Договарајте се тука за спортски активности

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Да трчаме. За точак осеќам поише ке треба да ги чистат од пајажини, а и + бољи е трчање.
Пријавени:
ССС-Столица
виктор_мак
Др.-АГАН
евентуално Ејсид

И Zero_ztyle со знак (?). :)

...ПараноиК не знае дали ќе преживее ако се трча :)...
И да, обавезателна е никотинската проверка...[иако имам грејт места за криење :zlo: :pos: Jk :smir:]

...ПараноиК не знае дали ќе преживее ако се трча :)...
И да, обавезателна е никотинската проверка...[иако имам грејт места за криење :zlo: :pos: Jk :smir:]
Не се секирај. Кај и да ги сокријат (сокриеш) ќе ги најдеме. :)

Има заинтересирани за пешачење на водно викендов?

Конкретно за во недела зошто во сабота сум на Маврово само што си земав нов борд : ))))

Тешко дека нашата идеја за рекреирање оваа сабота ќе се оствари поради паднатиот снег и прениските температури. :(
Јас се надевам дека наредна сабота времето ќе се подобри и нашава идеа ќе се реализира. :)

Тешко дека нашата идеја за рекреирање оваа сабота ќе се оствари поради паднатиот снег и прениските температури. :(
Јас се надевам дека наредна сабота времето ќе се подобри и нашава идеа ќе се реализира. :)

Има некој заинтересиран за на Маврово во Сабота? :)

Ја можно е да одам.

Junkie ако си заинтересиран имам резервирано една вишок карта во Киниси пиши ми ако си заинтересиран да ја земеш таа, утре ќе идам јас околу 1 по картите.

Денес во Маврово беше фантазија! Подобро време никогаш...

Да, да ептен беше добро времето сонце пукаше нон стоп, цела фаца ми е црвена : ))) Само да им ебам матер еден тон камења имаше значи нова даска пред некој ден ја земав на прво пуштање некаде ми закачило на камен изгледа ми ја изгреба од доле едно 4 сантима долго и длабоко до дрвото, ептен се изнервирав али среќа кантот не пипнат, така да ова би требало да се среди :)

Викендов што доаѓа (28ми и 1ви) ќе има snowboard куп на Кожуф, дали има некој од форумов што планира да доаѓа? Ќе се состои од 2 дисциплини, big air и slope style, ќе има гости од страна па би требало да биде добро. Ако некој доаѓа нека пише :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom