Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj kazi edna rabota so pridonele oni za vaa nasa drzava.Ko brakja Sloveni.Barem edna puska da dadea.Ili dolgot da si go vratat klirinski.Ili nisto drugo aj crkvata neka ja priznaat.Neli ni se brakja?A amerive barem moze da gi izmuzeme ako izigrame pravilno.Nikoj ne vika deka ke pocneme sea decav dzordz i hilari iminja da im davame.ednostavno prijateli od korist......
dolgot ce go vratat toa bidi siguren mislam deka imase nekoi sostanoci menju nas i Rusite kako da go otplatat dolgot ..A zosto puska da ni dadat koga nie sekoj den zboruvame deka ce vlezeme vo NATO sega ti e jasno koga bidna ova so Gruzija zosto ne ni pomagale??? Drugo i najvazno sto ne smeeeme da go zaboravime USA sekogas vojuva na tudja teritorija sto podaleku od niv ...
Ti kako da zaboravas sto se desi so Kosovo kade isfrlija radioaktiven uranium bas tie sto gi podrzuvas i neli ti e cudno sto eden kup mladi ludje umiraat sekoj den odednas nisto ne mu bese velat rodninite e ne e bas taka uraniumot deluva veruvaj mi
Aмерика е збунета, во последниве 20 години се однесуваше премногу комотно, се испозанесе, се распосла насекаде, си створи премногу непријатели, се однесуваше како слон во продавница на порцелан, кога тогаш стигнуваат сметките. Од друга страна ја имаме Русија која повторно се подига и ги собира околу себе сите кои се замериле со американците, само овој пат не е ограничена на источна европа и настапува пред се економски. За жал америчкиот народ тоа ќе го плати ако веќе и не почнал (не мислам на војни)
Хахаха каква америка бе.Цел свет ќе се сврти против Америка-уште во иран да чепнат и муслиманите се дигаат против Америка.Тука може да влезе и Русија и Кина...а ако знаеме дека тие биле социјалистички земји и колку толку имаме добри односи,треба да се тргнеме од НАТО и ЕУ и да изјавиме дека за безбедноста ќе се грижи Русија а за економијата ние самите заедно со Кина.
Само ни требаат мудри дипломати кои сега засега ги нема.
Да бев јас,вака ќе одиграв: