Граѓаните на Македонија платија пенали од 40 милиони долари за ОКТА

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyAlboz
  • Време на започнување Време на започнување
1.не се секавам некоја смешна сума беше..потоа од основната се одбиваа еден куп олеснувања и попусти и се доагаше до неверојатни неколку милиончиња

тогаш не убедуваа дека окта е старо железо и дека ете кај нас влегува странска инвестиција

2. нафтоводот исто така беше продаден на грчка фирма..еееј нафтовод од национален интерес..ке се ценкавме со него за време еу и нато преговори...

3.се ова во режија на Љубчо татрчо а со прекутна согласност на сите политички партии

не беа ни 32 милиони..имаше анекс догвори и попусти...8 ли 16 беа..не знам

П.С.

BTW албоз тебе ќе те разберам ДУИ не влегоа во коалиција со ВМРО пред 1 година..

Гвујо им ја даде клоцата, а да влезеа во коалиција со ВМРО досега ќе се клањаше на ВМРО:)

не беа ни 32 милиони..имаше анекс догвори и попусти...8 ли 16 беа..не знам

Zamisli prodadena za 32 a dolg 40 milioni

П.С.

BTW албоз тебе ќе те разберам ДУИ не влегоа во коалиција со ВМРО пред 1 година..

Гвујо им ја даде клоцата, а да влезеа во коалиција со ВМРО досега ќе се клањаше на ВМРО:)

Ne e problemot tuka i te molam nemoj da zboruvash "samo zaradi reda"
p.s.toa shto go napravi VMRO sega cela makedonija ja plaka.
Celo vreme tapkame na mesto namesto EU dobivame samo negativni izveshtai a namesto investicii plakame dolgovi

Zamisli prodadena za 32 a dolg 40 milioni

Ne e problemot tuka i te molam nemoj da zboruvash "samo zaradi reda"
p.s.toa shto go napravi VMRO sega cela makedonija ja plaka.
Celo vreme tapkame na mesto namesto EU dobivame samo negativni izveshtai a namesto investicii plakame dolgovi

Ајде, ајде сега знам криво ви е и покрај притисоците на САД и ЕУ, НЕ ВЛЕГОВТЕ во влада :).Затоа вака плукаш инаку да влеговте во коалиција со ВМРО пред една година....готово за вас ќе беа богови...

Љубчо договори БЦ одобри Тачи гледаше Аџмети ке гранатираше а ние сите дишеме

А Граѓаните на РМ како и секогаш ":drk:"и ништо не правеа, само седеа и гледаа од страна:(

Така е, се согласувам...никого мува не го лази, никој не одговараше за тоа.
:tapp: Требаше виновниците за оваа скандалозна зделка да се апсат со камери и медиуми, а не некои цариници за 5-10 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom