Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно изгледав и само ќе кажам секоја чест :cuc:

Респект за чоеков редно беше некој да земе добра пара у џеб не сите по 5 иљади да зимаат

Што чќе кажете за девојката сеа што беше?
оваа беше...............

Што чќе кажете за девојката сеа што беше?
оваа беше...............
Па читам многу
Што читате моментално
па моментално ништо:pos2::pos2:

Фарски острови у Холандија
И за филмо ....2012 па кога веке идеш там треба да ги знаеш барем последните евенти од основните музика,филм,политика,географија и тие неколку нејзастапени барем најновите дешавки...

Гледаше некој денеска? Сите тапи... решаваа по 8 прашања (5 стандард + 3 со џокер) и на деветтото капут. Сите со по 5.000 си заминаа. Фер :smir:

:ed:

Моментално е побаран џокер 50-50 за прашање “Како се вика замислената линија што ја дели Земјата на северна и јужна полутопка“

ЕДИТ: Ја убеди трендо да не зема џокер

Еве го новиот срам на милионер :pos:
Екватор да не се знаело што е

se se , ama tetkata od Prilep na prvoto prasanje : ja prasuvaat . _______ go cuva lozjeto. a. zeravot
b.lavot
c.stravot
i pod d. zaborajv se bese.

se mislese , trendo da ne mu kazese ke odgovorese ''mojot konecen odgovor e pod a. - zeravot

se se , ama tetkata od Prilep na prvoto prasanje : ja prasuvaat . _______ go cuva lozjeto. a. zeravot
b.lavot
c.stravot
i pod d. zaborajv se bese.

se mislese , trendo da ne mu kazese ke odgovorese ''mojot konecen odgovor e pod a. - zeravot

ГРАВОТ беше последното :pos2: а и тоа ја влечеше освен жеравот :tapp:

Да се биде...Брус Ли :tapp:
после и "текна" дека е Џон Малкович, арно Трендо таму ги вади, инаку ни 5 000 нема да земат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom