Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Е значи колку ми е мерак што освои човеков 2 милиони!!! Го заслужува секој денар!

Го имам гледано одамна, на други квизови и знаев дека може многу далеку да стигне. Многу ми беше криво кога настапи првиот пат на Милионер и освои само 125,000... нешто безвезе му испадна со прашањата. Ама затоа сега...:vozbud:

Може ли да се гледа негде цела епизода со чоеков?не го гледав од почеток

Значи браво за човеков што освои 2 милиона, првпат се стигна до последното прашање и 9,10,11,13,14 без гјокер, а последното го погoди веке кога се откажа. гледате што значи знаењето, не вели за гјабе Владата "Знаењето е сила, знаењето е моќ".

Значи браво за човеков што освои 2 милиона, првпат се стигна до последното прашање и 9,10,11,13,14 без гјокер, а последното го погoди веке кога се откажа. гледате што значи знаењето, не вели за гјабе Владата "Знаењето е сила, знаењето е моќ".

охх мајкооо :nesvest:
затоа човекот нема сеуште возачка положено и до работа оди по 10 км пеш нажалост(даваа на вести)
знаењето е сила но не е и моќ биди сигурен :tv:

Што има врска возачката со знаењето? Можеби немал пари за обука, можеби видот не му дозволува (далтонист да е), се`е можно.

Вечерва на А2 во 21:45 реприза на ова возбудливо издание од „Милионер“!

охх мајкооо :nesvest:
затоа човекот нема сеуште возачка положено и до работа оди по 10 км пеш нажалост(даваа на вести)
знаењето е сила но не е и моќ биди сигурен :tv:
mozebi ne go vlece vozenjeto kola
ima mnogu narod so ne znaat da vozat kola,ednostavno ne gi vleci avtomobilot ete

Браво за човеков..познат ми е,изглеа од др.квизови,го иам глеано ама ова му е највисока сума..Браво!:wink:

Ех Дерида, и заборавениот чадор на Ниче.

Жално, и јако звучи позади монитор и тука, после цело случување, ама јас го знаев ова последново ...

Ех Дерида, и заборавениот чадор на Ниче.

Жално, и јако звучи позади монитор и тука, после цело случување, ама јас го знаев ова последново ...
И он го знаеше ама ипак треба мноогу да си сигурен за да одговараш на 14то прашање од дома е лесно

Од 9 и 45 на А2 ке има реприза така да кој не гледал еве шанса:vozbud::vozbud:

Браво за човеков..познат ми е,изглеа од др.квизови,го иам глеано ама ова му е највисока сума..Браво!:wink:

Леле еј и мене исто.Од негде го знам типов и не ми текиња.Цела емисија ме копкаше тоа.Гарант од некој квиз ми е познат..

Моментално има реприза од милионеров наш на А2:) На 9то прашање е сега.

Леле еј и мене исто.Од негде го знам типов и не ми текиња.Цела емисија ме копкаше тоа.Гарант од некој квиз ми е познат..

Па да,на Милионер бил и предтоа,освоил 125.000!:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom