Договарајте се тука за спортски активности

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Одсабајле на Водно со точак ако сакаш?

Абе чек ми се поремети планот сеа. Ама и да идам на водно пешки би можел. Точакот ќе ми се распадне од што е стар за на водно.

Му се трча на некој на кеј од 20:00?

Стандардна рута: Жабар - Палас - Жабар.

Aj бе пинг понг да свртиме негде.

Ако сеуште играш, би ти предложил една партија. И за сите останати секако ако има некој за нека пише да се договориме, бидејќи не можам да најдам конкурент. :D

Леле, касно палам, сеа читам дури.

Ајде од вторник натаму да договориме. Земи си и другарче ако сакаш на парови со Ацид да не преслушате :)

Само да потврдам присуство за пинг-понгот и да ја актуелизирам темата. :)

Играме за забава сепак не сме професионалци. Ако не ви смета да играте со аматери, може. :raz:

на кој му се вози точак или му се трча покрај Вардар оваа Сабота што иде?Се разбира ако е убаво времето,моментално сме само јас и Viktor_mak

Напомена: Ќе вршиме претрес пред тргнување. На кој ќе му биде најдена кутија цигари ќе му биде запленета и уништена. (важи и за администраторите) :)

Само ако идеме дали сакате со точак да се возиме или да трчаме,мене ми е сеедно ама малце повеќе сакам да трчам

Само ако идеме дали сакате со точак да се возиме или да трчаме,мене ми е сеедно ама малце повеќе сакам да трчам
Да трчаме. За точак осеќам поише ке треба да ги чистат од пајажини, а и + бољи е трчање.
Пријавени:
ССС-Столица
виктор_мак
Др.-АГАН
ПараноиК
евентуално Ејсид/ЗироСтајл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom