Bratot
Стоик и Машкртник!
Dali?
![]()
![]()
Што е со оваа Сара Палин? Мисирков, сподели повеќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali?
![]()
![]()
Сака да каже дека Палин е главна кандидатка за заменик преседател на МекКејн...Сакаш да кажеш дека Палин е голем џокер на МкКејн?
Occupation : Former Mayor; Former Chairman, Alaska Oil and Gas Conservation Commission
Да ама иамј во предвид дека Џон Меккеин воопшто не се појави на Тв на 27/28/29 август и нормално е тоа. Денес пак е во водство. Плус Меккеин добро изигра што на новинарите не им кажуваше кој е негов кандидат за потпретседател и тоа му донесе поголема присутност во медиумите плу бесплатна реклама. И викаат дека Џо Бајден со оваа за да се спаси треба само да ќути. Типкава прави нафтовод Од Алјаска до САД вреден 40 милјарди долари сега ги среди и демократите се шокираниНо откако Клинтонка му даде поддршка на Црнецов... тој го има најголемото водство во досегашната кампања(на 29ти август)
Barack Obama 49% - John McCain 41%
Сака да каже дека Палин е главна кандидатка за заменик преседател на МекКејн...
Имала поддршка од граѓаните на Алјаска дури 80%. Демократите се у шок. Имала многу јаки проекти еден од нив е нафтоводот вреден 40милјарди долари. Инаку Алјаска е најбогата со енергенси во САД. Има дури 20% од енергетското богатсво на САД. Значи е гувернер на многу јака држава. Претходно била гардоначалник на град со 8 илјади жители најзадолжен на Алјаска и го средила. Женава била фалбаџика како Џо Бајден ама само за работи кои ги направила. Донесувала многу јаки закони за Алјаска одма и мажот и е полу еским. Заради мажот и ја обвинуваат и ќе има изгледа судски процес. Отпуштила човек што не завршил некоја работа за нејзиниот маж. ШТО Е НАЈВАЖНО ЗА НАС МАКЕДОНЦИТЕ ГРЦИ НЕ ЈА ФИНАНСИРАЛЕ А ЗА НАС ТОА Е НАЈВАЖНОЗнам, но не ли е веќе официјално промовирана како заменик доколку победи МекКејн.
Прашав, бидејќи мене тотален анонимус ми американскиве кандидати за заменици и незнам кој каков авторитет има пред УС паблик!?
Изгледа добар дел од глупачите на Хилари се фатија...
http://www.hillaryclintonforum.net/discussion/showthread.php?p=319459#post319459
.
Occupation : Former Mayor; Former Chairman, Alaska Oil and Gas Conservation Commission
Добро му текнало на овој да игра на карата “жена“
Мисирков од секогаш војните се воделе за п..... а не за нафта, мало лудило ги фати сега инаку се знае кој е и кој бил главниот ресурс за војни, главниот причинител на сите војни.Бог да чува какво време дојде, испаѓа дека п..... е повредна од нафтата!
![]()