Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко второ, дали знајш шо е СВЕТСКО чудо, пошо си ептен паметен!?
дали знајш да кажиш кои предиспозиции требаат за светско чудо?
а?
Светско чудо е кога некој од светот ќе дојде пред езерото и ќе се зачуди: "WOW".
А не знам шо му фалит на Охридското Езеро, ако сте биле со кајче накај Св. Заум или на дивите плажи после Градиште (а не кај каналот или Лагадин кај шо е катастрофа) има доста работи кои ќе те зачудат и ќе те воодушеват, прозирна вода, подводни пештери итн итн.
:smir:
Додаток: Бугарите имаат камења за светско чудо, а нас не ни чинит езеротоhttp://www.picturesofbulgaria.com/photos/1121007362minus_00.jpg
Let your fingers do the walking, use GoogleOкеј... кажи ми едно природно светско чудо Мац, како репер чисто.
Преспанско Езеро е поголемо чудо од Охридско. Имаше вода - сега нема.Oкеј... кажи ми едно природно светско чудо Мац, како репер чисто.
Ацид,Охридското Езеро се смета за едно од најстарите природни езера во светот.Поради тоа е и ставено под заштита на UNESCO.И уште не прочитав што е чудно кај езерово.
Не е ни прво, ни најбистро, ниту пак водата во него е црвена, ни топла, ни чиста...
И да е едно од најубавите во светот, тоа не го прави чудо.
Чудо е водата на езерото да тече нагоре, или на дното да има астрономска опсерваторија![]()
odma Markovi Kuli od PP gi davame za svetsko 4udo kontra B'garite :pos2:
И каде е чудниот дел во целава ситуација?Ацид,Охридското Езеро се смета за едно од најстарите природни езера во светот.Поради тоа е и ставено под заштита на UNESCO.
Глуп коментар. Али во секој случај, првиот оргазам е поголемо чудо од Охридското Езеро.Мац, ко сврши прв пат, нели помисли ЧУДО!