Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
Маж да сака да иде на стриптиз ќе отиде без жена му да знае, и без шанса да дознае.
Само поената е демек....ма знаете

Јас мислам дека имаш многу убава идеја.
Контактирај ја Лејди, или јави се во Валијант.
Сигурен сум дека вечно ќе го памети роденденот.

Подобро сама јас ќе му направам стриптиз, одколку да му станува на некоја си стриптизета! :smir:

Би му дозволила да иде во стриптиз бар ,ама да му организирам изненадување со стриптизети не :nenene:

Би му дозволила да иде во стриптиз бар ,ама да му организирам изненадување со стриптизети не :nenene:

Полошо... Вака ако му организираш барем и ти ќе бидеш тука дома ќе ги викнеш...а ако отиде во барот, хм...поопасно е :smir:

Полошо... Вака ако му организираш барем и ти ќе бидеш тука дома ќе ги викнеш...а ако отиде во барот, хм...поопасно е :smir:
Да гледам како некоја скоро гола му игра таква го соблака прво би било ок до некаде.Ама после кога ќе се запали машко ко машко тешко дека би било убаво.Искрено ме предомислуваш за ова пуштањево.Да не го пуштам а?:nesum:

Грешно размислуваш...мислиш ти машките само кога не се задоволни од партнерката идат на стриптиз...свати до тоа како една форма на издувување и зезанци...обично излагање со друштво,без некои скриени намери,растројства и незадоволени потреби

Потполно се согласувам. Не се работи за тоа дали се задоволни од жените или не. Може да биде и 100% задоволен од жената, а пак да сака да присуствува на стриптиз, да го искуси и тоа нешто. Тоа не е неверство, ниту пак недостаток од љубов. Не дека сега јас би го терала мојот да оди на стриптиз, или ми е сеедно што ќе прави он, ама кога би ми кажал дека би сакал да види, не би си помислила дека јас не го привлекувам. Тоа е сосема нормално. Напротив, ако му викаш „Еј што ќе ти е да гледаш во други кога ме имаш мене, блаблабла“, би можел да почне да те гледа со други очи...Кога нешто ти е забрането го посакуваш посилно од порано.

Баш пред некој ден со дечко ми почнавме муабет за тоа одењето на стриптиз. И ми кажа дека бил и дека би одел пак ако му дозволам и ако немам ништо против. А и нема зошто да сум против. (Дури можам и да му се придружам. :hihihi: ) Ако јас сум сигурна во неговата љубов и чувствата кон мене, сигурно ништо нема да му значи разголена теткица како игра пред него. А и мене ништо нема да ми значи неговото одење на стриптиз, баш поради тоа што имам доверба во него.

Можи да оди,ама заедно со мене и да има и стриптизери,не само стриптизети...така можи...инаку....НЕ МОЖИ.

Е не мом значи вака, сите ко ќе се прат поштени и добри.

Демек НИКОЈА, ама баш на никоја не и пречи шо дечко и се возбудува и му станва ко ќе гледа некоја?..
Младо голо женско тело е. Нека не ми кажва некој: Стриптизерка е, бла, бла, бла. Шо сака нека е.
Јас не би прифатила и не би му дозволила. Е сега негово е дали ќе ме послуша или нема да ме послуша. Ако бара од мене мислење и дозвола би му рекла не.

Да гледам како некоја скоро гола му игра таква го соблака прво би било ок до некаде.Ама после кога ќе се запали машко ко машко тешко дека би било убаво.Искрено ме предомислуваш за ова пуштањево.Да не го пуштам а?:nesum:

Никако :smir: Велиш ок е некоја скоро гола да го соблекува?? Јас би пукнала во моментот ауу:vozbud: Само да ја гледа во стриптиз бар заедно со мене да, нема да ми се слоши ни мене:smir: а да го допира ово оно не

Никако :smir: Велиш ок е некоја скоро гола да го соблекува?? Јас би пукнала во моментот ауу:vozbud: Само да ја гледа во стриптиз бар заедно со мене да, нема да ми се слоши ни мене:smir: а да го допира ово оно не
Ако организираш за него сигурно таа ќе му игра ќе го соблака зш е за него нели забавата.Јас на тоа мислев.Кога ке размислам поубаво и не е баш ок.Не го пуштам готово решено:pipi:

Да го пуштиш.
Не, не пуштај го.
Ама па зошто да не го пуштиш?
Море, подобро да не ризикуваш, нема пуштање.
Абе па ти ако не го пуштиш, кој ќе го пушти?
Не, не, остај ти тоа, никако пуштање.

~*Tамарче*~ напиша:
Е не мом значи вака, сите ко ќе се прат поштени и добри.

Демек НИКОЈА, ама баш на никоја не и пречи шо дечко и се возбудува и му станва ко ќе гледа некоја?..
Младо голо женско тело е. Нека не ми кажва некој: Стриптизерка е, бла, бла, бла. Шо сака нека е.
Јас не би прифатила и не би му дозволила. Е сега негово е дали ќе ме послуша или нема да ме послуша. Ако бара од мене мислење и дозвола би му рекла не.
Зошто велиш дека се прават поштени и добри? Не е тоа од поштеност или изигрување добар. Има луѓе што поразлично ја сфаќаат ситуацијата и поинаку мислат:)
Што ако не те послуша? Ќе му се налутиш? Ќе му раскинеш?
Со условувања и закани не се гради убав однос во една врска, сосема спротивен ефект се добива, освен ако и на двајцата не им одговара тоа. Барем така мислам.
Сама пиша дека на него останува дали ќе оди или не (одбивам да го употребам зборот „послушност“ во овој контекст) :)
Не станува збор тука како ќе ти биде доколку му стане на стриптизерката. Ако е за така, додека сте излезени може да стои до тебе, а да не му е умот во тебе и да се возбуди ако некоја девојка случајно поминувајќи пред него со г`зот се „чешне“ од него. Не мора да оди во стриптиз бар за вакви работи.

Не знам зошто треба да доаѓа до она ќе-го-пуштиш-да-оди-или-не.
Ако решил да оди, нека оди. Што има јас да му одобрувам или забранувам? Имам право само себеси да си дозволувам или забранувам. И на никој друг.

Бидејќи постот на Зевсус е прилично подолг, верувам дека многумина го прескокнале и не го прочитале. Посебно ќе го изделам овој дел во кој е добро доловена поентата и е во согласност со моето мислење
Нема потреба од глупости и преоптеретувања,давања на дозволи и мислења дали вашиот партнер треба да `добие дозвола` или пак мислења на тема дали таа (тој) во слободното време седи мадро и ви е верна (ен) или пак прави оргии.
Пак да повторам.
Тоа е изричито ваша несигурност и слабост која што сакате да ја префрлите на грбот на партнерот.
Или пак е ваша неспособност да определите со кој човек може подолго време да бидете во среќна врска( брак).
Запамтете...
вие не купувате и не поседувате никого.:wink:

Да го пуштиш.
Зошто велиш дека се прават поштени и добри? Не е тоа од поштеност или изигрување добар. Има луѓе што поразлично ја сфаќаат ситуацијата и поинаку мислат:)
Што ако не те послуша? Ќе му се налутиш? Ќе му раскинеш?
Со условувања и закани не се гради убав однос во една врска, сосема спротивен ефект се добива, освен ако и на двајцата не им одговара тоа. Барем така мислам.
Сама пиша дека на него останува дали ќе те послуша или нема :)
Не станува збор тука како ќе ти биде доколку му стане на стриптизерката. Ако е за така, додека сте излезени може да стои до тебе, а да не му е умот во тебе и да се возбуди ако некоја девојка случајно поминувајќи пред него со г`зот се „чешне“ од него. Не мора да оди во стриптиз бар за вакви работи.

Не знам зошто треба да доаѓа до она ќе-го-пуштиш-да-оди-или-не.
Ако решил да оди, нека оди. Што има јас да му одобрувам или забранувам? Имам право само себеси да си дозволувам или забранувам. И на никој друг.

Бидејќи постот на Зевсус е прилично подолг, верувам дека многумина го прескокнале и не го прочитале. Посебно ќе го изделам овој дел во кој е добро доловена поентата и е во согласност со моето мислење

Значи, мене ми пречи дека оди. А сум сигурна дека на 60% од девојките што пишале: „Не, не ми пречи“ сигурно им пречи од проста причина шо е глупо, в крај е глупо. Не в крај, ами преглупо.
Јас кажвам како ЈАС ќе реагирам доколку би ми рекол: „Се согласуваш да одам на стриптиз?“ Нормално, одговорот би ми бил не.
Ако не ме послуша, ниту ќе му раскинам, ниту ќе му се налутам. Едноставно ќе се разочарам дека не го почитува она што мене ми пречи. Демек ако не оди на стриптиз ќе му се срони бисерот? Ќе му падни курето? Не.

И то шо велиш со газето на друга, е сосем различна ситуација од одењето на стриптизерка. Кога оди, оди СО НАМЕРА да се возбуди, а кога поминува некоја јака цура и случајно поминва покрај нас, е случајност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom