Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во двата случаи..Политиката е таа што е , му напоменав само ако не му се бендисува нека си замини во некоја друга земја, и му ја посочив „братска“ Бугарија..Јас немам против, кога некој во мојата земја се чувствува бугарин..Јас имам против, кога ќе почне да сери за Македонците, и да врши валкани бизниси, на етнички карактер (како на пример Канзурко и Каров)Цела јавност ги знае каков голтар беше Каров,и кога се направи бугарин по еден месец стана најјак бизнисмен..Бинго да ти се падни толку пари нема да добијаш наеднаш, и затоа никој неможе да ме убеди дека немаат намирисано долари или евра за јавно да пуштаат отровни стрели кон се што е Македонско..И, кој има против нека си го бара чарето..:helou:Кико, кога си искрен?
Племето да ви го ебам ТАТАРСКО ..../quote]
Mного си кух батка. Нито сме татари, нито може да ебеш оти си педер. За каква окупација на Пиринска македонија ми говориш, аз не виждам некој да ме е окупира. И как сакаш да се обединуваме со прости парчета како тебе, М? Ај со здраве.
Ние сакаме сите бугари да сме у една држава за како са ни други два дела.Бугарите у Егеjска грците са ги пратиле по островите и са ги претопиле у Вардарска само плукате по назе епа jас не сакам грци и албанци за како "лапане" зборуваме....ПаранојаOd pomosta na "bratska" Bugarija na Makedonija stvarno i e dosta. Bugarija samo saka da gi lapne i ostanatite dva nasi dela. Ama toa nema nikogas da im uspee!
Абе Господ е голем..Сите ќе си ги платиме долговите, само некој ги има поголеми а некој помали..А да сум на местото на некој нема да можам да затворам око од грижа на совест...Ама нивни проблем..Јас ќе си спијам мирно како бебе..Зошто моите предци немаат убивано, колено, силувано...Бидејќи Македонија е распарчувале ,делеле и ги малтретирале Македонците по целиот свет и го преболела сето тоа,не гледам друго нешто отесем тоа да се обедини и со поддршката од Америка и јасниот факт дека Америка еднаш испечати карти со цела Македонија и им ги подели на американските војници во ирак јасно се гледа дека постои можност за обединување.
ne, nema shansi,,,
...definitivno...