ignore u sekoj slucaj :smir:

Со тоа што го викаш ми оставаш впечаток бр два за тебе,а тоа е дека си толку безвреден шо ти се лепат само спонзоруши.

Majkata zar nie sponzorite nemame dusha i vrednost...ako nisto drugo pazarna vrednost ???? No najvazno e deka ti ostavam vpecatok , jas dosea ne sum te ni zabelezal tebe , dobro e sto najde nacin da te primetam :smir:

Каде се лепотиците кои шеткаат наоколу тебе со голем коефициент на интелегенција и со кои нема да го гледаш филмот дека лесно ќе ти се дадат?

Od kaj da znam , ja mislam deka se butnale na internet tie , taka me obavestija postenite 5 % tuka bile ...

Логично е дека не те забележуваат!Такви како тебе не им требаат кои сите девојки ги сметаат за спонзоруши и се обидуваат се да си купат со пари.Жената која што има достоинство не дозволува другите да ја купуваат и сака да биде почитувана.

Sea jas kriv sto ima zeni bez dostoinstvo kako ti sto kazuvas :tapp: Pazar be dusho moe e da prasham tvoe e da odbiesh a tebe uopste koj te prashal da mi dadesh piche ...jas posekako ne ... sto , se gurash preku red ... poleka ima za site :smir::smir:

Ама нема смисла ова тебе да ти го кажам кога иди дека две чисти немаш од тоа,али ај некој мора да те подучи малце.

E bas ti fala srce si ...najdobrata uchitelka do sea :smir: Da ne beshe od provincija ke pobarav i gratis chasovi vaka daleku si mi , nema se vishe novaca sve se potrosilo za ovaj mesec na sponzorushi nisto ne ostana za doobrazuvanje :uvo:

I na kraj ke kazam pak po 500 ti pat ... 95 % zeni se sponzorushi a ostanatite 5 % ziveat na internet znaci sepak NE SE SITE sponzorushi :smir:

No site ama bas site reagiraat ednakvo vo krizni situacii posto genski e toa taka zacrtano i kraj
кога станува збор за тебе излишни се претпоставки,фактите се примарна работа т.е почеток.Потоа можиме да идиме дајле.А дека 5 % од жените не се спонзоруши да ми пишиш.Мило ми е шо сум нашла начин да ми обрниш внимание зашто сега и сум толку популарна што безвредните млади купувачи на пиче ме забележаа.Но ајде да ги оставиме навредите,не сакам да бидиме исти како јајце и јајце јас и ти.Ај малце компромис.
И Читај убаво,за мене нема претпоставка,туку најголем факт е дека јас не се туркам у ред за кај тебе МАААА!Не ми требаат такви како тебе шо или ќе ме вбројат во спонзоруша или во оние 5 % кои не се спонзоруши ама на интернет само се.Сакаш да знајш нешто?Јас знам да уживам во животот,имам прекрасна врска од 2 години,знаам да ги ценам вредностите во животот,не сум зависна од интернетот и читај ме добро Не сум спонзоруша.Се потрудив да си ја одбранам групата во која шо спаѓам и не сакам да не мешате со спонзорушите.Читај ме сега уште ова:Во право си погоре кога рече твое е да понудиш а на девојките останува дали ќе си дадат пи*е за пари т.е дали ќе ја превземат улогата на спонзоруши.Поголема вистина НЕМА! Како и шо нема поголема вистина дека има многу спонзоруши често пати го слушам брат ми кај шо вика дека насекаде има курви и дека ќе внимава каква жена да земи.Ама процентот на оние кои не се спонзоруши не е 5 %,ајде да направиме една поприфатлива математика.Во град како шо е Прилеп,100 000 жители,20 % од девојките не сМе спонзоруши.Така може?

Се надевам дека конечно на темава ќе се дојде до компромис.
Пост Скриптум:Мило ми е шо ме забележа! И пред да речиш дека сум од провинција недраго ми е шо не си ме запознал,зато шо ај сеа да не се прам кизнеј кој ама ти ме наведе на тоа.Колку шо сум видела јас свет,ти ни пола не си видел од тоа.Америка,Лондон,Крит,Прага,Будимпешта,Сончевбрег и сватив дека во странство има повеќе спонзоруши отколку во Мкд-цени ги малце Македончињава...Провинцијалците не пишуваат книга,провинцијалците не шетаат цело лето надвор од Мкд,провинцијалците седат дома на интернет ЦЕЛО Време.
Провинцијалците не се бунат кога им даваш опција да си одберат дали се спонзоруша или закочена дама која спаѓа во 5 % кои седат цело време на интернет,тие си прифаќаат едно од тоа.Како може провинцијалец да ти се збуни на твоите прости мислења ?Не може затоа што тие ќе имаат попрости мислења од твоите!Ми велиш дека јас ти сум учителка,е па ако не знаеше од проста причина во природниот тек на животот,паметните луѓе одат во провинција да ги учат другите,шо значи самиот си кажа дека јас сум учителката,ти шо си ?Оди малце прочитај Бон-Тон па врати се мило мое!

Wingston ако се сите женски исти сите курви и спонзоруши шо после секоо раскинуване вадат разни мабете и говорат глупости.. шо да кажам па оти машките се побетер.. Од проста причина оти му раскинах саа лафа глупости.. ам тва не значе оти сите лафат.. ама ја тии шо не размислуват говорат шо ке им текне оти мош осејкат се навредани оти ИМ раскинала девојката а не он на неее

Prvo ti mi se obrati mene i ti pocna da djavkash i navreduvash ne jas toa e fakt

deka ne znaes sto e fakt sto e pretpostavka i toa e fakt

e sea da pocneme etapno :

И Читај убаво,за мене нема претпоставка,туку најголем факт е дека јас не се туркам у ред за кај тебе МАААА!Не ми требаат такви како тебе шо или ќе ме вбројат во спонзоруша или во оние 5 % кои не се спонзоруши ама на интернет само се.Сакаш да знајш нешто?Јас знам да уживам во животот,имам прекрасна врска од 2 години,знаам да ги ценам вредностите во животот,не сум зависна од интернетот и читај ме добро Не сум спонзоруша.

Abre devojchice sto mi se mene dokazuvash koj te prozva tebe deka si sponzorusha ...sto se dokazuvash nema da te zenam pobogu ...ajde be eve ti sertifikat od mene NE SI SPONZORUSHA :smir:

TESTED NONSPONZORUSHA.COM

Се потрудив да си ја одбранам групата во која шо спаѓам и не сакам да не мешате со спонзорушите.Читај ме сега уште ова:Во право си погоре кога рече твое е да понудиш а на девојките останува дали ќе си дадат пи*е за пари т.е дали ќе ја превземат улогата на спонзоруши.Поголема вистина НЕМА! Како и шо нема поголема вистина дека има многу спонзоруши често пати го слушам брат ми кај шо вика дека насекаде има курви и дека ќе внимава каква жена да земи.Ама процентот на оние кои не се спонзоруши не е 5 %,ајде да направиме една поприфатлива математика.Во град како шо е Прилеп,100 000 жители,20 % од девојките не сМе спонзоруши.Така може?

E ova ne moze ... kaj ke gi najdam ja sea 100 devojki primeroci da utvrdam dal 80 % se sponzorushi ili se 95 % ama so naucna sigurnost ...

Treba tuka da se navleze vo problemot NAUCNO so enormni finansiski sredstva ... mislam ipak Prilep ne go znam ko grad moze tamu ste pomalce sponzorushi ...dakle diskutabilno .

Moeto e pretpostavka 95 % se sponzorushi no crpena od licno iskustvo so site zeni sto sum bil vo kontakt , ranije ili kasnije site si gi pokazuvaat ROGOVITE !

Ti si maloletna ne kapiras uste kako vrvi svetot zatoa skokas idi be gushkaj si go decko ti tamu da ne fati nekoja sponzorusha da go gushka :smir: Ako ima kola rabota malce kesh otide on sami mu doagaat mu se lepat zatoa pripazi se od podmolnite SPONZORUSHA ATTACK !

Spomna brat ti ... so kolku pari iskaca brat ti u grad ne poveke od 500 taka ?

Ne e konvertabilen na pazarot jebiga :kesa: i zatoa pcue rika pljuka ... kurvi vakvi onakvi ... to je to :toe: Ruzen e brat ti kvazimodo e ? Ne veruem ama pak pcue prasaj go zasto ...oti ke pomine nekoj sponozor so dve jaki picki ke pie viski i site picinja u nego ke gledaat ...koj e kriv posle WINSTON ???

Dakle 95 % se sponzorushi 5 % se tuka na forum i ne se takvi fini se :smir: ama pa tie po defolt imaat deckovci :vozbud:

Wingston ако се сите женски исти сите курви и спонзоруши шо после секоо раскинуване вадат разни мабете и говорат глупости.. шо да кажам па оти машките се побетер.. Од проста причина оти му раскинах саа лафа глупости.. ам тва не значе оти сите лафат.. ама ја тии шо не размислуват говорат шо ке им текне оти мош осејкат се навредани оти ИМ раскинала девојката а не он на неее

Abe dusho tocno e toj lafe loso za tebe ebiga , ama ako si ti prava so te briga ajde uzivkich :smir:

I da mnogu maski se pobeter od zenskite oti gi brkaat gi molat gi kolat so meseci i posle koa ke im dadat piche im ja ebat mamata da im vratat za sve ...al toa e druga tema na muabet :smir::smir:

Ako sakas otvori ja ke diskutirame

Prvo ti mi se obrati mene i ti pocna da djavkash i navreduvash ne jas toa e fakt

deka ne znaes sto e fakt sto e pretpostavka i toa e fakt

e sea da pocneme etapno :

И Читај убаво,за мене нема претпоставка,туку најголем факт е дека јас не се туркам у ред за кај тебе МАААА!Не ми требаат такви како тебе шо или ќе ме вбројат во спонзоруша или во оние 5 % кои не се спонзоруши ама на интернет само се.Сакаш да знајш нешто?Јас знам да уживам во животот,имам прекрасна врска од 2 години,знаам да ги ценам вредностите во животот,не сум зависна од интернетот и читај ме добро Не сум спонзоруша.

Abre devojchice sto mi se mene dokazuvash koj te prozva tebe deka si sponzorusha ...sto se dokazuvash nema da te zenam pobogu ...ajde be eve ti sertifikat od mene NE SI SPONZORUSHA :smir:

TESTED NONSPONZORUSHA.COM

Се потрудив да си ја одбранам групата во која шо спаѓам и не сакам да не мешате со спонзорушите.Читај ме сега уште ова:Во право си погоре кога рече твое е да понудиш а на девојките останува дали ќе си дадат пи*е за пари т.е дали ќе ја превземат улогата на спонзоруши.Поголема вистина НЕМА! Како и шо нема поголема вистина дека има многу спонзоруши често пати го слушам брат ми кај шо вика дека насекаде има курви и дека ќе внимава каква жена да земи.Ама процентот на оние кои не се спонзоруши не е 5 %,ајде да направиме една поприфатлива математика.Во град како шо е Прилеп,100 000 жители,20 % од девојките не сМе спонзоруши.Така може?

E ova ne moze ... kaj ke gi najdam ja sea 100 devojki primeroci da utvrdam dal 80 % se sponzorushi ili se 95 % ama so naucna sigurnost ...

Treba tuka da se navleze vo problemot NAUCNO so enormni finansiski sredstva ... mislam ipak Prilep ne go znam ko grad moze tamu ste pomalce sponzorushi ...dakle diskutabilno .

Moeto e pretpostavka 95 % se sponzorushi no crpena od licno iskustvo so site zeni sto sum bil vo kontakt , ranije ili kasnije site si gi pokazuvaat ROGOVITE !

Ti si maloletna ne kapiras uste kako vrvi svetot zatoa skokas idi be gushkaj si go decko ti tamu da ne fati nekoja sponzorusha da go gushka :smir: Ako ima kola rabota malce kesh otide on sami mu doagaat mu se lepat zatoa pripazi se od podmolnite SPONZORUSHA ATTACK !

Spomna brat ti ... so kolku pari iskaca brat ti u grad ne poveke od 500 taka ?

Ne e konvertabilen na pazarot jebiga :kesa: i zatoa pcue rika pljuka ... kurvi vakvi onakvi ... to je to :toe: Ruzen e brat ti kvazimodo e ? Ne veruem ama pak pcue prasaj go zasto ...oti ke pomine nekoj sponozor so dve jaki picki ke pie viski i site picinja u nego ke gledaat ...koj e kriv posle WINSTON ???

Dakle 95 % se sponzorushi 5 % se tuka na forum i ne se takvi fini se :smir: ama pa tie po defolt imaat deckovci :vozbud:
Ми разјасни зошто мислиш дека сите се спонзоруши,ама ајде не ти се реални математиките.Ај вака
80 % се спонзоруши,5 % седат на интернет дење-ноќе и се закочени,а 15 % шетаат,ценат,се ценети и уживаат и не се спонзоруши.Тоа е според мене реалното.Дека сум малолетна и дека сеуште не знаам,нема да ти преречам ништо за тоа,има време да сменувам мислења...

Engy uzivkaj si ti ... ne sakam ja na nikoj da smenam mislenje ova e moe mislenje i ne go menjam :smir:

Engy uzivkaj si ti ... ne sakam ja na nikoj da smenam mislenje ova e moe mislenje i ne go menjam :smir:
Ех пак и ти ќе си уживам,ќе те послушам.Можи јас прва непријателски пристапив кон тебе,али нема везе.Брани си го мислењето!

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:
санкир ова не го прават и машките..
истото ти е. Имат некои што навистина сакаат и спремни се да направат се за него/неа , а има некои што само го заебаваат и се жалат на секој втор како им е досадно во врска и како се обидува да и раскини.
Не зависно од машки,женски тука сме сите исти

Луѓе бе...не ли гледате?...не можете да го смените неговото мислење дури и да застанете на глава и да се дерете на цел глас...Од такви како него што подалеку од носот не виделе и што ни ограниченоста самата не може да се мери со нив, преку глава ми е...А верувам и на повеќето...Според него, асална цура нема...или е спонзоруша, или е затупаена на нет...и пак ќе кажам, има една поговорка : каков си ти, таков е цел свет...Така да, џабе да пробувате да му го развиете примитивното мозоче...И пред да почнеш да се растракаш со цитати и со постови, не пробувам да превземам делче од твоето внимание, ниту сакам да се плеснам со тебе...макар ако и сите твои пари ми ги дадеш...Поздрав од мене, веќе не се карам , зашто за такви како Винстон не заслужувам бан :helou:

a be ostavete go WISTON sto se zamarate so nekoj kako nego,neli gledate deka pojma nema kako prvo sto e sponzorusa,pa ne e toa klasicna kurva(kako on sto vika) vo nikoj slucaj,vistinskata sponzorusa ke go iscedi covek,do gola koza i pak nema da legne so nego,ke legne so toj sto ona saka ,a ne so toj sto ke plati,a gi ima mnogu takvi setaci niz gradov kako WINSTON sto mislat deka e..at,i parce pravat,a vsusnost on samo seta nekoja devojka koja go cedi kako limun,i koja potoa se seksa so toj sto ona si saka,a on jadniot osven nekoja odvratna stara baba ciganka,pred MTV nema drugo nisto legnato.pa toa e toa,izgleda on koga ke kaze deka site zenski se sponzorusi ,misli na tie pred MTV,vo toj slucaj se slagam so nego ,tamu navistina site se.i izgleda 95% od vremeto go pominuva tamu,a 5% na forumov,pa od tuka mu e i takvata matematika.
ej i WINSTON batka,ako tolku si siguren deka jas sum GAY,slobodno donesi se sto imas zensko vo familija,pa da te ubedam vo sprotivnoto,a ako si tolku siguren nema ni da se navredis od ova ni nisto,i nema od sto da se plasis.
i vregaj me batka kolku sakas ,veruvaj takov kako tebe ne moze vo nikoj slucaj da me navredi.

znaete li sto najveke me nervira,znaete li kako ispagaat tie muabeti deka site zenski se sponzorusi,ima mnogu drugari sto go pravat bas ova.Sekogas koga ke vidat nekoja devojka sto ke im se sviga,nemaat hrabrost da i prijdat,a koga ke gi prasas zasto ne i prijdat,ete go izgovorot deka ona bila sponzorusa,toa im e samo izgovor na poveketo maski.a ima i drugi "finti",vo slucaj pak da soberat hrabrost da i prijdat na nekoja devojka,i vo slucaj da se izglupiraat nesto(sto e mnogu cesta pojava),devojkata normalno ke se trgne,i ete ti gi pak muabetite,A BE KURVA ,SPONZORUSA,DA IMAV PARI ,ILI VAKVA KOLA ,TAKVA KOLA,ODMA KE SAKASE DA JA LEGNAM,e toa ti e masko nikogas nema da priznae deka se izglupiral pred nekoja devojka,ednostavno deka na devojkata ON ne i se sviga,i zatoa polesno e sekogas da se kaze deka site se sponzorusi i kurvi,za da si ja sokrijat svojata nesposobnost da fatat zenska,imam mnogu drugari koi sekogas go pravat toa,i mnogupati sum go videl toa,i za mene toa se gluposti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom