Morandi во Скопје 05.07.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Ам зш јас мислев дека охрид ќе доаѓаат..ама заеби кај и да е ќе се оди....

аууууууу, ја сигурно идам!!! леле can't wait!!!

Тиквичка ќе се журкаме заедно?:vozbud:Долазим!

Лелеееее баш ми е мака шо нема да можам да одам:(а толку сакав.

Осеќам дека ќе биде слаба кремска журка
И мене така ми делува и не планирам да одам.

Картата ке биде 600 , а ми се чини дека не вредат за тие пари.
Работава со Хард Рок, си ставија една цена за секој можен настан. :uvo:

Нема врска една иста цена. За Кошин и Роисин Марфи беше 700 :)

На тие што ќе отидат им посакувам добар помин. Романците да опичат концерт по пропис, да не забушаваат, и ондак то
Тончи Арсовски, за Кајгана телевизија :)

Осеќам дека ќе биде слаба кремска журка, а и не е погодено местото за таква журка.

Исто.А и уште оние од Ексклузив ако бидат таму(а не се сомневам) ќе биде "ете и јас дојдов снимајте ме",сите познати фаца ќе бидат таму.
Не планирам да одам

ало луѓе ви текнува лани на ван бурен( дј број 1 во свет) картата беше 400ден, сеа на моранди е 600ден, како бе може ова а??????

А бе да, све е тоа топ, само знае ли некој да каже нешо околу гужвата? Според интензитетот на рекламирањето (постери, реклами и сл.), ќе има доста фаци сигурно заинтересирани и клабери, и не-клабери, а секако проблем ќе претставуваат и стандардните позери у Hard Rock шо сигурно нема да пропуштат да можат да кажат дека си поминале најбоље на свет, без оглед на квалитетот на журката. Али нема везе тоа све, каде све и со кого све не сме се клабирале, па сеа да не. Тешки нека бидат pro дечките... Али овие од Авалон ботовиве да не пуштат 10000000000020394230857905709381743481 карти у оптек, па после да биде внатре ко на Matthew у Колосеум шо беше... Како беше на претходните "големи" журки у Хард рок од аспект на гужва? Знае некој?

uste da kazevte od kaj se nabavuvat karti poso ne sum od skopje ...

Ако не го мрзи некој, нека праша во Југотон, најчесто таму има карти за скоро сите настани.
Јас не одам, и немам намера да проверувам :)

Има карти во Југотон(трговски),си купив во саботата:vozbud:

Купувам и јас утре :vozbud: во Југотон,најдов финансиска конструкција :pos: ајде клабинг :party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom