Кој е модерниот ТВ херој на Mакедонската нација?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е модерниот херој на македонската нација?

• Вкупно гласачи
    55
ne mislam deka kaj nas ima takvi - "klasifikacii" zosto i sme nemale nikakvi heroi !

zamislete idioti ko rade tony ... i cela taa "druzina" indirektno da go
"bodrat" narodot :pos2::pos2::pos2: booobobob sto ke staneme ? :)
moroni ???? !!! :)
ahahhahaaahahaha
daj ne zaebavajte - heroi ?

јас гласав за К-15, може уште еден глас за Зезвекманија? :) ... ама ЕДНООКИ сте го испуштиле ...

К-15 .. се закон .. ама и тони михајловски не е лош .. and my vote goes to К-15..:baeh:

паа јанко добар е интересна емисија води,горан исто така ,па и тони не е лош онака добра емисија има ама сепак к 15 се на врвот:pipi:

Janko= Glupost na stoletieto e. Ne znam zashto lugeto voopshto ja gledaat negovata emisija, sranje u boja. Nit mozesh neshto da vidish shto ne si videl niti da chuesh shto ne si chul. Bashka nikakva smisla za humor niti privlechnost, a i kako chovek e odbivenprceduralna zabeleshka -kaj go najde ovaj da go stavish BE? potpolno tocno odma da go snema od ekranite

Тежок избор.Јанко добар е, ама не ми е баш по ќеиф.Тони е стварно јак и има добра емисија.К-15 се правите мајстори, ама мноогу послаби од тоа што беа порано се.Зевзекот е уште една ТВ фаца која ја сакам и кога случајно ќе ја начекам Зевзекманија на ТВ ништо не ме одделува:)
Затоа што ги нема Еднооки во анкетата, кои за мене се прави мајстори и најомилени од сите тука, гласам за К-15.

Затоа што ги нема Еднооки во анкетата, кои за мене се прави мајстори и најомилени од сите тука, гласам за К-15.

Е како можат Еднооки да бидат ТВ ХЕРОИ во Македонија? Дај и Мики Маус ко така во анкетата да го клајме.

К-15 се без конкуренција, иако не се тоа што беа.
:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom