Што ако Грција стави вето за Влез во НАТО?

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Само единство браќа,само единство.Цел народ да се сплоти како едно,барем еднаш во историјата на Независна Македонија.Само тука сме свои на своето.
Само многу се плашам кога нашите политичари изиграваат патриоти....
Ах тој јазовец семката да му се затре!90 години има и уште не умира,сака сите да не надживее.....

Член од
21 јануари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Podobro veto otkolku promena na imeto

kako sto rece Pretsedatelot - SO VAS ILI BEZ VAS NIE SME MAKEDONIJA

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Да не зажалат?
Ко она бугарското...ако се сеќавате...
този дупка не е дупка!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Ne sakam da recam ama se na se politicarive mi izgleda ko da ke go ispusat, e nie ne smeeme!!!!! Ako napraet bilo kakva otstapka od naseto vistinsko ime site na klada i pozicija i opozicija i site od ramkoven dogovor pa duri i tie so ne se vo ramkoven!!!!!!! DOSTA BESE SEDENJE I KUTENJE!! MOKTA E VO NARODOT SAKALE NIE ILI NE!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аман више преку глава ми е од тоа ВЕТО.Ќе почнам уште малку да го сонувам или кога ќе отварам фрижидер ќе гледам вето.
Мајку му,ако толку им е мерак,нека ни лупнат вето и крај на приказната.
Да менуваме име заради нивни каприци,и заради фактот дека се шизофреници,нема смисла,ниту смее да се случи.
Цел живот се смешкаме и ние сме секогаш добрите,послушни соседи.АМАН!
Баш нека го лупнат тоа црно вето и они ќе бидат оние кои ќе се избрукаат пред светската јавност и тие што ќе добијат негативни поени.
А ние за промена,еднаш,барем еднаш,може да бидеме сложни,без препуцавања со партии и еднаш барем да престанеме да мислиме како ќе реагираат соседите,туку да си правиме како што на нас ни одговара.
Пошто вака више не иде.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Или да им мочаме во Вардар организирано ? :baeh:
И така и така им мочаме.

Само единство браќа,само единство.Цел народ да се сплоти како едно,барем еднаш во историјата на Независна Македонија.Само тука сме свои на своето.​

Само многу се плашам кога нашите политичари изиграваат патриоти....
Ах тој јазовец семката да му се затре!90 години има и уште не умира,сака сите да не надживее.....​
Брат за брат - сирење за пари!!! :wink:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Ne znam dali znaete, pred mesec i pol Marko Hoare (porano raboteshe kako istrazhuvach vo sudot vo Hag) gi napravi popara atinskite cigani!

Napishanoto od nego protiv Grcija e mnogu bitno za nas, treba da se shiri nasekade! Sekoj od vas da ja prati na nekoj poznat, posebno vo stranstvo, a se razbira i da mu se prati na Nimic, EU i site drugi relevantni strukturi.

Obidinetata Makedonska Dijaspora (OMD) ako ne obrnala vnimanie na napishanoto, treba toa vednash da go stori i da dejstvuva. Nekoj neka im go prati linkot podolu - "Grchkiot opash ne smee da go upravuva Evropskiot pes":

The Hellenic tail must not wag the European dog

http://henryjacksonsociety.org/stories.asp?pageid=49&id=473

.

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Досега требаше да се прочита и дејствува. Некако доцниме со информациите

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Па Мисирков ..., малку касни ... хе, хе ...
НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Или дека воопшто мора да се договориме...
Да, и јас вака би играла. Не знам што се з’гнаа сега да се разреши тоа под хитним.
Bidejki nemaat um i razum. Zatoa se zgnaa.
Se uplasija od ahajcite, mesto da prasaat lujDze koi se razbiraat vo taa rabota.

Soglasno interim accord-to, nema vremenska ramka otkako izmina onaa od 7 godini prvicno, a i se diskutira za resavanje na problemot koj ednata strana go ima so imeto, kako i za negova upotreba vo UN, a ne za sekadxe so se predlozi, zadlozi, pridavki, atributi i slicni kurotresini (pardon my french).

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ne znam dali znaete, pred mesec i pol Marko Hoare (porano raboteshe kako istrazhuvach vo sudot vo Hag) gi napravi popara atinskite cigani!

Napishanoto od nego protiv Grcija e mnogu bitno za nas, treba da se shiri nasekade! Sekoj od vas da ja prati na nekoj poznat, posebno vo stranstvo, a se razbira i da mu se prati na Nimic, EU i site drugi relevantni strukturi.

Obidinetata Makedonska Dijaspora (OMD) ako ne obrnala vnimanie na napishanoto, treba toa vednash da go stori i da dejstvuva. Nekoj neka im go prati linkot podolu - "Grchkiot opash ne smee da go upravuva Evropskiot pes":

The Hellenic tail must not wag the European dog

http://henryjacksonsociety.org/stories.asp?pageid=49&id=473

.
Пратено!

Јас барам англиска верзија на предлогот на Нимиц, ако некој нашол нека ми го прати итно!

Поздрав

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Одличен текст!
Некој сепак „гледал“....

R

RAYTHEON23

Гостин
AMAN VEKE OD TOA VETO VO OSNOVNIOT DOGOVOR ZA FORMIRANJE NA NATO NIKADE NE PISUVA DEKA EDNA CLENKA MOZE DA STAVI VETO ALOOO(GRCIJ BAREM VO NATO NEMA PRAVO NA VETO)SE E VEENJE ZA DA GO SMENIME IMETO A I SMESNI MI SE GRCIVE SO NIVNITE FRUSTRACII KAKO NEMIRNO ZABAVACE SE:pos2:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Tekstot od Marko Hoare e zanimlivo ctivo, no samo uste edno melemce na EU dusata ...da ne ja boli mnogu... takvi tekstovi...na pravilni vremenski periodi se pojavuvaat ...pa uste od pusto tursko.....imaat samo edna funkcija..NAMALUVANJE NA FRUSTRACIITE NA"ZESTOKITE" EVROPSKI INTELEKTUALCI :)....................
I rabotava ic ne e Z A EBANCIJA tuku EBANCIJA i toa u mozok i toa profesionalno. Nie imavme edna slucajna od Boga dadena P O S L E D N A sansa da napravime nesto za nas Makedoncite............... , no smotani, glupavi,sebicni,zavidlivi,nedokvakani... kakvi sto so vremeto sme stanale, ne uspeavme da ja realizirame..... popraven ispit NEMA... i toa ti e................ , onie na koi toa im e na dusata ke si ja imaat vo sebe taa makedonstina..dodeka se zivi ..posle..............................
Pred skoro 15 godini koga stanav svesen za toa, togas i glasno go kazav:...........P O S L E D N I O T Makedonec e veke roden ......

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
море кого плашат Грциштана бре, кај имаат мадиња да стават вето, нели глеате дека сомо плашат.

Туку ме нервира ова нашана опозиција шо само јаит гомна да сме го сменеле името пос секоја цена.

Имам информации дека Бранко и Шекернинска се договарале со онаа мочлана бакојани да се смени името :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom