Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Grujo sto odi da mu lizi gaze na thaci, pa ke mu dava muzeji, penzii i drzaven jazik. E zatoa e sluga.
Ke izbegame od temava. Poentata mi bese samo deka od 91 navaka sekoj sto bil na vlast daval po nesto. Eve pred nekolku godini nekoj vikase deka nekoi prasnja ne zasluzuvale odgovor i sega koj e sluga.
Inace stvarno nie kako Makedonci neznam sto se zamarame za Kosovo. Pa uste od 99 de fakto Kosovo veke na nekoj nacin bese nezavisno i odvoeno od Srbija. Kakva i da e toa e realnosta. A za od Albancite od Makedonija se nadevam deka dokolku ima nekoi so iskreni nameri za Makedonija, ke izlezat na protest protiv Grcija.

кој немаат бе полни се со оружје ама има разлика во една работа, на англиски се вели

a pussy with a gun...:baeh:
доста навредуваш бе.и не мораш ти мене да ме навредуваш во репутација,ако имаш нешто кажи ми во лице! и јас за тебе не сум крава!јаснооо???
само што јас не сум како тебе да паднам на толку ниско ниво да навредувам некој што го искажува своето мислење.
и да,насекаде се пука,сите се сведоци,јас не измислувам

Колку што видов на ТВ, слават и србендиве во Белград...ја нападнаа амбасадата на УСА и нормално изедоа ќотек ...како тоа ќе резултира..ќе видиме.

Ај читај го мојот пост пак подобро, и види дали на одредена особа му се обраќам на ТИ или на македонскиот народ ...и прочитај го и другиот дел за мојот став околу тие прашања...

Ако не сфатиш, еве ќе ти објаснам. Боли ме курац за тие прашања. Држава кај што живеам јас е Р. Македонија, така и ми пишува во пасошот и во државјанството. Другите нека ме викаат како сакаат. Не ме засега. НЕГО и некои други луѓе, тоа ги засега, и се замараат со тоа и ствараат тензија. Непотребно губење време, обид за докажување кој е што е и од каде е...

Сакам да кажам дека кога живееш во една земја, треба да се почитуваат законите на таа држава..Го почитувам тоа што се декларираш како државјанин на РМ, ипак секогаш Македонија е држава во која живееле и албанци и турци и сите националности..Сите си помагале меѓусебно (Илинденското Востание итн)..Јас искрено немам против независно Косово (ако со тоа независно Косово, не страда Р.Македонија, и не се прошири онаа теза за голема Албанија)..Независно Косово денеска стана стварност, тоа е факт..Ипак, не сакам да тоа независно Косово утре да му текни да е жариште за правење на големи држави, и претензии кон мојата земја, а ако се нормални условите нека бидат независни...

KikoMC си го извадил РИМЗ од контекст во право е.... се нервираме заради распад на една држава која постојано не негира.... НЕКА ЦРКНАТ.

Мислиш дека ги сакам србите?Грешка си..Мене прадедо ми бил убиен од срби и немам причина да ги сакам, ниту најмалку...(ова важи за ултранационалните срби)

бла бла бла...вака е кога се нема врска од дебата...ти од политика колку мајка тереза од кантер страјк или исус од МСН месенџер.:helou:

и колку што имал врска Мухамед од скајп

ова е доказ дека се едно ОГРОМНО ПЛЕМЕ...ништо повеќе од пушка не знаат да кренат во рака...не може со племе да се гради држава...ако толку им е до славење нека си ги приберат парталите и нека идат да живеат на косово тамо ќе и биде прекрасно сега..никој нема да ги контролира..дрога, проституција, убивање...за некоја деценија сами ќе се истребат...ПЛЕМЕ...ГЕТО......
НЕ знаат ништо да направат донстоинствено...само албански знамиња се веат...алооооооооо..каде се наоѓате..ова е МАКЕДОНИЈА......ако не ви се свиѓа ..МАРШ ..сите од неа...
дали вака ќе се радувате ако не примат во НАТО..дали ќе земете во раце македонски знамиња????......никогаш..затоа кој не ја сака оваа држава може слободно да си оди од неа..за вас нема закон....односно има еден...законот на оружјето..тоа е само доказ какво племе сте..

и колку што имал врска Мухамед од скајп

Ако си прав македонец нема да го надополнуваш на еден ...Албанец.

А да и те прашав како би ти било на тебе некој близок да ти биде убиен денеска поради славењето на некој?

Мислиш дека ги сакам србите?Грешка си..Мене прадедо ми бил убиен од срби и немам причина да ги сакам, ниту најмалку...(ова важи за ултранационалните срби)

Ниту јас. Па секое отцепување секој удар по нив е поен за нас враќање за она што ни го правеле во минатото.... и на гејлада ќе и се врати...

тебе што те брига за македонија бе.ако толку си ги сакате македонците што не ги земате тамѕ во бугарија.:tapp:
Не туку провоцирај бре ти. Нека те земат тебе и таквите ко тебе.

тебе што те брига за македонија бе.ако толку си ги сакате македонците што не ги земате тамѕ во бугарија.:tapp:

македонците се знае кај живеат, во МАКЕДОНИЈА, а вие што немате една нормална држава, албанија е пола православна, има повеќе македонци, срби, власи и грци од албанци бе... немаде држава бе алоо

Осеќам многу тастатури ќе се расипат деновиве на подфорумов.
Затоа користам прилика за екстра приходи да заработам: ПРОДАВАМ ТАСТАТУРИ, ЦЕНА ПОВОЛНА - За повеќе информации ПП.

Белград гори...демонстрации, тепања, молотови...кој ќе наебе?

Хахахахаха, ти си брат само за жуто комбе!!!! КОј ќе не прибира нас бе у Бугарија, ти да идеш у Албанија ако не ти се свиѓа овде, разбра!!!!!! А ако си македонски државјанин не јади многу бурек,ѓаур еден. :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom