Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Јас сум неутрален за мурињо!
Многу закон човек, само незнам дали ќе се снајде во манчестер! Не ми изгледа како човек што може да предводи еден тим долго време!
Ја би го одбрал Рој Кин!

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
А дали знае некој кога се враќа Харгривс го нема никаде ?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
А бе ова некако многу е загризано за Мурињо.Како и да е,за доброто на Јунајтед да биде!:helou:

И Caci_Cris7 Добредојде и од мене!:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Грчки Wunderkid баран од САФ?
Педери во тимот НЕ! :nenene:

Thre's ONLY ONE CRISTIANO RONALDO :D
Браво за РОНАЛДО, ја заслужува наградата
:helou: CRISTIANO RONALDO THE BEST :D:D:D
Добредојде во најдобриот и најактивен фан клуб. :helou:

А дали знае некој кога се враќа Харгривс го нема никаде ?
Харгривс како што е тргнал со повредите нема да се врати до Нова Година. :toe:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Јас сум неутрален за мурињо!
Многу закон човек, само незнам дали ќе се снајде во манчестер! Не ми изгледа како човек што може да предводи еден тим долго време!
Ја би го одбрал Рој Кин!
може си у право за ова,ради карактерот и арогантноста негова ќе се спука со некој се кладам:pos2::pos2: со Руни и со Рио 100%:pos2: и после тука доаѓаат лоши резултати и така даље или со некој од бордот на директори,Мурињо ќе му бара пари за некој играч и овој нема да му даде и Мурињо?шо ти е бе шупаааак?знаеш ли кој сум ја?I'm the special oneeeeeee:pos2::pos2::pos2: иам титули низ цел свет,најбољи тренер у историја сум,кој го е*е САФ и Липи:)

F

fantomX

Гостин
Педери во тимот НЕ! :nenene:
Имаше и порано еден, Нанис мислам беше, се шпекулираше за Челзи, Јунајтед, Реал...ама ништо од него. Верувам во иста прикзана и со овај.

може си у право за ова,ради карактерот и арогантноста негова ќе се спука со некој се кладам:pos2::pos2: со Руни и со Рио 100%:pos2: и после тука доаѓаат лоши резултати и така даље или со некој од бордот на директори,Мурињо ќе му бара пари за некој играч и овој нема да му даде и Мурињо?шо ти е бе шупаааак?знаеш ли кој сум ја?I'm the special oneeeeeee:pos2::pos2::pos2: иам титули низ цел свет,најбољи тренер у историја сум,кој го е*е САФ и Липи:)
Аман бе чоек, уште ништо нема освоено со Интер, вие (анти Интер настроени) веќе ненормално го мразите.:) Па ако Јувентус остани без титула (што со Раниери е доста веројатно, колку и да се противи некој, Раниери не е класен стручњак, за титули (докажано)), а Интер биди првак во Италија, па и во ЛШ некако, не можам да замислам какви реакции ќе има тогаш. :smir:

А веќе сте се запраеле муабет за наследникот на Фергусон, па и ја да кажам. Рој Кин според мене е идеално решение.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Имаше и порано еден, Нанис мислам беше, се шпекулираше за Челзи, Јунајтед, Реал...ама ништо од него. Верувам во иста прикзана и со овај.

Аман бе чоек, уште ништо нема освоено со Интер, вие (анти Интер настроени) веќе ненормално го мразите.:) Па ако Јувентус остани без титула (што со Раниери е доста веројатно, колку и да се противи некој, Раниери не е класен стручњак, за титули (докажано)), а Интер биди првак во Италија, па и во ЛШ некако, не можам да замислам какви реакции ќе има тогаш. :smir:

А веќе сте се запраеле муабет за наследникот на Фергусон, па и ја да кажам. Рој Кин според мене е идеално решение.
Aма овие од Јувентус не го сакаат Мурињо бидејќи се скара уште од почеток со Раниери:smir:

F

fantomX

Гостин
Раниери коментираше нешто, Мурињо му врати. Ниско, ама му ја кажа вистината. Всушност, Мурињо не почна со никој да се конфронтира, Анчелоти и Раниери започнаа. Мурињо фино врати и на двајцата, и оттогаш никој не се огласи.:toe:

Само, тоа е друга тема, да не одам и понатаму со оф-топици.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нема ние што да збориме на оваа тема. Ај најбоље да се концентрираме на сезонава...

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
да да во право е ред девил
ај сеа кажете ми знае ли некој ке има ли пренос од натпреварот утре на некоја од овие кабловски програми што ги имаме??

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
ај сеа кажете ми знае ли некој ке има ли пренос од натпреварот утре на некоја од овие кабловски програми што ги имаме??
Не верувам дека ќе има пренос на ТВ за нас... Ќе си гледаме на нет ако треба. :)

Иначе добре дојде и од мене. :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ако Зикс во меѓувреме не стави линкови... 3 часа пред натреварот или најмногу 1 час јас ќе ставам линкови :helou:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Не верувам дека ќе има пренос на ТВ за нас... Ќе си гледаме на нет ако треба. :)

Иначе добре дојде и од мене. :smir:
Фала :), а како мислиш на нет, може некако директен пренос да се следи или мислиш на livescore.com???

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Ако Зикс во меѓувреме не стави линкови... 3 часа пред натреварот или најмногу 1 час јас ќе ставам линкови :helou:
ОК ке чекам :wink: не сум знаела дека има и вакви работи :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom