Објаснете си го потписот, зошто баш тој?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Има тема што знаши потписот-никот на членот над вас,па сега секој нека си каже зошто баш тој го одбравте?

а го одбрав зашо ми се допаѓа, се збори за МАКЕДОНИЈА, иначе го украдов од песната на пука козметика МАКЕДОНИЈА. (ако ја немате ПП)

Па,сеа јас да си кажам,БЕЛЛА,во потполност ме опишува мене,без лажна скромност!
На македонски првен,бела-дека сум бела(плава на лице),дека имам бела коса(плавуша),дека имам бела-чиста душа,дека сакам бело-чисто да е се,бела-ме потсека на убав живот(спротивно од црн живот-тежок),бела-ме потсеќа и на наивност-дека по малце сум наивна.
А,и на италијански белла-дека сум убава!:pipi:

Па,сеа јас да си кажам,БЕЛЛА,во потполност ме опишува мене,без лажна скромност!
На македонски првен,бела-дека сум бела(плава на лице),дека имам бела коса(плавуша),дека имам бела-чиста душа,дека сакам бело-чисто да е се,бела-ме потсека на убав живот(спротивно од црн живот-тежок),бела-ме потсеќа и на наивност-дека по малце сум наивна.
А,и на италијански белла-дека сум убава!:pipi:
Ок, а потписот?

ТОА НОТ е ТАЈТЛ, потпис е тоа доле бе, кај мене тоа за македонија,кај апокалипто тие сликиците

Никот ми е од w3, играв б.нет играчов ме бендиса беше потпишен Xfire и му го зедов од Романија е, а во Македонија е дозволено (= и ми остана
А потписот ми е од една песна, и ми се допадна ова што ми е напишано.
:helou:

Глеав рекламата и здивив во кратки зборови.

Па бидејќи е искрен , бидејќи стварно го мислам :)

Па мислам дека е паметно, а и би требало да се практикува....делува позитивно

го слушнав/видов или незнам што во една епизода на Dexter и ми се допадна па го напишав

Крадено од песна на The Exploited , Beat the bastards . One of my favourites ..:wink::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom