Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анти-охридска пропаганда? :pos2:ќе каже некој „вистински“ македонски кандидат за чудо или само ќе си ја терате вашата анти-охридска пропаганда?
едит - еве сега ќе додам во листана предлог - првиот оргазам на маријан
Не заебавај, што е ова за Канео... :pos2::nesvest:И мене не ми се свиѓа што Охридското езеро е номинирано можеше нешто подобро.Ова веке е кандидат за светско чудо а не нашото http://www.new7wonders.com/nature/en/nominees/southamerica/c/IguazuFallsWaterfall/
Анти-охридска пропаганда? :pos2:
Дали сте нормални вие? Јас фино ве прашувам што е чудото во езерото, а вие од што немате што да кажете го спомнувате мојот прв оргазам. Било заштитено од УНЕСКО? И што? Не се уште 2534 работи заштитени од УНЕСКО? Второ било во светот? Па ако треба и нека е второ во универзумот - сепак првото би требало да е светско чудо, а не второто.
Ак не ни чинит - не гласаме и готово. Али бар елаборирајте кој е чудниот дел кај езерово.
Ги спомнавме нивните домаќини како ЧУДО, ама и тоа не ви одговара... За тој предлог, секако дека ќе гласав.
Jeс, дефинитли локал патриотизам кен демиџ јор бреин.
Енд мени, мени мор...
Where's the beef?
Офтопик охридско чудо (вистинска случка летово од Охрид):
- газдарице, преполно е со пајаци, не можеме ни на тераса да излеземе, ни да заспиеме од страв
- ааааа, јас не ги тепам, пајакот носит пари :tv:
Имаме поголеми чуда, тоа е работата. Еее, да му ебам матер.па и ич да не е чудо бе наше е, и ваше е и македонско е да му ебам матер...
Нашите природни чуда и не се баш на исто рамниште останатите. Факт е дека располагаме со малку „чуда“. Ама кога ми ги пријавувал, предност би дал на Ѓаволскиот ѕид и на Куклица.Кажи ми природни чуда во Македонија кои според твои мерила треба да влезат во изборот. Немора повеќе, кажи ми едно, едно и единствено кое треба да влезе во изборот.
Знам бе, ама чудо на природата е, примаш туристи во фарма на пајаци. Ни Хилтон нема таков бериќет. Only in Ohrid, Macedonia.Пајакот е бериќет, традиционално сфаќање.