Cs pro mod

• Креатор на темата Креатор на темата hollow
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 декември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Вака...cs pro mod е мод за кантер кој е уште во изработка но постојат неколку бета верзии кој можат да се превземат.Во сустина овај мод е комбинација од cs 1.5, 1.6 и source.Мислењата околу овај мод се поделени т.е некој мислат дека ке успее да ја замени cs 1.6 во лан натпреварите, а други мислат дека тимот кој ја изработил џабе вложил труд и дека нема иднина за овај мод.За повеќе информации - http://www.cspromod.com/ :icon_cool

Можеби е добра идеата. .. ама јбг за некоја година и марсовски оружја да стават на кантер . .. класика си е класика, 1.5 така и така.. ама 1.6 ќе остане 4евер

не сакам да ги навредам момците што се мучеле да го направат промодот али навистина е чкарт подобро ќе беше да ставеа 1.5 и 1.6 место 1.5 и сорсот али то е само глупости да се правеле

Уште ја немам играно БЕТА верзијата...така да неможам да кажам дали е добра или не. Викаат дека пукањето е како на 1.6, а текстурите се преземени од Source.
Да почекаме на конечниот производ па ќе видиме.

Abe ja imat nekoj probano PRO MOD ili samo se kenjate site????

По тоа каква е комбинацијата,на хартија изгледа ѕверски.
Во реалност...добар е.Ама само...добар.
Некако сум навикнат на 1.6,и затоа ова ми изгледа некако неприродно.

Sea za sea vo izrabotka...taka da nista se nezna>sto cudo ke bide toa vredi da se poceka :D

а до кога ке се чека ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom