Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Јас го гледам само Мурињо како достоен наследник на Ферги, колку и да е арогантен не гледам некој друг кој може да го претрпе притисокот кој иде со самото тоа да се биде наследник на Ферги. Колку и да ме нервира, сепак е паметен и доста тактички спремен. Секогаш го насочува притисокот од медиумите кон себе и играчите можат да си играат слободно. Сега лошо е што нема да имаме толку убава игра како со Ферги што имаме, ама па ке бидеме безмилосни,рутинирани и секогаш ке бидам сигурен дека можеме да извојуваме победа со само 1-0.
Липи во никој случај не го сакам, тој е само за италијанско.
Рој Кин е неискусен доволно.
Хјуз исто така.
Квеироз може е фаворит, ама не е тактички константен. Така да колку и да не нервира Мурињо, мислам дека најдобро за клубот ке биде да седне на жешката клупа.

Потполно се согласувам со тебе.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Наследник на Ферги??Уух па има време бе,сега 3 години по ред ќе освоиме со стариот лига на шампиони и готово,ќе си оди.:vozbud::vozbud:И јас би сакал да е Мурињо.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Мурињо не сакам да дојде во Манчестер Јунајтед а Рој Кин не е доволно искусен но за 3 години ке се подобри па тој можеби ке го наследи САФ

N

navivacka

Гостин
Честитки до ѕверот, сосема заслужено. Кристијано Роналдо играч на годината според ФифПро.
http://football365.com/story/0,17033,8652_4411553,00.html
:vozbud::vozbud::vozbud:,БРАВО ЦАРЕ САМО НАПРЕД,АБЕ ШТО СЕ ЗАМАРАТЕ ЗА ТОА КОЈ КЕ БИДЕ НАСЛЕДНИК НА САФ,ИМА ВРЕМЕ РАНО Е ДА СЕ ЗБОРИ ЗА НАСЛЕДНИК А КОЈ ПРОВОЦИРА АУТ

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ќе се убиете за фудбал, немогуче.:nesvest:
Туку Чомбе е баниран од темава, за памет. Не се пцуе мајка за да одбраниш свој тим. Има милион поцивилизирани начини.
Сан, ти си помилуван сега, но имаш опомена да не враќаш со навреди.
А другите... учите од вакви примери.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
N

navivacka

Гостин
Абе и Мурињо да дојде и Рајко и Петко јас останувам навивачка на МАН УТД.Не се карајте за нешто што не вреде,ај ви се молам не е убаво да се полни странициве со навреди пцуење и што уште не...кога ке дојде време за замената на САФ ке правиме тогаш муабет...не им го правете кефот на другите мислам на фановите на Челзи да гледат како се препираме овде...точно е дека никој не го сака Мурињо ама мора некој да го замени...

честитки и за заслужената награда на КРИСТИАНО РОНАЛДО...БРАВО ЅВЕРУ

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чомбе многу си постар од мене,те почитувам многу...Но такво нешто не можеше да кажеш....БИ ПРЕСТАНАЛ ДА НАВИВАШ ЗА ЈУНАЈТЕД?
НЕМА ПРИЧИНА ШТО ЌЕ МЕ НАТЕРА ДА НЕ НАВИВАМ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,ЕДНОСТАВО ТОА Е ЛУБОВ ШТО ЌЕ МЕ СЛЕДИ ДО ГРОБ !

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честитки за Роналдо, заслужено.
И дај не заебавајте... Ако дојде Мурињо нема да сте фанови на Манчестер???

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Од расправијата заборавив да честитам за Роналдо нека му е со среќа па на 2 декември да ја лапне и златната топка.
А во врска со мурињо не дека нема да навивам за Манчестер туку едноставно ке се скрши нешто во мене и нема да биде тоа што е сега.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Честитки за Роналдо, стварно заслужено ја доби.
Се надевам дека и на втори декември ќе можам да му честитам :)
:zver:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Честито за Роналдо, само мислам дека не треба да се пува, последно премногу е кренат, шознам, лошо му влијае.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom