Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
Abe so ima vrska ako ide na striptiz, a doma hustler so imaat pola i vise skopje so toa bolje ili poprifatliva opcija vi e? mesto nadvor doma neka gleda a?! Oprajte se be.

Гласав дека би му дозволила... Вчера си седевме кај него и правевме муабет за викендот (не бевме излезени заедно) ми кажа дека бил на стриптиз :shok: Ич не ми беше сеедно верувајте...
Џабе си гласала дека би му дозволила. Тој не те ни прашува за дозвола.
Башка, нема таква опција во анкетава, прашањето гласи: „Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?“ (иако првата опција не ми е логична)
Небитно.

Туку... Што не ти беше сеедно?
Тоа што бил на стриптиз или што воопшто не те ни прашал?

Сфатив, сфатив :)

Епа то е то. Олд фешнд сум, џелос сум.. Јеби га, не чинам, тешко на дечко ми :)

Грешка. Тешко на тебе. Не на него. Да не објаснувам и општо и со примери, и психологија да разглабам тука. Али ко што ебе дечко ти сојки на страна во секоја пружена шанса, и ко што изневеруваат дечковци со љубоморни девојки како тебе, ниедна друга категорија на дечковци не изневерува така.

И ова ти го пишав чисто како искрена и проверена и 100% сигурна информација да си знаеш, не ми опонирај оти неам намера да трошам време, да разглабам, и да те убедувам зашто е тоа така...

Р.Ѕ. А да, и за сите што сакаат да и опонираат на Тамарче (вклучувајќи го и сопственикот на кајганава, кој што сватил дека патолошката љубомората е ендемска болест во Битола и ЈЗ Македонија) - џабе ви е, за СИДА и за љубомора нема лек. Иако за СИДА еден ден кај и да е - ќе се открие!

Па на дечкото не можам да му забранам, ќе му кажам мислење мое а останатото е негово. Значи нема да му забранам. Но, затоа пак на сопругот и те како ќе му забранам. Ни со мене ни без мене- не може. Нити јас ќе одам на стриптиз нити тој. Најубаво така.

Па на дечкото не можам да му забранам, ќе му кажам мислење мое а останатото е негово. Значи нема да му забранам. Но, затоа пак на сопругот и те како ќе му забранам. Ни со мене ни без мене- не може. Нити јас ќе одам на стриптиз нити тој. Најубаво така.

Јас ќе се кандидирам за матичар. И ќе поставувам нови прашања:

1) Дали доволно се познавате?
2) Дали доброволно стапувате во брак?
3) Да не сте роднини?

4) Дали сте свесни дека откако ќе се земете со Тхе Годдесс животот како што го познававте ви завршува?
5) Дали сте свесни дека имате направено непоправлив криминал затоа што од овој момент добивате доживотна робија полна со забрани?
6) Дали вие Тхе Годдесс сте свесни дека ако не го врзете со лисици за парното нема теорија да ги остварите своите забрани?
7) Дали исто така сте свесни дека откако ќе имате 2 деца и ќе дознаете дека мулето што се оженило со вас се заљубило во друга што повеќе го разбира ќе ве фати паника, ќе си ги ревидирате свотие ставови и ќе се молите да остане со вас?
8) Дали сте свесни дека постојат квалификувани психолози во државава кои што не се многу скапи, искрено?
9) Дали сте свесни Тхе Годдесс дека за разлика од вас, што многу полесно би го изневериле ако имате слобода, вашиот партнер не размилсува на таа фреквенција?
10) Дали сте свесни дека е поарно да немате деца, затоа што никој не е должен да ги трпи фрустрациите на својата мајка, и да биде трајно оштетен од неа?

Мајку му, плата не би ми требало, доброволно ќе работам како матичар!

Џабе си гласала дека би му дозволила. Тој не те ни прашува за дозвола.
и не само тоа ако е паметен ќе си ќути и ќе си тера по негово:vozbud: а ти бидејќи нема да знаеш нема да има на што да се лутиш :,,ем волкот сит ем овците на број" е сега ако веќе знае дека не му дозволуваш да оди а сепак отишол и после се фали со тоа - тоа веќе е јасен доказ дека сака само да те прави љубоморна и ништо повеќе:)

и не само тоа ако е паметен ќе си ќути и ќе си тера по негово:vozbud:

Не се слагам. АКО Е ГЛУП ќе си ќути и ќе си тера по негово.

Ако е навистина паметен, ќе те батали, ќе си се смее сам на себе што трошел време со тебе, и ќе си најде квалитетна девојка!

Не се слагам. АКО Е ГЛУП ќе си ќути и ќе си тера по негово.

Ако е навистина паметен, ќе те батали, ќе си се смее сам на себе што трошел време со тебе, и ќе си најде квалитетна девојка!
немаше потреба од навреди лично не ме знаеш па да ми дробиш овде за квалитет али добро секој со својата домашна култура си настапува овде:dudlac:

4) Дали сте свесни дека откако ќе се земете со Тхе Годдесс животот како што го познававте ви завршува?

Зависи каков животот дотогаш познавал.

5) Дали сте свесни дека имате направено непоправлив криминал затоа што од овој момент добивате доживотна робија полна со забрани?

Секако дека не. Но, се ставам во ситуација. Пример јас седам дома, му чистам, му перам, му готвам, му чувам деца... и бла-бла а тој да оди господинот на стриптиз или што ли уште не. Епа нормално дека ќе има забрана. Или пак тој да седи дома и да чува деца а јас да одам на стриптиз. Зошто?- Па досадно ми било! Епа извини ама таа идеја мене не ми се допаѓа. Не сакам да ми прават работи кои нити јас од почит кон некого не ги правам.

6) Дали вие Тхе Годдесс сте свесни дека ако не го врзете со лисици за парното нема теорија да ги остварите своите забрани?

Да, свесна сум.Ама има решение и за тоа!

7) Дали исто така сте свесни дека откако ќе имате 2 деца и ќе дознаете дека мулето што се оженило со вас се заљубило во друга што повеќе го разбира ќе ве фати паника, ќе си ги ревидирате свотие ставови и ќе се молите да остане со вас?

Ако мулето недоволно ме почитува и продолжува да прави работи за кои знае дека ми сметаат слободно нека оди кај друга. Јас лично ќе го ослободам. Не е ни прв ни последен, а животот е еден и немам намера да го поминам со некоја таква личност.

8) Дали сте свесни дека постојат квалификувани психолози во државава кои што не се многу скапи, искрено?

Што треба ова да значи? Дека треба да се обратам на психијатар затоа што не сакам стриптиз?

9) Дали сте свесни Тхе Годдесс дека за разлика од вас, што многу полесно би го изневериле ако имате слобода, вашиот партнер не размилсува на таа фреквенција?

А од кај ме знаеш ти мене и партнерот мој па да кажуваш кој на каква фреквенција размислува? А и да ме знаеш не можеш да го знаеш ова што го тврдиш. човекот е многу комплицирано суштество така што никој никогаш неможе да знае што може да направи самиот тој во дадена ситуација а камоли за некој друг да знае.

10) Дали сте свесни дека е поарно да немате деца, затоа што никој не е должен да ги трпи фрустрациите на својата мајка, и да биде трајно оштетен од неа?

Ако може ова да ми го објасниш би те замолила.

и јас сакам да дојдам ке ја лажам девојка ми дека сум на опера :helou:

Грешка. Тешко на тебе. Не на него. Да не објаснувам и општо и со примери, и психологија да разглабам тука. Али ко што ебе дечко ти сојки на страна во секоја пружена шанса, и ко што изневеруваат дечковци со љубоморни девојки како тебе, ниедна друга категорија на дечковци не изневерува така.

И ова ти го пишав чисто како искрена и проверена и 100% сигурна информација да си знаеш, не ми опонирај оти неам намера да трошам време, да разглабам, и да те убедувам зашто е тоа така...

Р.Ѕ. А да, и за сите што сакаат да и опонираат на Тамарче (вклучувајќи го и сопственикот на кајганава, кој што сватил дека патолошката љубомората е ендемска болест во Битола и ЈЗ Македонија) - џабе ви е, за СИДА и за љубомора нема лек. Иако за СИДА еден ден кај и да е - ќе се открие!

Ма потполно си во право, ама една работа не си :)
То дека реков дека нејќам дечко ми да оди на стриптиз ме прај болно љубоморна? :)
И башка то. Воопшто не ја познаваш мојата ситуацијата во врска со дечко ми за да кажуваш дека ебава сојки наоколу :)
Али, ок, прифаќам. Нек ти буде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom