Драганче од Лескоец, охридско - "На маса ќе дремам"

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Само што добив мејл од девојката во спотот и морам да го споделам со вас:

---------------------------------------------------------------------------------------
Vi pisuva devojkata sto e na spotot na "draganco od leskoec" i najiskreno ve molam da go trgnite spotot od stranicata kajgana i od youtube bidejki so toa go narusuvate mojot ugled.Spotot e tamu protiv moja zelba i zatoa ve molam da go pocituvate moeto pravo i uste ednas najiskreno ve zamoluvam da go napravite toa vednas.Ve molam sto pobrzo izvestete me na mojata e-mail adresa
---------------------------------------------------------------------------------------

Се прашувам како ние и го нарушуваме угледот, па не ја теравме ние да го снима спотот. По секоја логика, сама се согласила да учествува во него, не се работи за скриена камера или home video, туку материјал кој е наменет за јавно емитување.

Повеќе среќа во следниот спот.

Vi pisuva devojkata sto e na spotot na "draganco od leskoec" i najiskreno ve molam da go trgnite spotot od stranicata kajgana i od youtube bidejki so toa go narusuvate mojot ugled.Spotot e tamu protiv moja zelba i zatoa ve molam da go pocituvate moeto pravo i uste ednas najiskreno ve zamoluvam da go napravite toa vednas.Ve molam sto pobrzo izvestete me na mojata e-mail adresa

Се прашувам како ние и го нарушуваме угледот, па не ја теравме ние да го снима спотот. По секоја логика, сама се согласила да учествува во него, не се работи за скриена камера или home video, туку материјал кој е наменет за јавно емитување.

какво тргање...
во право си мистичен...како не и пречеше да го сними и како не и пречеше да оди по 009798676876876 пати на ден на тв морис охрид а сега кога дозна цела македонија и се руши угледот...абе ајде...:toe:
после ебење нема каење...

Lele, dragance, da ne puknis so si ubav
Koj gresnik si be, ejjjjjjjjjjj :tapp::tapp::tapp:

ХААААААААААХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: НЕ МИ СЕ ВЕРУВА SEIR:SEIR:SEIR:

Овој не се заебавал бе има и менаџер автограми давал али не нај нај :pos: :pos: плус се има сликано и со некој дечки.ЗАКОН :pos: Права МЕГА ѕвезда нема што.

ХАха, гревчиња се

абе им пушти некој порака на ебанкана вечерва да ја пуштат песнава ама ја немале...
дајте меил да им ја пуштиме за утре да ја пуштат:vozbud:

Добро, не ми е јасно шо си мислат? Стварно не можам да претпоставам.
Тој шо си мисли?..
Та шо си мисли ко прифати да биди на таков спот?
И зошто, ооо Господи, зошто ПЕЈ!?

Резил. Брука. Срамота.
Ненормални :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom