Тикви4ка
Нарцис со сина крв
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 3.134
- Поени од реакции
- 273
сеа втора... јас треба четврток граѓанско да полагам...ako polozam kaj bucko u sreda ke ja skinam prva ti koja si godina si ?
инаку да не си 5та група?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сеа втора... јас треба четврток граѓанско да полагам...ako polozam kaj bucko u sreda ke ja skinam prva ti koja si godina si ?
8 grupa sum ,ti ostana use rodna ,ke ne zamara ona i u vtora so stvarna a pa taa asistentkata kolku i e mutava na kraj na predavanje i vlagam u amfiteatar i baram poen za aktivnost da mi pise i mi pisa mrdnatata mi vika ti kolega koga zborese i vikam koa predavase rodna na prv cas,a dobro togas:pos2:
остај едвај ја најдов пред некој ден...najcesto bev na ekonomski filoloski ili u rektorat i zlatnite skali u holni se pogodia toa karticite ke daes na nekoja koleska i nema frka si uzivas cel den
што знам мене боље ми е во ректорат како кафанче а и ме мрзи до фонтана да идам,а за картица се плаќало 700 денари,сеа и за тоа треба да плаќам за да извадам нова лопови
700? јас мислам 1500.... среќа што ја најдов иначе кој ќе се малтретираше да бара новашто знам мене боље ми е во ректорат како кафанче а и ме мрзи до фонтана да идам,а за картица се плаќало 700 денари,сеа и за тоа треба да плаќам за да извадам нова лопови
зашто ја изгубивА зашто нова картица?
najcesto bev na ekonomski filoloski ili u rektorat i zlatnite skali u holni se pogodia toa karticite ke daes na nekoja koleska i nema frka si uzivas cel den
проблем правеа само во прв семестар Томче на глава ни стоеше ,а во втор семестар не пуштаа и по 5 картици да откуцуваме не се замарааЦцццц....срам да ви е...п.с јас па најдов да зборам п.с 2, од втора година, вториот семестар, па до крај на трета, немајте гајле со картици, никој не гледа дали се регистрирате...:kesa:
проблем правеа само во прв семестар Томче на глава ни стоеше ,а во втор семестар не пуштаа и по 5 картици да откуцуваме не се замараа
П.С. ќе ни даваат оваа година поени за редовност?