ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
8 grupa sum ,ti ostana use rodna ,ke ne zamara ona i u vtora so stvarna a pa taa asistentkata kolku i e mutava na kraj na predavanje i vlagam u amfiteatar i baram poen za aktivnost da mi pise i mi pisa mrdnatata mi vika ti kolega koga zborese i vikam koa predavase rodna na prv cas,a dobro togas:pos2:

8 grupa sum ,ti ostana use rodna ,ke ne zamara ona i u vtora so stvarna a pa taa asistentkata kolku i e mutava na kraj na predavanje i vlagam u amfiteatar i baram poen za aktivnost da mi pise i mi pisa mrdnatata mi vika ti kolega koga zborese i vikam koa predavase rodna na prv cas,a dobro togas:pos2:

ахахахах и јас на таа финта се вадев.. башка ме прашува што сум кажала и почнав да лупам без врска пош играв брза географија... додуша и не одев на предавања

najcesto bev na ekonomski filoloski ili u rektorat i zlatnite skali u hol :D ni se pogodia toa karticite ke daes na nekoja koleska i nema frka si uzivas cel den

najcesto bev na ekonomski filoloski ili u rektorat i zlatnite skali u hol :D ni se pogodia toa karticite ke daes na nekoja koleska i nema frka si uzivas cel den
остај едвај ја најдов пред некој ден...
филолоски е покул за седење.. економски некако ептен е мртво... и се разбира фонтана рулз

што знам мене боље ми е во ректорат како кафанче а и ме мрзи до фонтана да идам,а за картица се плаќало 700 денари,сеа и за тоа треба да плаќам за да извадам нова лопови

што знам мене боље ми е во ректорат како кафанче а и ме мрзи до фонтана да идам,а за картица се плаќало 700 денари,сеа и за тоа треба да плаќам за да извадам нова лопови

А зашто нова картица?

700? јас мислам 1500.... среќа што ја најдов иначе кој ќе се малтретираше да бара нова

Ццццц....срам да ви е...п.с јас па најдов да зборам п.с 2, од втора година, вториот семестар, па до крај на трета, немајте гајле со картици, никој не гледа дали се регистрирате...:kesa:

Ццццц....срам да ви е...п.с јас па најдов да зборам п.с 2, од втора година, вториот семестар, па до крај на трета, немајте гајле со картици, никој не гледа дали се регистрирате...:kesa:
проблем правеа само во прв семестар Томче на глава ни стоеше ,а во втор семестар не пуштаа и по 5 картици да откуцуваме не се замараа
П.С. ќе ни даваат оваа година поени за редовност?

Живот си живеете со картиците.
Па и на два дена да се оди на предавање, друго е.

На филозофски едно време пуштаа списоци, кога видоа дека се потпишуваме и за други, настанаа огромни проблеми, па во обид да не натераат да одиме сите на предавања (со дозволени максимум три отсуства) професорка ни даваше специјални нејзини ливчиња, одеше до студентите и таа ги делеше, за секого по едно, за да не може ниту еден потпис да има повеќе од бројот на лица во слушална.

проблем правеа само во прв семестар Томче на глава ни стоеше ,а во втор семестар не пуштаа и по 5 картици да откуцуваме не се замараа
П.С. ќе ни даваат оваа година поени за редовност?

Ако сте почнале од почеток со поени за активност, тогаш ќе си продолжите, ако не, не. Како сте почнале од прва година, така ќе терате до крај...гајле немајте, сите ќе положите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom