Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже Archiloh немам ништо против тебе амаете изгледа имаме дијаметрално спротивни мислења за се.
Ајде да речеме никој нема да гласа-знаеш што ќе се деси????80 проценти ДУИ ,20% ДПА. и после не треба да кажувам што ќе се деси.
Глаај, потпиши се ако треба ама искористи го твоето право на глас, за некој да не го украде.
Втора работа, зар има некој којшто доколку би бил на власт не би крадел??? Јас сум патриот, ама барем половина милион има да земам па макар пукнал.
Трета работа...ако нашиве мењаат име тоа ќе биде зашто така ќе им биде наредено од САД , а не дека они така сакат.
Пак ќе повторам воопшто не ти противречам за се,ама едноставно ти си емотивеч националиста, а јас сум патриот реалиста.
Како што гледам народот се свестува и почнува да сфаќа дека за ситуацијата во која се наоѓа Македонија, не ни е виновен никој од страна, туку најголемите виновници седат меѓу нас. Не сум партијски определен, и најверојатно нема да гласам ни на идните избори, затоа што мислам дека во Македонија нема партија која ќе се бори за доброто на народот, туку само за својо џеб. А нато немаше да биде економскиот спас за Македонија, туку ќе ја одведеше во поголема пропаст. Нато не значи автоматски и сигурност. Но сепак разговарајки последниве денови со обичните луѓе од улица добив впечаток дека повеќе доверба имаат во вмро, отколку во сдсм (би рекол околу 80%). Дали Македонскиот народ е мазохистички та дозволува да биде прелажуван од секого или пак му е во генот да трпи и да молчи. Абре Македонче, дали знаеш кој те лаже ???
П.С. сепак треба да се напомене дека ви Македонија живеат и други националности кои воопшто не се заинтересирани да се зачува Македонскиот идентитет, туку се заинтересирани само за економски напредок на Македонија... Тие се исто толку опасни за Македонија, колку и Македонските платени предавници во власта и безкичмените изроди меѓу обичниот народ...
Втора работа, зар има некој којшто доколку би бил на власт не би крадел??? Јас сум патриот, ама барем половина милион има да земам па макар пукнал.
.
абе sonne, бугарофилите ги забраи да ги кажеш...
Да, и Солун повторно ќе биде наш...се ќе се среди за кратко време...
се ќе се среди за кратко време...
brate, сите го лажат народов, шо да му праиме кога е така навиканат... не сака да му ја кажуваат вистината... го боли...